Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
MIRRA ja respiratoorsed (hingamisteede) infektsioonidTagasi
MIRRA ja respiratoorsed (hingamisteede) infektsioonid
18.04.2014 11:55
http://www.mirra24.ee/images/001_03.jpg
Kevad ja suve algus on aasta parim aeg. Ometi sugugi mitte ohutu. Allergiad, haigused. Ja nüüd veel „seagripi“ epideemia. Miks üldse toimuvad sellised asjad?
 
Tegelikult hakkab suveks tunda andma aasta jooksul kogunenud ja kumuleerunud (kuhjunud) väsimus, oluliselt on ammendunud ka organismis leiduvate mikroelementide, vitamiinide ja muude eluks sama vajalike ainete varud. Ometi on need toitained (nutriendid) nii vajalikud organismi vastupidavaks immuunkaitseks! Kas selles ei peitugi seletus, et just mais-juunis, kui kogu loodus on õiteehtes, esinevad elanikkonnas sageli nii allergiad kui kõikvõimalikud muud haigused, muutudes tihti epideemiateks.
 
Töötada välja igale hädale (haigusele) vastavat vaktsiini ei ole võimalik – olgu selleks siis „linnu-“ või „seagripp“, respiratoorsed hingamisteede nakkused või mingi muu nakkushaigus. Ei ole lihtsalt võimalik valmistada ja kasutada niivõrd palju erinevaid vaktsiine. Isegi Ülemaailmne Tervishoiu Organisatsioon (ÜTO) soovitab näiteks „seagripi“ („gripp A H1N1“) ärahoidmiseks esmase abinõuna tervislikku eluviisi, s.t. pesta käsi sageli seebiga ja hoiduda võimalusel kontaktidest potentsiaalselt haigete inimestega. Absoluutselt arukas nõuanne!
 
Mis aga puutub MIRRA toodangusse, siis meie „koduapteegis“ on piisavalt vahendeid, et õigeaegselt „turgutada“ oma immuunsust vajaliku tasemeni ning vältida respiratoorsetesse nakkustesse haigestumist. Sellisteks vahenditeks on eeskätt bioloogiliselt aktiivsed toidulisandid (BAT) ja taimseid aroomiõlisid sisaldav kosmeetika.
 
Organismi immuunkaitse kõrge tase tagatakse vitamiinide ja mikroelementide normaalse sisaldusega. Seejuures peab silmas pidama tõsiasja, et immuniteedi taseme hoidmiseks on esmatähtsus tsingil, seleenil, raual, C ja E vitamiinidel. Selleks on vaja aprillis – juunis viia läbi BAT kasutamise profülaktilisi kuure. Biolisandeid peab kasutama kuuridena, sel juhul on nende kasutamisest ka tulu. Toome siin ära ühe võimalikest kasutamise skeemidest:
 
BiolisandidTablettide/kapslite arv (1 korraga)Võtmiskordade arv päevas Kuur (päevades)
MIRRA-TSINK
MIRRAVIT
MIRRA-SELEEN
1-2
 
2
1-2
2
 
2
2
 
20
  Vaheaeg: 1 – 2 päeva  
MIRRA-TSINK
MIRRA-DIOVIT
MIRRA-SELEEN
1
 
1
 
1
2

 
2
2


20
 
 
Kokku pakendeid:
 
MIRRA-TSINK - 2
MIRRA-SELEEN - 1
MIRRAVIT - 2
MIRRA-DIOVIT - 2
MIRRA-FERRUM - 1
 
Märkus. Tabletid/kapslid võtta sisse hommikul ja õhtul söögi ajal. Esimese kuuri ajal kasutatakse MIRRA-TSINK’i ja MIRRA-SELEEN’i 3 kapslit päevas (hommikul – 2, õhtul – 1). Põhjalikumaks tutvumiseks aktiivsete toidulisanditega vt. Käsiraamatut „Bioloogiliselt aktiivsed toidulisandid“, Moskva, ZAO „MIRRA-M“, 2009.a.
 
Tuleb veel kord meenutada, et Kompanii MIRRA on taimsete eeterlike õlide kasutamise tulemuste poolest teiste firmade hulgas liidrikohal. Meie kosmee-tiliste ja tervistavate toodete koostisosad – looduslikud aroomiõlid – täidavad toodetes paljusid funktsioone (näit. asendavad keemilisi konservante). Paljudel meie poolt kasutatavatel aroomiõlidel (lavendel, teepuu, eukalüpt, salvei) on väljendunud mikroobide- ja põletikuvastane toime. Mis puudutab aga monarda eeterlikku õli (see on meie Kompanii toodete eksklusiivne koostisosa), siis surub see aroomiõli toimivalt maha haigustekitavate stafülokokkide, streptokokkide ja klebsiella bakterite kasvu, ning viirusevastase toime poolest ületab kõiki ülejäänud eeterlikke õlisid.
 
Järelikult tuleb epideemiate (ägedate respiratoorsete infektsioonide, gripi) ajal kasutada järgmisi vahendeid.
 
Aroomikompositsioon INSPIRATSIOON. See kompositsioon sisaldab mikroobide- ja viirustevastase toimega eeterlikke õlisid. Hommikul, enne kodust väljumist, kanda 2-3 tilka kompositsiooni kaelas kantavale aroomimedaljonile. Medaljoni kanda kaelas terve päeva kestel. Eeterlikud õlid loovad aurustudes näo ette kaitsebarjääri. Ühiskondlikus transpordis või rahvamassi hulgas viibides – tuleb tõsta medaljon aeg-ajalt nina juurde ja hingata sisse sealt eralduvat aroomi. Aroomimedaljoni võib riputada autosalongi, paigutada töökoha lähedusse.
 
Seda kompositsiooni saab kasutada ka kinnistes ruumides, kus töötab palju inimesi. Aroomikompositsiooni tilgutatakse vähese veega anumasse (arvestusega 5 tilka 20 m² ruumi pinna kohta) ja kasutada seda pidevaks ruumi aromatiseerimiseks. Samaks otstarbeks võib kasutada ka aroomilampe.
 
Toimivaks meetodiks ennetamaks nakatumist on – viirustevastaseid koostisosi sisaldavate kosmeetiliste toodete kandmine ninaalusele nahale ülahuule kohal ja nina limaskestale. Selleks sobivad tervendavad palsamid OBEREG, MIRRALGIN, ALLERON, BIOBALANSS. Suu limaskesta perioodiliseks niisutamiseks profülaktilisel eesmärgil võib kasutada palsamit LORIOL. Toimivat kaitset pakub ka HUULEPALSAM (määrida mitu korda päeva huulte ja nende ümbruse nahale).
 
Mis puutub aga puhastesse kätesse, siis selleks on olemas puhastavad vahendid, muuhulgas ka uudistoode – Vedel käteseep meresavi ja roosi õielehtede eeterliku õliga.
 
Märkus. Põhjalikumalt saab aroomiõlide ja aroomikompositsioonidega tutvuda, kui vaadata Käsiraamatut „Tervendavad tooted“, Moskva, ZAO „MIRRA-M“, 2007.



I.Rudakov
professor, meditsiiniteaduste doktor
Kompanii teaduslik peakonsultant
 

Tagasi