Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Kus ja mis tingimustes on kosmeetika toodete hoidmine hea?Tagasi
Kus ja mis tingimustes on kosmeetika toodete hoidmine hea?
30.07.2014 15:29

 
1.      Kosmeetika tooteid hoitakse tavaliselt tootepakendis temperatuurivahemikus 0 С° - 25 С° . See muidugi ei tähenda seda, et 24  С° juures tohib ja 26 С° juures juba mitte. Mida kõrgem temperatuur, seda kiiremini kulgevad oksüdeerimisprotsessid. MIRRA toodete põhikoostises on looduslikud bioloogiliselt aktiivsed ained, õlid küllastamatta rasvhapete rikkaliku koostisega, isegi emulsioonkompleksid, mida toodetakse naturaalkomponentidel :  taimeõlidel ja nende  jääkidel. Kõik need ained oksüdeeruvad ülikiiresti kõrgetel temperatuuridel. Mida rohkem on tootes aktiivingrediente,(nt profülaktilistes palsamites), seda kiiremini nad oksüdeeruvad. MIRRA kosmeetika jaoks on ideaalvariandiks  –  külmkappi ukse peal 5- 10 С°. Loomulikult,  tooted  BAA(bioloogiliselt aktiivaine) miinimumkoostisega, nt Glikoliim seeria , säilib väga hästi ka    toatemperatuuril.


2.      Räägime ka temperatuuridest, mis jäävad alla nulli. Emulsioonkompleksid (KREEMID JA PALSAMID)         kannatavad jahutamist temperatuuridevahemikus  5-10 С°. Pärast sulatamist võib natukene muutuda toote struktuur kuid omadused (aktiivsus) jäävad endisteks. Õlikompositsioonid külma ei karda. Geelide struktuur muutuub jahutamisel kiiresti ja taastamatult.
3.      Hoidke MIRRA kosmeetikat otseste päikesekiirte eest. Isegi kinnises pakendis paari - kolme kuuga tekivad  esimesed oksüdeerimise tunnused, esiteks muutub toote lõhn, toote maitses tekivad  maruduse noodikesed.
4.      Hoidke ja kasutage MIRRA kosmeetikat õigesti ning saate kingituseks nooruse ja ilu!
 

Tagasi