Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
VÄRSKENDAV SPREI-DESODORANT JALGADELETagasi
VÄRSKENDAV SPREI-DESODORANT JALGADELE
18.04.2014 10:09
VÄRSKENDAV SPREI-DESODORANT JALGADELE mentooli ja hõbedaga
 
Ihu hoolduse liin MIRRA-BODY
 
Tagab toimiva desodoreeriva toime
 
Kõrvaldab jalgade pinge ja raskustunde
 
Jahutab meeldivalt nahka
 
Koostis: deioniseeritud kavitatsioonilis-aktiveeritud vesi, kuslapuu ekstrakt, emulgiin, pajukoore-, kaselehtede- ja pungade ning melissi lehtede ekstraktid, looduslik mentool, rosmariini ja mürri eeterlikud õlid, katoon, kolloidne hõbe.

 
Jalgade igapäevane hooldus on kõikidele inimestele vajalik igapäevane protseduur. MIRRA pakub Teile 2012.a. suve uudist: sprei-desodoranti, mis on spetsiaalne paljufunktsionaalne vahend kaitsmaks ebameeldiva lõhna eest, paisunähtude tekke profülaktikaks jalgades ja raskustunde vähendamiseks.

 
Desodorant (prantsuse k. eesliitest dés - "kõrvaldamine, eemaldamine" ja ladina keelsest odor - lõhn) - spetsiaalne kosmeetiline vahend, mis on ette nähtud ebameeldivate lõhnade maskeerimiseks, nõrgendamiseks või kõrvaldamiseks. Desodorandi toimemehhanism:
•    mikroorganismide paljunemise ärahoidmine niiskes keskkonnas,
•    ihu loomulike lõhnade ja muude ebamugavata lõhnade sorptsioon.
Kõik sprei-desodarandi koostisosad töötavad ühises kompleksis, tagades uue vahendi desodoreeriva, bakteritsiidse, põletikuvastase, taastava ja jahutava toime. Võimas bakteritsiidne ja fungitsiidne toime oleneb kuslapuu lehtede ja pajukoore fütoekstraktidest, eeterlikest õlidest ja kolloidsest hõbedast, mis suruvad maha lõhnu tekitavate bakterite ja seente kasvu ning paljunemise.

 
Toime Koostisosa:

Põletikuvastane: Rosmariini ja mürri eeterlikud õlid, pajukoore, kaselehtede ja -pungade ekstraktid, melissi taim; Bakteritsiidne, Fungitsiidne: Pajukoore ja kuslapuude (Lõhnava kuslapuu ja Jaapani kuslapuu) ekstraktid, rosmariini ja mürri eeterlikud õlid, kolloidne hõbe; Desodoreeriv: Rosmariini ja mürri eeterlikud õlid, kuslapuude (Lõhnava ja Jaapani kuslapuu) eeterlikud õlid, kolloidne hõbe; Taastav:Mürri eeterlik õli, melissi taime ja kaselehtede ning -pungade ekstraktid; Jahutav:Looduslik mentool, melissi taime ekstrakt;

 
Sprei-desodorandi vormeli loomisel lähtuti valmisprodukti võimalikult maksimaalsest looduslikkusest. Ja tõepoolest, sprei-desodorandi looduslikkuse indeks, mis on arvestatud välja keemiateaduste doktori professor M.J.Pletnjovi (SOFW-Journal 6/2002) metoodika alusel, võrdub 99,91 %!

 
Sprei-desodorandis ei sisaldu piiritust ja triklosaani tüüpi sünteetilisi mikroobidevastaseid koostisosi, mis tekitavad naha ärritust ja kuivust. Tootes ei ole värvaineid, sünteetilisi lõõgastusaineid, formaldehüüdi eraldavaid konservante ja parabeene. Puuduvad ka spetsiifilised mineraalsed lõhnaneelajad, nagu seda on talk või ränidioksiid (aerosiil), mis jätavad enesest ebameeldivalt heledaid jälgi riietele ja mööblile.

 
On vajalik märkida, et sprei-desodorant ei kujuta enesest antiperspiranti, s.t. et ta ei suru maha higinäärmete aktiivset tegevust.

 
Meie sprei-desodorant ei vaja mahapesemist ja sobib ideaalselt ekspress-kasutamaks suvalises kohas ja olukorras: umbses kontoriruumis ja piknikul, Baikonuri tardiplatsil ja Presidendi vastuvõturuumides, tööpingi juures viibides ja suvalises tugitoolis televiisori ees. Vahendi korrapärane kasutamine vähendab ebamugavuse tunnet ja tagab jalgadele kauakestva puhtuse ning värskuse aistingu.

 
Lisaks eelnevale: sprei kõrvaldab toimivalt jalatsitesisese lõhna!

 
Kasutage siis seda vahendit terviseks!

 
Kasutamine: pihustada labajalgade ja hüppeliigeste (päkside kõrgusel) puhtale nahale või kasutada samadele kohtadele losjoonina niisutatud vatiketta abil. Kasutamine kaenlaaluste ja dekoltee kohal ei ole keelatud, kuid selle kohta ei ole veel küllaldaselt kliinilisi andmeid kogutud.

 
Väljatöötaja: Peatehnoloog, keemiateaduste kandidaat A.S.Golubkov.

Tagasi