Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Universaalne toonikTagasi
Universaalne toonik
18.04.2014 11:39
Universaalne toonik
aminohapete ja õli-rõikapuu ekstraktiga

Igapäevase hoolduse liin – MIRRA DAILY
 Noore naha hoolduse seeria

Soov omada õitsvat ja külgetõmbavat välimust on omane praktiliselt igas eas olevatele inimestele, kuid eriti tähtis on see nooruses. Säilitada naha värskust ja ideaalset seisundit aitab meie uus noorele nahale mõeldud toode – Universaalne toonik. Oma toimespektrilt on see toode tõepoolest mitmesuunaline, universaalne ja seda võib edukalt kasutada igat tüüpi noore naha hoolduseks. Toonik puhastab suurepäraselt nahka mustusest. Tsinklaktaat, aselaiinhape, aaloe mahl, apteegikummeli ekstrakt ja eeterlikud õlid korrastavad rasunäärmete tegevust, kõrvaldavad põletiku, tugevdavad naha bakteritevastast seisundit, takistavad aknede teket.

Amino- ja puuviljahapped kompleksis betaiini, karbamiidi ja ženšenniga pinguldavad aktiivselt nahka ja säilitavad pikaks ajaks tema esmase värskuse ja õrnuse. Kõrreliste proteiinide hüdrolüsaat ja E, F ning A vitamiinid tagavad kerge naha toitumise ja tugevdavad tema barjäärseid funktsioone. Õli-rõikapuu polüsahhariidid koostoimes antioksüdant Ronacare AP-ga moodustavad nahapinnale poolläbilaskva aktiivse kile, mis kaitseb nahka terve päeva jooksul ümbritsevas keskkonnas sisalduvate negatiivsete mõjurite agressiivse toime eest.

Tooniku värske, loomulik looduslik aroom ja meeldivad taktiilsed (puute-) aistingud muudavad enese eest hoolitsemise protseduuri tõeliseks pidupäevaks.

B.N.Gorodnitšev
Peatehnoloog

Tagasi