Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
ATRAUMAATILINE EKSFOLANT - PIILINGU komplektTagasi
ATRAUMAATILINE EKSFOLANT - PIILINGU komplekt
17.04.2014 16:16
ATRAUMAATILINE EKSFOLIANT-PIILINGU komplekt

 
MIRRA PROFESSIONAL liin

 
Naha puhastamine on kõige müüdavam teenus ilusalongides, just sellega algavad kõik nahahoolduse programmid.

Meie uudistoode ATRAUMAATILINE EKSFOLIANT-PIILING (eksfoleerimine - vanade surnud rakkude ja halvasti eemalduvate nahaosade eemaldamine) - on ravitüüpi säästev pindmine piiling igat tüüpi nahale. Tagab epidermise välimise kihi kiire ja ohutu uuendamise ilma nahka ketendamata ja ärritamata. Vabastab naha toimivalt kahte tüüpi määrdumisest : mehaanilisest (tolm, mustus jm.) ja lipiidsest (naharasu ja kosmeetiliste vahendite rasvased koostisosad). Lisaks öeldule garanteerib EKSFOLIANT-PIILING naha süva puhastamise - eemaldab sarvkihi surnud rakud, teeb reeglipärase ettevalmistuse pooride ravimiseks (puhastamiseks). Süva piilingu korrapärane läbiviimine võimaldab vähendada hüperkeratoosi ja hüperpigmentatsiooni ilminguid (seda just melatoniini sisaldavate sarvplaadikeste eemaldamisega), teha pooridele pindmist ravi, vähendada "komedoonide" esinemisel nende silmatorkavust. Sügavate saastunud pooride olemasolul, milliseid saab eemaldada vaid manuaalse (käsitsi teostatava) või aparaatse tehnikaga, võimaldab EKSFOLIANT-PIILING valmistada neid toimivalt ette järgnevaks raviks.

 
Komplekt koosneb kahest tootest - Kooriv losjoon ja Puhastav vaht, millised kantakse hoolikate spiraalsete (või ringjata) liigutustega vahetult nahale (selliste liigutuste korral vahend justkui "tõmbab välja" nahas oleva mustuse); surumine nahale ei ole soovitav, kuna surve "vajutab" mustuse sügavamale naha sisse.

 
Puhastav vaht

 
Peamine toime : puhastab pehmelt nahka.

 
Kooriv losjoon

 
Peamine toime : kaltsiumkloriid soodustab rasvade seebistumist, urea muudab keratiini kohevamaks, naatriumi salitsülaat avaldab koorivat toimet, kastoorõli derivaat aitab pehmelt eemaldada nahapinna mehaanilist saastumist, piimhappe alküülester ja piimhape on keratolüütikud (sarvkihi irrutajad). Lisaks nimetatutule küllastame nahka aminohapete ja mikroelementidega - tsink, vask, magneesium.

 
Pärast protseduuri on soovitav epidermaalse barjääri taastumiseks kasutada spetsiaalseid lisatooteid, näiteks Liposomaalset alust, REPAREERIVAT geel-palsamit.

 
Ei soovita kasutada paralleelselt ja järgneva 2-3 päeva jooksul muid suvalisi piilinguid.

 
Soovitav protseduuride sagedus on 1 kord 10 päeva kohta. Protseduur ei ole seotud Päikese insolatsiooniga (päikesekiiritusega).

 
Kasutamise tulemused :

 
- naha matistamine, naharasu sekretsiooni korrastamine

 
- silmanähtav kooriv tulemus, keratoosi ja sarvestunud rakkude arvu vähenemine

 
- ühtlane ja terve näovärv

 
- pooride sisalduse kergem eemaldamine

 
- järgneva nahahoolduse tulemuslikkuse parenemine.
Dušigeel argaania õliga.

Mis võiks olla kullast kallim?

Kuid just nimelt "kullaks" nimetatakse seda looduse kingitust, mis on saabunud meile Aafrika rannikult ja mille täpsem nimetus oleks "berberite kuld".

Millest on siis jutt? Loomulikult argaania õlist. Meile tundmatu okkaline Argania spinosa, mida nimetatakse ka raudpuuks ning millest saadakse erakordset õli, kasvab vaid Marokos ja käesolevaks ajaks elatub sellest terve kahemiljoniline berberite suguvõsa. See igihaljas puu kasvab kuni 15 m kõrguseks ja tema eluiga on 150-300 aastat. Kasvukohaks on eranditult riigi lääne-keskosa ja Atlase mäed. Botaanikute arvestuste alusel kasvab Marokos 8000 ruutkilomeetril kuni 2 miljonit puud. Veel paari aasta eest teadsid vaid vähesed inimesed peale Maroko elanike maailmas sellest õlist, käesoleval ajal aga ei ole võimalik ilma selle õlita ette kujutada peaaegu ühtki SPA-s toimuvat idamaises stiilis protseduuri. Berberite hõimu elanikud nimetavad argaaniat elupuuks, kuna temast saab nii ehitusmaterjali, kütet, toitu inimestele ja loomadele, kui ka õli ning ravimeid.

Milles siis seisneb argaania õli saladus? Õli tõeliselt erakordseid omadusi saab seletada tema keemilise koostisega : peaaegu 80 % õlist moodustavad küllastumatud rasvhapped (-linoleen-, oleiin-, arahidoon jm. happed), temas sisaldub 35 % linoolhapet, mida organism ise tootma ei ole võimeline ja saab seda vaid väljastpoolt, seepärast taastavadki õlid suurepäraselt nahka ja parandavad tema vigastusi, kõrvaldavad ärrituse ja kuivuse. Argaania õli on rikas looduslike antioksüdantide - polüfenoolide ja tokoferoolide (E vitamiini) poolest, mis muudab ta asendamatuks võitluses naha vananemisega. Tokoferoolide sisalduse poolest edestab argaania õli oliiviõli 2,5-3,5 korda. Polüfenoolidel on ka põletikuvastased omadused. Argaania õlis sisalduvad haruldased steariinid, milliseid ei ole leitud üheski muus õlis, ning neil on desensibiliseerivad ja põletikuvastased omadused. Nimelt see muudabki argaania õli "kuldseks" ja lubab seda kasutada kui kõrgtoimelist vahendit erinevate naha probleemide ja ealiste muutuste korral.

Loomulikult ei saanud MIRRA spetsialistid ignoreerida sellist üliharuldast koostisosa ja lõid tema alusel oma selle suve uudistoote Dušigeeli argaania õliga (MIRRA BODY liin, seeria VANNIDELE JA DUŠIDELE). Argaania õli toimet tugevdati E vitamiini ja bioloogiliselt aktiivsete ainete kompleksiga, mis saadi kummelist, raudrohust, hibiskist ja nulust. Tänu kummeli ja raudrohu ekstraktides leiduvatele flavonoididele, glükosiididele ja vitamiinidele avaldab vahend põletikuvastast, haavu parandavat, pinguldavat, bakterite vastast, antiallergilist ja naharakke taastavat toimet. Hibiski ekstrakt sisaldab oligopeptiide, -hüdroksihappeid, antotsiaane ja flavonoide (kvertsetiin, müritsetiin, hibistsetiin, hibistsetriin). Oligopeptiidid ergutavad rakkude regeneratsiooni ja kollageeni sünteesi. Nahale sattunud mustus ja surnud rakud eemaldatakse toimivalt -hüdroksihapete poolt ning korrastatud saab ka rasunäärmete funktsioon. Ekstraktile punase värvuse andvatel antotsüaanidel on eredalt väljendunud P-vitamiinne toime, s.t. et nad tugevdavad veresoonte seinu ja korrastavad nende läbitavust vedelikele, neil on võimas antioksüdantne toime ja nad parendavad naha seisundit. Flavonoidid tugevdavad antotsüaanide toimet. Tänu siberi nulu ekstraktis sisalduvatele fütontdiididele avaldab ta põletikuvastast, desinfitseerivat, lõhnu hävitavat, seentevastast ja haavuparandavat toimet, tugevdades samal ajal kapillaare, pehmendades nahka, parendades tema pingust ja struktuuri. Tänu antioksüdantidele neutraliseerib ekstrakt vabade radikaalide toimet, hoides sellega ära rakkude vananemise.

Uue pesemisvahendi Dušigeel argaania õliga pehmed pesevad koostisosad puhastavad säästlikult nahka, kahjustamata tema lipiidset barjääri. Järgides MIRRA parimaid traditsioone on spetsiaalselt selle toote tarvis loodud uskumatult värske ja ahvatlev aroom, ning seda looduslike eeterlike õlide baasil, milles ühinevad apelsini ja sidruni värskus, vahemeremaade taimede - piparmündi, rosmariini, salvei ja lavendli kirbe lõhn, eukalüpti jahedus. Veeprotseduuride korral meie uue tootega inimene reibastub ja paraneb meeleolu, nahk omandab aga erakordselt peene ja õrna aroomi. Lisaks eelnevale on igal eeterlikul õlil omaenda erakordne omadus, mis avaldab Teie nahale oma soodsat mõju. Nii on lavendli, sidruni, piparmündi, salvei ja eukalüpti eeterlikud õlid head antiseptikumid ja soodustavad nahavigastuste paranemist. Apelsini ja rosmariini eeterlikud õlid kõrvaldavad väsimuse ja närvipinge. Just sellise suurepärase toote oleme valmistanud, ning pidage meeles, et mitte mingisuguse maailmas olemasoleva kulla eest ei ole võimalik osta elurõõmu, positiivset suhtumist meid ümbritsevatesse inimestesse ja armastust iseenda vastu.

Rõõmustage elu üle ja meie lopsakas Dušigeel argaania õliga on selles Teile kindlasti abiks.

Oksana Ivanova

juhtiv tehnoloog,

D.J.Mendelejevi nim. Venemaa Keemia Tehnoloogia Ülikooli

Tagasi