Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Palsam ReventonTagasi
Palsam Reventon
18.04.2014 12:00

     Koostis: Emulsioonikompleks, vesi, F vitamiin, jojoobi õli, muskaatsalvei, küpresssi, eukalüpti ja teepuu eeterlikud õlid, kollase mesika ja hobukastani CO2-kontsentraadid, lagritsajuure valikuline kontsentraat, epofeen, β-karotiin.
 
Toime:
• Suurendab veresoonte (ka kapillaaride) seinte elastsust.
• Ergutab mikrotsirkulatsiooni.
• Vähendab veresoonte seinte läbilaskvust.
• Kõrvaldab väiksemaid turseid (ka silmade ümbruses). Kasutada kombinatsioonis Toitva liftingulise toimega silmalaugude kreemiga või Õliga silmaümbrusele.
• Vähendab väsimust, valu ja raskustunnet jalgades pärast füüsilist koormust.
• Ravib jalakrampe.
• Aitab taastada verevarustust "tuimades" jäsemetes.
• Leevendab oluliselt kaebusi veenilaiendite puhul.
• Algavate veenilaiendite ravi rasedatel naistel.
• Tromboflebiidi puhul määrida haigeid kohti, kuid mitte masseerida.
• Kõrvaldab (või vähendab oluliselt) laienenud veenijoonise kõikidel kehaosadel (ka näol).
• On hea vahend veenilaiendite tekke profülaktikaks (näit. seisva tööviisi korral).
• Puhastab pikaaegsel kasutamisel veresoonte seinad lupjade ladestusest.
• Koos Mirralgin'iga leevendab peavalu ja migreeni (määrida enne Mirralgin'i ja 10 min. pärast Reverton'iga otsmikku, "kraetsooni”, meelekohti, peanahka, kukalt, katta soojalt ja püüda uinuda).
• Koos Mirralgin'iga kiirendab närvihalvatuste paranemist. Võib lisada veel massaaži Soojendava palsamiga kampri ja taruvaiguga.
• Koos Mirralgin'iga soodustab juuste kasvu (määrida juuste "juuri").
Kasutamine: Ravikuuri kestus 1,5 - 2 kuud. Vajadusel korrata, kuid mitte harvemini kui 8 kuu järele.
 
Kasutusalad:
• Ennekõike veenilaiendite profülaktika.
• Kaotab juba tekkinud veenilaiendid varajastel etappidel (jalgadel väljendunud raskustunne; venoosse joonise tugevnemine; väikesed nahaalused sooned; veenide värvi muutumine sinakamaks). Kuur 1,5 – 2 kuud, mõju umbes 8 kuud, siis vajadusel korrata.
• Väljakujunenud suurte veenilaiendite puhul peatab haiguse protsessi, muu-dab veresooned elastseks, kaotab põletiku veenides, leevendab ja ravib krampe (eriti hästi koos Palsamiga Mirralgin).
• Tromboflebiidi puhul võib määrida veene, kuid ei tohi masseerida. Kreem kanda puhtale nahale alt üles suunaga veenilaiendite piirkonda, hõlmates ka terveid kudesid. Kreemi mõju tugevdamiseks kanda peale kiht Palsamit Mirralgin. Eriti hästi mõjub kreem põletikulistele veenidele koos vannilahuga Tonus + П öiste kompressidena.
• Migreeni puhul määrida peanahka (juustele mõjub ainult hästi) ja kraetsooni Palsamiga Mirralgin, seejärel peanahk ja kukal Palsamiga Reventon. 5-10 min. pärast võib tulla uni, pärast 20 min. tukastust on tugev peavalu harilikult kadunud.
• Väga oluline on ravi veenilaienditega rasedatele. Kui ravi käigus tekivad valulikkus või äge reaktsioon ravile, siis teha väike vahe, lasta veenidel puhata, siis jätkata jne.
• Hemorroidide puhul kanda Palsam Mirralgin tervele hemorroidide piirkonnale, seejärel Palsamit Reventon ja teha sõrme abil õrnalt pärakusisest massaaži. Protseduuri korrata päeva jooksul 3-4 korda.
 
Kliinilise kasutuse kogemus ja soovitused kasutamiseks

 
Kirjanduse andmetel põeb ligi 50 % tööealisest elanikkonnast jalgade varikoosset (veenikomulist) haigust. Varikoosi kui haiguse olemuseks on venoosse verevoolu häired. Normaalse verevoolu tagab vaid veenide seinte ideaalne seisund: nad peavad olema alati toonuses, säilitama oma vetruvuse ja prinkuse. Veenide sisemised seinad on varustatud klappidega ning kui nende töö on häiritud, ei voola veri klappide kaudu tagasi südame poole täies mahus. Tekib jääkveri, mille toimel veenid laienevad, kummuvad naha kohale üles, moodustavad sõlmi ja lookeid. Selle tüsistusena võib tekkida äge veenipõletik (tromboflebiit) – põletikuline veenide umbumine, troofilised haavandid.

 
Varikoos on ainulaadne haigus selle poolest, et valuaistingud tekivad haiguse varajastes staadiumites ja hiljem, veeni seinte paksenedes, vähenevad. Haiguse esmasteks ilminguteks on: valu ja kõrvetustunne jalgades, raskustunne ja sügelemine, tursed, säärte naha tumenemine ja tihkenemine, öised krambid. Kõik nähud tugevnevad päeva lõpuks, pärast kauast seismist või soojuse toimet. Elukutsete riskigrupid on: õpetajad ja õppejõud, juuksurid, müüjad, postiljonid, laadijad, sportlased (jalgpallurid ja tõstesportlased), arstid (kirurgid).

 
Antud kirjutises on üldistatud mitmete sõltumatute organisatsioonide poolt läbi viidud ja kompanii eksisteerimise aja jooksul kogunenud soovituste alusel koostatud Palsami REVENTON  (nr. 3160) toimivuse kogemus.

 
Palsami aktiivsed koostisosad:

 
Maarjaohaka õli. Saadakse ühest ilusamast ja suuremast karuohakaliigist – harilikust maarjaohakast (Silybum marianum). Toimivaks bioaktiivseks aineks on silimariin (bioflavonoidide kompleks), antioksüdantsed vitamiinid, asendamatud kõrgemad rasvhapped, biogeensed amiinid. Avaldab haavu parandavat, membraane stabiliseerivat, põletikuvastast, immunostimuleerivat ja üldtugevdavat toimet.

 
Lagritsajuure ekstrakt. Valuvaigistav, põletikuvastane, üldtugevdav, allergiavastane toime. Glütsirrisiinhape reguleerib veesoolade ainevahetust.

 
Mägiarnika ekstrakt. Kaitseb venoosset süsteemi, mõjub põrutuste korral vere-valumeid laialiimendavalt, kasutatakse ka väikeste haavade, sinikate, furunklite, troofiliste haavade korral ja eemalekiskuva vahendina. Aitab ka raskustunde korral jalgades.

 
Hobukastani ekstrakt. Kasutatakse meditsiinis veel Napoleoni-aegsetest sõdadest peale; kaasajal – sümptomaatilise vahendina alajäsemete veenide varikoossete laiendite korral – raskustunne jalgades, tursed ja valulikkus. Peamine toimiv koostisosa – saponiin estsiin (leitud vaid hobukastani viljadest) kutsub esile veenide kokkutõmbumise, vähendab veenide seinte läbitavust, vähendab vere viskoossust. Eksperimentaalselt on tõestatud estsiini põletiku- ja tursetevastast toimet. Ekstrakti kliinilised uuringud on näidanud olulist valusümptomite, jalgade raskustunde, alajäsemete tursete vähenemist kroonilise venoosse puudulikkuse all kannatavatel patsientidel. Ekstrakti kasutava ravi tulemused on võrreldavad traditsioonilise kompressioonraviga, kuid mõnedel juhtudel isegi ületavad seda. Kuulub flebiidi, veenide varikoossete laienemiste ja varikoossete haavandite raviks mõeldud salvide koostisesse.
Kollase mesika CO2 – kontsentraat. Saadakse süsihappegaasi abil toimuval ekstraktsioonil ülikriitilisel režiimil, mis laiendab oluliselt taimest saadavate bioaktiivsete ainete spektrit (põhjalikumalt vt. artiklit „Ülikriitilised ekstraktid“, MIRRA-LUXE Nr. 9 (41), 2001.a.). Ekstraktis sisalduvad valgulised ja rasvasarnased ained, glükosiidid, kumariinid ning eeterlik õli mõjuvad pehmendavalt ja haavu parandavalt, ekstraktil on eemalekiskuv toime. Meditsiinis kasutatakse keediseid ja tõmmiseid välispidiselt – liigeste reumaatiliste valude ja jalgade külmetushaiguse korral. Seespidiselt – ateroskleroosi korral (ainult arsti määramisel).

 
Nelgi eeterlik õli. Toime: ergutav, neuralgiavastane, spasmolüütiline, valuvai-gistav. Toimiv antiseptik. Näidustused välispidiseks kasutamiseks – haavandid, nakatunud haavad, artriidi valud, neuralgiad, põrutused. Aroomiterapeudid soovitavad kasutada nelgiõli massaažiks reuma, artriidi ja neuralgiliste valude puhul. Hambaarstid kasutavad õli valuvaigistava vahendina.

 
Majoraani eeterlik õli. Toime: haavu parandav, tugevdav, valuvaigistav, spasmolüütiline. Tal on soojendav toime, toimib lihaste spasmide, artriidi, reuma ja reumaatilise päritoluga neuralgiate korral.

 
Piparmündi eeterlik õli. Toime: bakteritsiidne, pinguldav, ergutav. Välispidiselt kasutatakse väsinud, tursunud või põletikulise naha korral. Õlis sisalduv mentool avaldab tugevat antiseptilist ja valutustavat toimet, kutsub esile koronaarveresoonte laienemise.

 
Monarda eeterlik õli. Toime: võimas bakteritsiidne aine ja toimib ka viirustevastaselt. Ergutab immuunsüsteemi, avaldab antioksüdantset toimet. On väljendunud adaptogeenne toime, aitab organismil adekvaatselt reageerida muutuvale olukorrale.

 
Rosmariini eeterlik õli. Toime: antiseptiline, ergutav, pinguldav, reibastav, soojendav. Kasutatakse mälu ja tähelepanu kontsentratsiooni halvenemise, vaimse ülepingutuse, apaatia, peavalude, vere suurenenud kolesteriinisisalduse, abstsesside, kuiva ja vananeva naha, tursete, nikastuste ja lümfipaisu korral. Rosmariini tõmmist (eriti koos lavendliga) kasutatakse kosmeetikas näonaha hoolduseks enne uinumist (prinkus, kortsude tekke ärahoidmine).

 
Muskaatsalvei eeterlik õli. Toime: ergutav, pinguldav, spasmolüütiline, anti-septiline, soojendav, verd puhastav. Kasutatakse üleväsimuse, mälu halvene-mise, peavalude, põrutuste, reuma korral. Taime eeterlike õlide poolest rikast maapealset osa kasutatakse taime õitsemise ajal meditsiinis vannide ja aplikatsioonidena polüartriitide, osteomüeliitide, moondava artroosi ja troofiliste haavandite korral. Pärast eeterliku õli ekstraheerimist allesjäänud toormaterjal leiab kasutamist reumavastastes ravivannides. Väliselt kasutatakse antiseptilistel ja desodoreerivatel eesmärkidel, nakatunud naha, kudede turse korral, põletikuvastase ja haavu parandava vahendina.

 
Teepuu eeterlik õli. Toime: antiseptiline, viiruste ja seente vastane, jahutav. Kasutatakse vinnide (aknede), haavade, haavandite, herpese, furunklite ja karbunklite, lõhenenud naha ning organismi immuunkaitse alanemise korral.


 
Antioksüdant – looduslike flavonoidide analoog. Etendab kaasosaniku rolli ATF bioloogilise hapendamise ja sünteesi juures. Suurendab organismi vastupanuvõimet hapniku puuduse korral, blokeerib vabu radikaale. Immunokorrektor, kõrgtoimiv vahend üleväsimuse korral, suurendab töövõimet.

 
F vitamiin. Atlandi ookeani pelaagiliste (avavees elavate) kalade nahaalusest rasvast või taimsetest õlidest (soja, lina, päevalill) saadud poolküllastumatute rasvhapete kogu, avaldab ateroskleroosivastast ja hüübimisvastast toimet, alandab arteriaalset vererõhku.

 
β-karotiin. Suurimat bioloogilist aktiivsust avaldav looduslik provitamiin, muutub organismis A vitamiiniks. Korrastab epiteelrakkude aktiivsust, suurendab naha vastupanuvõimet nakkustele, avaldab mõju rakumembraanide permeaablusele (läbilaskvusele) ja nende koostisosade biosünteesile.


 
Palsami kliinilise toime uuringud näonaha (eriti just silmade ümbruse) veresoonte seisundile viidi läbi Moskva Iluinstituudi kolmes kosmetoloogilises osakonnas. Uuriti 15 naist vanuses 49-57 aastat kombineeritud, kuiva ja kuiva ning närtsiva näonahaga. Kõikidel patsientidel sedastati silmade ümbruse naha kuivust. Alalaugude turset sedastati 8 patsiendil, sama piirkonna naha sinakust – 6 patsiendil, teleangiektaasiate (väikeste naha veresoonte laienemisest tekkinud tähnide) esinemist põskedel – 7 patsiendil. Palsam kanti eelnevalt puhastatud näonahale 2 korda päevas kuu aja jooksul.

 
Kõikidele vabatahtlikele viidi eelnevalt läbi palsami võimaliku ärritava ja allergilise toime välistamiseks „lapiproovid“ ja palsami pealekandmise proovid, mis andsid negatiivse tulemuse. Subjektiivselt tundsid kõik patsiendid ennast pärast palsami pealekandmist mugavalt: kadusid kuivus ja pinguloleku tunne. Objektiivse hinnangu alusel vähenes praktiliselt kõikidel patsientidel turse alalau piirkonnas, 5-l patsiendil 9-st vähenes alalau sinakus, mis annab tunnistust preparaadi pinguldavast toimest, 7-l patsiendil vähenes hüpereemia intensiivsus teleangiektaasiate piirkonnas. Jälgitav oli naha kuivuse vähenemine ja pingsuse parenemine. Tehti järeldus, et palsamil on pinguldav toime, seda just silmade ümbruse piirkonna naha mikrotsirkulatsiooni parenemise tagajärjel, palsam soodustab selle piirkonna naha tursete ja paisunähtude vähenemist ning tema funktsionaalse seisundi parenemist („Kokkuvõte kliiniliste katsetuste tulemustest palsami toime tõhususe suhtes“ Iluinstituut, Moskva).

 
Palsamit REVENTON (samuti kui ŠISEIKAN, MIRRALGIN, STIIMUL jm.) pakuti aprobatsiooniks Venemaa iluuisutamise, võrkpalli, kergejõustiku, aerutamise, poksi ja ujumise koondistele (40 sportlast vanuses 18-30 a.) eesmärgiga ennetada ja ravida tugiliikumisaparaadi haigusi ja vigastusi ning kiirendada taastumisprotsesse pärast suuri füüsilisi pingutusi.

 
Palsamit kasutati ravi eesmärgil ja üldiseks, osaliseks ning punktmassaažiks. Koondvõistkondade arstid tõid eraldi esile eriti just järgmised kõikide nimetatud vahendite omadused:
•    hea imendumisvõime;
•    meeldiv lõhn;
•    ühtlane emulsioonne koostis;
•    head kontaktsed ja libisevad omadused;
•    vahendite füsioloogilise toime pehmus ja toimivus.
Töötamisel palsamitega REVENTON, STIIMUL, UMA-PALSAM oli jälgitav raskus- ja väsimustunde vähenemine jalgades, naha mikrotsirkulatsiooni ja pingsuse parenemine, mitteolulise varikoosse võrgu kadumine, analgiseeriv (valuvaigistav) ja pinguldav toime.

 
 (Arvustus MIRRA-LUXE toodete aprobatsioonile, VF Kehakultuuri, Spordi ja Turismi Ministeerium, Nr. G 55/87 – 28.02.2000).

 
Poksifõderatsiooni eraldi esitatud „Toodangu arvustuses“ (Nr. 110/FБН 14.04.2000 a.) on tehtud kokkuvõte, et palsami kasutamine (15 sportlast vanuses 19-30 a.) tõi kaasa väsimuse ning raskustunde vähenemise jäsemetes pärast suuri füüsilisi pingutusi. Ei esinenud nahaärritusi ega muid allergilisi reaktsioone.

 
Nižegorodski Epidemioloogia ja Mikrobioloogia Teadusliku Uurimise Instituudi ja sama linna Laste Gastroenteroloogia Teadusliku Uurimise Instituudi ühises Kokkuvõttes on märgitud, et „palsamite katsetuste tulemusena vähenesid tursed ja raskustunne varikoossete veenilaienditega jäsemetes“. Nižegorodski Epidemioloogia ja Mikrobioloogia Teadusliku Uurimise Instituudi kliinikus katsetati palsamit 2 kuu jooksul nii sisemiste kui välimiste päraku veenikomude korral. Palsamit ordineeriti 10 haigele 3-4 korda päevas 10 päeva jooksul. Positiivseid tulemusi võis täheldada alates 3. päevast: vähenesid päraku valud, 5.-6. päeval kadusid verejäljed roojast. Subjektiivset paranemist kinnitasid ka objektiivsed hinnangud: rektoromanoskoopilisel uuringul sedastati veenikomude mõõtmete taandarengut ja väljendunud põletikuliste ilmingute vähenemist. Samasuguste haigete ravil pärakusiseste hemorroididevastaste küünaldega, kuid ilma Palsamita, säilis ravi lõpuks päraku mõõdukas kõrvetustunne, verejäljed roojas, sedastati mõõdukat põletikku ja sisemiste veenikomude suurenemist. Palsami REVENTON kasutamine osutus teistest enamtoimivaks („Kokkuvõte profülaktilisest toimest“ Nižegorodski Epidemioloogia ja Mikrobioloogia Teadusliku Uurimise Instituut).


 
Ülevaade ajalehas MIRRA-LUXE avaldatud publikatsioonidest Palsami REVENTON kohta.

 
*Kui Teie elukutse on seotud pikaaegse seismisega, istumisega, raske füüsilise tööga ja kui päeva lõpuks tunnete väsimust ning raskustunnet jalgades, kui tekivad tursed ja ebameeldivad aistingud piki veenide kulgu, siis ei tohi enam oodata profülaktiliste meetmete rakendamisega. Tööl olles tuleb püüda võimalusel seista mitte ühe ja sama koha peal, vaid käia mõned sammud või tammuda ühelt jalalt teisele. Iga 2 tunni järel tuleb võimalusel istuda (või pikali heita), tõstes jalad vaagnaga ühele tasapinnale ning liigutada paari minuti jooksul varbaid, teha paar kükki, liigutada alajäsemete liigeseid. Kasulik on teha jalgade drenaažset massaaži (kerged silitavad liigutused jalalabadest kere suunas, enne – sääred, seejärel – reied).

 
Kaks korda päevas (hommikul ja õhtul) kanda jalgade niiskele nahale Palsamit REVENTON, ning seejärel Palsamit MIRRALGIN. Perioodiliselt kanda veenide kohale aroomikompositsiooni AROMA-2 („Siluett“).

 
Rohkearvulised tähelepanekud, mis on kogutud konsultantide ja kompanii klientide poolt paari viimase aasta jooksul, näitavad, et REVENTON kujutab enesest toimivat profülaktilist vahendit veenidega seotud haiguslike seisundite korral.
(S.P.Tšernõhh. Arsti vestlus. „Varikoosset haigust on targem ära hoida“, MIRRA-LUXE, veebruar 1999.a.).


 
*Kui seestpoolt avaldatav surve veenidele ei ole liiga suur, aitab REVENTON parendada veenide seinte toitumist, taastada vetruvust ja prinkust, sel juhul varikoosne sõlm kas stabiliseerub oma mõõdetes või, kui tema eksisteerimise aeg ei ole olnud liiga pikk, võib ka täielikult kaduda.

 
Vastupidisel juhul, kui suurenenud venoosne täiverelisus on püsinud juba piisavalt kaua, toimub veeniseina oluline deformatsioon. Lihtsaim võte avaldada vastutoimet venoossele veresurvele on jalgade tõstmine „lamades“ asendis südamest kõrgemale (asetada jalad mugavale pehmele alusele 30-45º nurga all) 3-5 minutiks. See lihtne tegevus parandab oluliselt venoosset äravoolu, aitab kaasa ainevahetuse heitsaaduste kiiremale äravoolule ja kõrvaldab enamikul juhtudel juba ainuüksi sellega ebamugavad aistingud. Pärast seda harjutust on vaja 5-10 minutiks jääda lamama horisontaalsesse asendisse lõdvestunud olekus. Protseduuri üldpikkus 10-15 min. on just see aeg, mille jooksul Palsami koostisosad omastatakse (assimileeritakse) kudede poolt. Parem on protseduuri teha mitte ainult õhtul, vaid ka hommikul.
(J.A.Tšertkov, Distribuutori varasalve. „Miks ei ole kõigil inimestel antivarikoossest palsamist kasu?“, MIRRA-LUXE, jaanuar 2000.a.).


 
*Aga Teie käed? Talvise külma käes muutuvad nad punaseks, karedaks. Käte mikrotsirkulatsiooni parandamiseks võib kasutada Palsamit REVENTON.
(Spetsialisti vestlus. „Koos MIRRA’ga ei ole talv meile hirmutav“, MIRRA-LUXE, detsember 1999.a.).


 
*Jalgade nahk kannatab samuti nii madala temperatuuri kui soojade riiete ning jalatsite läbi. Säärte ja reite nahale võib samuti kanda Palsamit REVENTON ja muid ihu naha hooldamiseks ettenähtud kreeme, tugevdades nende toimet enne pealekandmist 1-2 tilga aroomikompositsiooni MUGAVUS (КОМFОРТ) lisamisega.
(Kosmetoloogi soovitused. „Külm ei hirmuta meid“, MIRRA-LUXE, Nr. 1-2 (57-58), 2003.a.).


 
*Kui Te tunnete raskust kuklas ja pinget kaelalihastes, tehke kerge silitav massaaž kas Palsamiga REVENTON (kui Teil on kalduvus vererõhu tõusuks) või Palsamiga MIRRALGIN.

 
*Kuidas küll väsivad jalad talve jooksul ära! „Kinkige“ neile soolavann ja ärge laske ennast sellest heidutada, et see vann on maniküürsoola vann. Kandke labajalgadele JALAKREEMI, masseerige igat varvast eraldi. Minge massaažiga ülespoole kuni põlvedeni, kandes seejuures nahale REVENTON’i. Te tunnete, kuidas jalgadesse tekib kerge tunne.
(Meditsiinilised soovitused. „Kuidas vältida kevadist väsimust“, MIRRA-LUXE, Nr. 4, aprill 1998.a.).


 
*„Mina kasutan korraga mitut vahendit: Šampooni BOREI, Loputusvedelikku, JUUSTEPALSAMIT või profülaktilist Palsamit REVENTON. See tagab juustele hoolitsetud välimuse ja tugevdab neid.
(G.V.Kusnetsova, „Algavate distribuutorite kool“, MIRRA-LUXE, Nr. 3-4 (59-60), 2003.a.).


 
*„Me oleme uhked selle üle, et suutsime oma massaažiõlidega aidata Venemaa olümpiakoondise sportlasi. Koondise peamassöör Leonid Sasonov töötas välja minu arvates väga toimiva skeemi nende kasutamiseks – enne kanda peale õli AKTIV, seejärel Palsam REVENTON, mis kõrvaldab raskustunde jalgadest ja toimib varikoossete veenilaiendite sümptomile. Soovitav on Palsamile lisada enne kasutamist mõni tilk õli ELITA“
(G.V.Kusnetsova, „Algavate distribuutorite kool“, MIRRA-LUXE, Nr. 6 (62), 2003.a.).


 
*Lülisamba osteokondroosi korral aitavad valusid vähendada Palsamid MIRRALGIN, ŠISEIKAN JA REVENTON, vannid TONUS+S (rahustav), MEDELLA-2.

 
*Artroosiga kaasneva varikoosi korral aitavad Palsamid REVENTON, MIRRALGIN, OBEREG. Mingil juhul ei tohi lubada ägeneda veenide seinte põletikul ja lasta varikoosil progresseeruda.

 
*Artriidi peamiseks raviks on – infektsioonivastane ravi (antibiootikumid, hormoonid, C vitamiini suured annused). Ägedas perioodis võib rakendada välispidiseid vahendeid – liigese piirkonna sissemäärimist Palsamitega MIRRALGIN, OBEREG, REVENTON.(L.A.Konde Arsti soovitused. „Lülisammas, lihased, liigesed“, MIRRA-LUXE, Nr. 6 (62), 2003.a.).


 
*Lipofustsiin – see on kõigi organite ja kudede rakkude tsütoplasmas hajutatud pigment. Lipofustsiini sisaldus suureneb vananemisel ja kurnavate haiguste ajal. Lipofustsiini kollakasruuged plekid tekivad tavaliselt kuivale ja vananevale nahale. Katsetage JALAKREEM’i, REPAREERIVAT Kreemi, Palsamit REVENTON. Need kosmotseutikumid parandavad nahakudede mikrotsirkulatsiooni ja ainevahetust.(L.A.Konde Arsti soovitused. „Ka nahal võivad olla plekid“, MIRRA-LUXE, Nr. 10 (66), 2003.a.).


 
*Juhtub, et Te olete kutsutud sõprade poole külla või valmistute ise neid vastu võtma. Kiirete askelduste tõttu unustate Te sageli enda eest hoolitsemise. Kui siiski prooviksite muuta ennast ilusaks, kulutades selleks vaid 1 tunni oma vabast ajast?

 
Määrige jalgadele ja reitele Palsamit REVENTON (võib-olla tuleb Teil täna palju käia). Nüüd heitke 15-20 minutiks pikali hämardatud tuppa ja asetage jalgade alla pehme alus või padi. Võite kuulata vaikset ja meeldivat muusikat. Hingake sügavalt ja ühtlaselt. Selline puhkus taastab jõuvarud ja kõrvaldab pingeseisundi.
(Kosmetoloogi soovitused „Kuidas muutuda ilusaks 1 tunni jooksul?“, MIRRA-LUXE, Nr. 0, detsember 1997.a.).


 
*„Tänu MIRRALGIN’ile, REVENTON’ila ja SILMALAUGUDE Kreemile ravisime me terveks Nepaali kanduri Dave tursunud jala. Ta julgestas mind reisi ajal ja vaatamata oma suurtele kogemustele kukkus järsul laskumisel ning ei suutnud enam edasi minna. Pärast seda sündmust seostub sõna Venemaa talle kahe sõnaga: „Nadežda“ (see on minu nimi) ja „Mirra“ (selleks on meie kompanii). Hommikul ta tõusis, tammus uskumatul ilmel veidi aega kohapeal ja sammus siis oma koormaga rõõmsat laulukest ümisedes piki jalgrada edasi“.
(Nadežda Stefanišina, Sotši linn, MIRRA-LUXE, Nr. 1-2 (69-70), 2004.a.).


 
A.S.Golubkov
ZAO MIRRA-M peatehnoloog

















 

Tagasi