Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Piilingu losjoon Glikolim 70Tagasi
Piilingu losjoon Glikolim 70
18.04.2014 12:38
iilingu losjoon Glikolim 70

Ainult professionaalsele kasutajale!

Puuvilja hapetega tehtav piiling leiab kosmeetilises praktikas laialdast kasutamist. See on näidustatud kuiva naha, rasuse naha, aknete moodustumisele kalduva naha ja pigmenteerunud naha korral. Piiling sobitub hästi kokku muude vahenditega ja tugevdab naha põhihoolduse tulemust.

Losjoon Glikolim 70 kuulub professionaalse kosmeetika liini, Glikolim’i seeria (piiling puuvilja hapetega) on seal peamiseks töölahuseks. Losjoon sisaldab osaliselt neutraliseeritud hapete kompleksi, mis võimaldab viia piilingut läbi suurima tulemuslikkuse ja vähima traumaga. Geeliline vahendi vorm lubab seda hästi nahale fikseerida. Sellised vahendi omadused annavad kosmeetikule võimaluse korrigeerida protseduuri pikkust ja jälgida seda dünaamikas, mis on eriti tähtis madala vesiniku näitajaga ning kõrge kontsentratsiooniga orgaaniliste hapete kasutamise korral.

Losioon koorib sügavalt epidermist, kutsudes esile kohaliku nahaärrituse, mis omakorda provotseerib vastureaktsiooni – reparatsiooni (taastumise) käivitumise. Taastumisprotsessis aktiveeruvad naharakud – keratinotsüüdid ja fibroblastid, ergutub kollageeni, elastiini ja hüaluroonhappe süntees. See toob enesega kaasa väljendunud liftingulise efekti, nahareljeefi silenemise, naha uuenemise ja üldseisundi paranemise. Valgendusefekt realiseerub tänu naha aktiivsele koorimisele ja hapete vahetule toimele nahas leiduvale melaniinile.

Peamised koostisosad ja nende toime

Glikolim 70 sisaldab valiku toimivaid koostisosi.

Glükoolhape – seda leidub suhkruroos ja toores viinamarjas. Avaldab tugevat koorivat, valgendavat toimet, on keemiliselt püsiv ja kahjutu. Vahendavalt ergutab kollageeni ja elastiini sünteesi, kiirendab haavade paranemist. Kõigist puuviljahapetest on tal kõige väiksem molekulaarmass.

Sidrunhape – leidub sidrunis, laimis, greipfruudis, apelsinis ja tubaka lehtedes. Sidrunhappel on tähtis roll elusorganismides toimuvas ainevahetuses. Tal on hea kooriv, valgendav ja niisutav toime. Kõigist puuviljahapetest on tal kõige suurem molekulaarmass.

Toode sisaldab – glükool- ja sidrunhapet, Na hüdroksüüdi, vett, hüdroksüetüültselluloosi. Puuviljahapete sisldus on 70%, pH – 1,5.

Kasutamine

Ainult professionaalseks kasutamiseks! Toimeaeg oleneb individuaalsest tundlikkusest ja see valitakse sõltuvalt tundlikkuse proovi tulemustest. Losiooni pealekandmisel tunneb patsient mõõdukat kõrvetus- või näpistamisetunnet. Protseduuri läbiviimisel juhendutakse vastavatest metoodilistest eeskirjadest (J.Aitova, Z.Pavlova, J.Hainov-skaja MIIRA-LUXE: Professionaalsed kosmeetilised vahendid. Näonaha hooldus salongis ja kodus. Juhendid kosmetoloogidele. M. 2006, lk. 96).

     

Tagasi