Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
MIRRA BIOTECHNOLOGYTagasi
MIRRA BIOTECHNOLOGY
07.12.2016 11:13
Nr.. 3361  KREEM - KOMFORT
Toimе 
  • Effektiivselt niisutab ja pehmendab nahka 
  • Takistab enneaegset vananemist, taastab naha turgorit ja elastsust 
  • Aitab kaasa vabadest radikaalidest kaitsele ja agressiivsete välisfaktorite eest
Kreem komfort soodustab "tervisliku" nahareziimi päeva jooksul. Eriline kaitse on vajalik UV - kiirguse eest, mis soodustab  nahalipiidide hapendatud vabade radikaalide rektsiooni tekimisele, mis järk-järgult ja pidurdamatult viib nahka vananemisele ja närbumisele. Kaitsefunktsiooni teostab sünergeetiline kompositsioon (mustika ekstraktidest saadud antitsianiidid,sasankva õlist saadud kamellioferriin A, E-vitamiin ja RonaCare AP antitoksikant), lisaks veel flavonoidide Troxerutin, mis vähendab kapillaaride läbilaskvust ja haprust, tõstab nende toonuse, alandab põletikulisi protsesse kapilaarvõrgustikus ning põletiku tekitajate tekimist. Lisaks kaitsele meie nahk vajab nutikat niisutamist ja pehmendamist, mis loob mugavusetunde ning hea väljanägemise kindluse. Neid ülesandeid lahendavad pehmendavad ja niisutavad kompleksid, mis koosnevad fermenteeritud ja mittefermenteeritud õlidest, looduslikest emolentidest, uurea derivaatidest, üliniisutavate taimsete suhkrute ja glütseriini kombinatsioonist. Enneaegse vananemise  "kaitsjaks"  on tootesse sisestatud  aktiivaine - digidroksümetilkromoon (retinoli asendaja), mis tõstab hüaluroonhape kollageeni sünteesi,pärsib võtmefermentide toimet, mis osalevad vananemise protsessides. Kreemi regulaarsel kasutamisel on garanteeritud kortsude visuaalne vähenemine ning nahareljeefi silumine. KREEM- KOMFORT lisaks kahjulike välismõjurite toime kaitsele päeva jooksul, niisutab ja pehmendab  nahka, tagastab nahale elastsuse ja turgorit.  Tõesti mugavad tingimused naha süsteemide tõrgedetta toimimiseks! 
Kasutus 
Kergete liigutustega kanda mõõdukas kreemi kogus kaela ja näo piirkonnale. Anda tootele immendumiseaega. Võib kasutada meigipõhjana. Või kasutada nii iseseisva vahendina kui ka MIRRA BIOTECHNOLOGY seerumitega, oleneb naha olukorrast (alguses kanname peale seerumit, 10-15 minuti pärast Kreem - Komfort)
Koostis 
Vesi, isoamüül- Cocoate (naturaalne pehmendav suhkrupeedist ja kookosõli), sasankva õli , taimsetest suhkrutest üliniisutav kombinatsioon  (L-fruktoos, D-galaktoos ja galakturoonhape), vaha emulsioon, uureaderivaat,  õunhape eeter diisopropüül dimeer dilinoleate (taimsetest õlidest tehtud pehmendaja), palmiõli monoglütseriidiid, glütseriin, tsüklopentasiiloksaan, kakaovõi, CSS antioksüdant Rona Care AP, E-vitamiin, Troxerutin, probiootik inuliin, boori nitriidid , riisipulber, Lyuremin (digidroksimetilkromon  sorbitoolis),  rohelise tee fermenteeritud või, L-arginiin, koirohi CO2 kontsentraat , standardiseeritud mustika ekstrakt, modifitseeritud akrüülpaksendaja, parfüümiline kompositsioon, Trilon B,  Fenonip XB.
Kehtivusaeg - 2 a
-----------------------------------------------------------------
Nr. 3362 Palsam - Ekspert
Toime
  • aitab kaasa rakude loomulikule uuendusele
  • normaliseerib nahaainevahetust 
  • kergitab stressitaluvust, tugevdab immuunsuse 
  • alandab reaktiivsuse, osutab rahustavat toimet 
  • parendab naha reljeefi 
Antud toode toimib kõige effektiivsemalt une ajal. Palsam ekspert on tõeline naha "päästerõngas": ta taastab naha biotasakaalu ning stabiliseerib selle adaptiivset potentsiaali. Stress on organismi loomulik reaktsioon organismile esitatud kõrgendatud nõuetele.  Stressi toime ulatub mitte ainult kehakaalule, kui ka kogu organismile, igale rakule. Kõige rohkem kannatab selles olukorras nahk, kuna sellele mõjuvad nii füsioloogilised muudatused kui ka lokaalsed olukorrad( naha ülekuumenemine, UV - kiirgus jne).  Pidev stress väsitab organismi , mis lõppkokkuvõttes kutsub esile enneaegset naha "kulumist" ja vananemist. Meil pole alati võimalik vähendada stressitaset, kuid me võime oma nahka kaitsta nutika kosmeetilise hooldusega. Stressivastase kosmeetilise hoolduse põhiülesanded on: 1. loomuliku raku uuendamise protsessi kaasaaitamine; 2.stressitaluvuse, immuunsete ja kohandumispotentsiaalide kergitamine; 3.reaktiivsuse vähendamine, rahustav toime. Kõikide eelnimetatud punktide realiseerimiseks ongi loodud antud palsam.  Toote komponendid kompleksis aitavad kaasa naha kaitsefunktioonide taastamisele ning rakude toitmise protsessidele. Eemaldavad slakke, pärsivad lipiidide peroksüdatsiooni, niisutavad, toidavad ja rahustavad nahka. Naha aktiivne stressivastane abi - ainevahetusprotsesside taastamise garantii, hooldatud ja elegantne välimus, nooruse värskus ja sära!
 
Koostis
Vesi, riisi kliidi õli, isoamüül- Cocoate (naturaalne pehmendaja suhkrupeedist ja kookosõlist) kookos-naatriumatsetüültrüptofanaati kapraat- (naturaalne pehmendja kookosõlist), polüglütserüülestrite-3 metilglüukodistearat (taimne emulgaator),taimsest suhkrutest valmistatud üliniisutav kompositsioon (L fukoosisisaldusega D-galaktoos ja galakturoonhape), taimne polüsahhariid konjaki glükomannaaniga, alkoholi rasvhapped, Luvitol Light, glütseriin, stearhape, niacinamide (vitamiin PP), diisopropüül dimeeri dilinoleate (pehmendav aine taimeõlidest), palmiõli monoglütseriidid, bio-platsenta aminohappe kompleks (betaiin, PCA, sorbitool, seriin, glütsiin, glutamiinhape, alaniin, lüsiin, arginiin, treoniin, proliin), D-pantenool, vitamiin E, vitamiin F, letsitiin, mesilasvaha, rohelise tee kääritatud õli , α-bisabolol (eeterlike õlide aktiivne komponent ), CSS antioksüdant Rona Care AP, kontsentreeritud hõlmikpuuekstrakt, L-arginiin,L-arginiin, akrülaadi  ja tauraadi derivaadid, parfüüm, Trilon B, säilitusaine Fenonip XB.
Kasutus
Kergete liigutustega kanda mõõdukas kreemi kogus puhastatud kaela ja näo piirkonnale 10-30 min enne magamaminekut. Toodet võib kasutada igas vanuses nii naistel, kui ka meestel. Võib kasutada nii iseseisva vahendina kui ka MIRRA BIOTECHNOLOGY seerumitega, oleneb naha tüübist ja olukorrast.
Kehtivusaeg - 2 a
---------------------------------------------------------------------
Nr. 3363 Lifting - Seerum noorendav
Toime
  • matrikin-sarnane toime: stimuleerib naha ja derma matriksi  epideraalühenduste  6 põhikomponendi sünteesi
  • silendab nahareljeefi ja kortsud kahjustatud nahapiirkonna taastamise arvel 
  • taastab naha kaitsefunktsiooni, parendab lipiidide liikumise ja ainevahetuse 
Lifting seerum on biomimeetiliste molekulite kogum mida on sisestatud diskreetselt lamellaaremulsiooni. Põhiline liftingu esteetiline effekt moodustub naha närbumisprotsesside kompleksmõjul. Peptiitide kompleks Маtriksil® Synthe’6™ ühtlustab nahareljeefi ning silendab kortsud "seestpoolt" kahjustatud nahalõikude taastamise arvelt. Toote matrikin-sarnane toime stimuleerib naha ja derma matriksi  epideraalühenduste  6 põhikomponendi sünteesi(kollageen I, III, IV, fibronektiin, hüaluroonhape ja laminiin 5). Mille tagajärjel toimub kortsude vähenemine 3D projektsioonis.  Keramiidi, kolesterooli, rasvhapete ja fütosfingosüüni konsentreeritud segu omab unikaalset taastamiseffekti: stimuleerib rakude uuendamist, aitab lipiitide tekimisele naha funktsionaalbarjääri parendamiseks, aktiviseerib vee loomuliku ainevahetust nahas. Antioksüdantide sünergeetiline kompleks (Е vitamiin,  Rona Care AP kaskaadne antioksüdant, viinamarjaseemnete standartiseeritud ekstrakt) takistab vabade radikaalide teket nahas ning selle toimega kaitseb nahka enneaegse vananemise ja närbumise eest. 
Koostis
Vesi, peptiitide kompleks Matrixyl Synthe'6 (glütseriil, vesi, hüdroksüpropüültsüklodekstriin, palmitoüül tripeptiid-38), ceramide kompleks SK Influx (Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, fütosfomgosüün, kolesterool, naatriumlaurüülsarkosinaat lactylate, karbomeer, ksantaankumm), taimsetest suhkrutest üliniisutav kombinatsioon  (L-fruktoos, D-galaktoos ja galakturoonhape), sasankva õli, riisi kliitide õli, isoamüül- Cocoate (naturaalne pehmendaja suhkrupeedist ja kookosõlist), tsetearüülisononanoaat glükosiid (ja) tsetearüülalkohol (emulgaator taimedest ), glütseriin, niacinamide (vitamiin PP), aminohapete kompleks (betaiin, naatrium pürrolidoon karboksülaad, sorbitool, seriin, glütsiin, glutamiinhape, alaniin, lüsiin, arginiin, treoniin, proliin), vahaemulsioon, diisopropüül dimeer dilinoleate (pehmendavav aine taimeõlidest ), E-vitamiin,  fermenteeritud roheline tee õli, kaskaadiline antioksüdant Rona Care AP, hobukastani CO2 kontsentraat, L-arginiin, naatriumi hüaluroonhape, standardiseeritud viinamarja seemnete ekstrakti,  Kibuvitsa rosea  ekstrakt, methylsulfonylmethane ksantaankumm, Fenonip It.V.

Kasutus
Kergete liigutustega kanda mõõdukas kreemi kogus puhastatud kaela ja näo piirkonnale 10-30 min enne magamaminekut. Toodet võib kasutada igas vanuses nii naistel, kui ka meestel
Või kasutada nii iseseisva vahendina kui ka MIRRA BIOTECHNOLOGY kreemidega, oleneb naha olukorrast. Effekkti tugevdamiseks soovitame kasutada enne öökreemi. Kuni 35 a. soovitame kasutada ainult kuuridena  (1-4 korda aastas 1-2 kuu jooksul).
Kehtivusaeg - 2 а.
--------------------------------------------------------------------
Nr.3364 Aqua - Seerum
Toime
  • soodustab naha effektiivset kompleksniisutamist 
  • tugevdab toksiinidevastast kaitset  
  • immendub kiiresti, pehmendab nahka 
Seerumi integreeritud koostis soodustab naha niisutamise erinevate mehhanismide põhjal.  Taimsetest suhkrutest üliniisutav kombinatsioon soodustab veesisalduse suurenemise ja aurustumise pärssimise sarvkestas.    Looduslik polüsahhariidil trehaloosil on unikaalne omadus - hoida rakude elutegevust väliskeskonna ebasoodsatel tingimustel, kompentseerides naha niiskuse tasakaalu ning kaitsta raku struktuurid kahjustuste eest. D-pantenooli (provitamiin B5) ja keerulise kääritatud proteiinhüdrolüsaadi  kombinatsioon võtab ära naha pingsuse tunde ning  parendab nahaparanemise protsessid. Õlide ja pehmendajate kompleks taastab naha kaitsebarjääri, eemaldab ketenduse ja pehmendab nahka. Seerum effektivselt niisutab nahka ning takistab vedeliku äravoolu päeva jooksul. AQUA - SEERUM  on asendamatu abiline naha süsteemsel niisutamisel!
Koostis
Vesi, uureaderivaad, trehaloos,  taimsetest suhkrutest üliniisutav kombinatsioon  (L-fruktoos, D-galaktoos ja galakturoonhape),  sasankva õli, naatriumpolüakrülaati dimetikoonis  pöördvõrdeline emulsioon, amaranti õli, niacinamide (vitamiin PP), isoamüül- Cocoate (naturaalne pehmendaja ja suhkrupeedist ja kookosõlist), glütseriin, naatriumhüaluronaat, D-pantenool, kompleksne fermenteeritud nisu, rukise ja kaera hüdrolüsaat, rohelise tee kääritatud õli, CSS antioksüdant Rona Care AP, mürri eeterlik õli , vitamiin E, allantoiin, L-arginiin, Simulgel , tsüklopentasiiloksaan, Trilon B, Fenonip XB, parfüüm.
Kasutus
Kergete liigutustega kanda mõõdukas kreemi kogus puhastatud kaela ja näo piirkonnale 10-30 min enne magamaminekut. Toodet võib kasutada igas vanuses nii naistel, kui ka meestel
Või kasutada nii iseseisva vahendina kui ka MIRRA BIOTECHNOLOGY kreemidega, oleneb naha olukorrast (alguses kanname peale seerumit, 10-15 minuti pärast kreem)
 
Kehtivusaeg - 2 a
--------------------------------------------------------------------------------------
Nr. 3365 Seerum - Vita
Toime
  • vähendab kortsude arvu ja suuruse
  • tõstab niisutamise taset 
  • parendab naha "struktuurset karkassi" 
  • aitab vähendada ning takistada silmaaluselisi "kotte"  
Seerum laugudele on sünergeetiline aktiivsete ja effektiivsete koostisainete  kombinatsioon, mis tagavad kompleksmõju naha alus- ja pealmiste kihtidele, kapillaaride immendumisele ning lümfi tsirkulatsiooniks. Unikaalne biotehnoloogiline aktiiv, mida esindab 5 kasvufaktorite sünergeetilist kooslust - amiinohaped, vitamiin B9 (inimplatsenta koostiselt sarnane), stimuleerib kollageeni sünteesi ja hüaluronaani fibroblastide abil, rakude differentseerimine ja levik. Seerumi koostisesse kuuluva peptiitide kompleks tagab olemasolevate silmaaluse kottide vähendamist ja pärssib uute kottide teket ning osutab põletikuvastast toimet. Seerum vähendab kortsude arvu, tõstab laugudenaha niisutustaset, parendab selle struktuuri, tõstes naha turgorit ja elastsust. Laugude seerum on kosmeetiline asendus kollageensüstidele!
 
Koostis
Vesi, glütseriin, Uureaderivaat, Bio-platsenta (EGF, aFGF, IGF-1, bFGF, VEGF), letsitiin, butüleenglükool, glütseriin, polüsorbaat 20, naatrium ascorbyl fosfaat, biotehnoloogiline fooliumhape(vitamiin B9), atsetüül glutamiini), peptiidiline kompleks ( vesi, glütseriin, hesperidiinmetüülkalkoon, metüül kalkoon, stearet-20 , dipeptiid 2, palmitoüülrühmi tetrapeptiid-3, palmitoüülrühma tripeptiid-5), Luvitol Light, isoamüül- Cocoate (naturaalne pehmendaja suhkrupeedist ja kookospähkli õlist), niacinamide (vitamiin PP), taimsest suhkrutest valmistatud üliniisutav kompositsioon (L fukoosisisaldusega D-galaktoos ja galakturoonhape), fermenteeritud rohelise tee õli, vees lahustatud silikoon mikrosfäärid, argaania ja jojoba õlid, piimhape eeter, L- arginiin, E-vitamiin, ksantaankumm, CSS antioksüdant Rona Care AP,  õunakoore CO2 kontsentraat,  Aristofleks, cyclomethicone, Fenonip XB parfüüm. 

Kasutus

Kergete patsutavate liigutustega kanda peale seerumi mõõdukas kogus silmanaha puhastatud nahapiirkonnale.
Kehtivusaeg - 2a

Tagasi