Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Antitselluliitne valimikTagasi
Antitselluliitne valimik
18.04.2014 11:24
Antitselluliitne geel ATs-1

 
Parendab mikrotsirkulatsiooni ja lümfodrenaaži, ergutab lipolüüsi (rasvkoe rasvade lammutamist), taastab kollageenkiudude struktuuri.
 
Aktiivne antitselluliitne kompleks sisaldab lipolüütilist (rasva lahustavat) neuropeptiidi (närviraku poolt eritatavat rasva imendavat) liposuktsioniini, aminohapet L-arginiini, merivaikhapet ja rohelise tee ning põisadru ekstrakte, mis käivitavad aktiivse rasvade põletusprotsessi rasvarakkudes. P vitamiin, eeterlikud õlid, ingveri ja jõe/järvekäsna (badjaga) ekstraktid parendavad mikrotsirkulatsiooni, tugevdavad ainevahetusprotsesse väheliikuvates piirkondades, tugevdavad sidekude, ühtlustavad naha reljeefi.

 
Koostis: vesi, liposuktsioniin, tvin-80, Na alginaat, emulgiin, pvp, troksirutiin, ingveri, põisadru, rohelise tee ja jõe/järvekäsna ekstraktid; letsitiin, aminohape L-arginiin, apelsini, mürdi, ingveri ja rosmariini eeterlikud õlid, merivaikhape, katoon, polüisobuteeni hüdrogenaat, parfümeerne kompositsioon.

 
Antitselluliitne geel ATs-2
 
Blokeerib rasvarakkude toitumist, takistab rasvaladestuste teket, restruktureerib kollageenseid ja elastseid kiudusid.
 
Antitselluliitne kompleks kinnistab ATs-2 põhjustatud nahaaluses rasvkoes toimunud positiivsed muutused. Tšiili hanemaltsa ekstrakt ja prantsuse firma Sederma poolt loodud ning patenteeritud vahend bodifit (pidurdab küpsenud rasvarakkude ning nende eelkäijate moodustumist, vähendades sellega „täiskasvanud“ rasvarakkude arvu) blokeerivad uute rasvarakkude toitumist ja arenemist. Põisadru ja rohelise tee ekstraktid, L-arginiin ning liposuktsioniin ergutavad rasva aktiivset „põletamist“. Hapu hibiski ja ingveri ekstraktid, eeterlikud õlid ning troksirutiin suurendavad kollageeni moodustumist, tõstavad naha prinkust ja vetruvust, vähendavad märgatavalt tselluliidi avaldumist „apelsini kooriku“ näol.
 
Koostis: vesi, tvin-80, tšiili hanemaltsa, ingveri, põisadru, rohelise tee ja hapu hibiski ekstraktid, Na alginaat, emulgiin, pvp, liposuktsioniin, troksirutiin; letsitiin, L-arginiin, apelsini, mürdi, ingveri ja rosmariini eeterlikud õlid, merivaikhape, aristofleks, katoon, parfümeerne kompositsioon.
 
 
Aktiveeriv losjoon
 
Muudab eelnevalt peale kantud geeli (ATs-1, ATs-2) vastupidavaks õhku läbilaskvaks kileks, fikseerides seejuures vahendi aktiivsed toimeained naha sarvkesta ja pikendades nende toimeaega nahaalusele rasvkoele. Biokättesaadavad Mg, Zn, Cu ioonid ergutavad rakkude ainevahetust, suurendavad kollageeni moodustumist, seovad vabu radikaale. 
 
Koostis: vesi, Mg asparaat, Zn ja Cu glükonaadid, Ca kloriid, piimhape, katoon.
 
Märkus: Meie poolt väljatöötatud tooteid tuleb kasutada üksteise järel, kord päevas.
 
Esimesel etapil 3-4 nädala jooksul on vaja kasutada Antitselluliitset geeli ATs-1 ja Aktiveerivat losjooni.
 
Teisel etapil tuleb Antitselluliitne geel ATs-1asendada Antitselluliitse geeliga ATs-2 ja kasutada seda kombinatsioonis Aktiveeriva losjooniga 3-4 nädala jooksul.
 
Üldist ravikuuri tuleks 2-3 nädala pärast korrata.
 
Antitselluliitne geel (kas ATs-1 või ATs-2, olenevalt etapist) tuleb kanda peale „probleemsete“ piirkondade nahale õhukese kihina kergete masseerivate liigutustega. Sellisel viisil töödeldud piirkond piserdatakse seejärel üle Aktiveeriva losjooniga. Naha sarvkihile tekib väga õhuke kile, mis ei piira liikumisvabadust ja lubab tegeleda vabalt koduste töödega.
 
 
Selgitused antitselluliitsele programmile

 
Tselluliidi all mõistetakse rasvkoe hüpertroofia (vohamise) erivormi, mis tekib massilise rasvkoe varumise, mikrotsirkulatsiooni ja lümfi äravoolu häirete protsessis. Mitmete tegurite toimel, milleks on hormonaalsed, ainevahetuslikud või psühholoogilised, saab häiritud tasakaal rasva tekke ja tema utiliseerimise või lagundamise vahel.
 
Tselluliidi esmased ilmingud võivad ilmneda juba 15-16 eluaastate paiku või isegi varem. Reite või tuharate, harvemini – kõhu nahale tekivad muhukesed, lohukesed, voldid. Alguses on nad märkamatud ja muutuvad nähtavaks vaid naha kokkupigistamisel „probleemsetes“ kohtades. Aastate edenedes (seega ka tselluliidi progresseerudes) naha vetruvus väheneb, kudede deformatsioon suureneb. Paksenemised, tihenemised, „vallid naha all“ muutuvad rohkem märgatavaks, suureneb naha reljeefsus, tekib püsiv „apelsinikoorik“. Kudede suurenev kohevus, tselluliidi laienemine säärtele, põlvedele ja kätele osutab tselluliidi progresseerumisele. 
 
On selgunud, et tselluliidi arenemisele mõju avaldavad tegurid on paljuarvulised ja erinevad, millele kaasnevad harilikult kohalikud ja üldised ainevahetuse ja hormonaalse regulatsiooni muutused. On leidnud tõestust, et tselluliidiga kaasnevad tihti veresoonkonna ja lümfisüsteemi tegevuse häired. Lõpptulemusena arenevad koos tselluliit ja rasvumine.
 
Kosmetoloogia ja esteetiline meditsiin pingutavad juba aastakümneid selle nimel, et aidata naisi nende võitluses oma „figuuri eest“. On võetud kasutusele aparaatide ja kätega tehtav massaaž, vannid, mähkimised, kõikvõimalikud dieedid, „antitselluliitse“ kosmeetika vahendid ja palju muud. Põhjalikumalt saab lugeda olemasolevatest tselluliidi korrigeerimise meetoditest, arenemise mehhanismidest ja arenemist soodustavatest või takistavatest teguritest spetsiaalsest käsiraamatust (B.Gorodnitšev, I.Rudakov „ANTITSELLULIIT“, M., MIRRA, 2010.a.)
 
Teisest tähtsast tegurist – organismi üldseisundi mõjust lokaalsetele (kohalikele) patoloogilistele protsessidele on paljud inimesed vaid kuulnud. Mis puutub aga laialt levinud hüpovitaminoose ja hüpoelementoose (s.t. pidevat enamiku inimeste organismis valitsevat vitamiinide, mikroelementide ja muude eluks vajalike ainete vaegust, suurema osa krooniliste haiguste tegelikku põhjust) – siis sellele harilikult üldse ei mõelda. Kui paljud inimesed üldse teavad, et tselluliidi, samuti kui rasvumise korral on väga kasulik biolisandite tarvitamine.
 
Lõpuks tuleb rõhutada, et antitselluliitne programm peab kindlasti sisaldama mehhaanilist ja termilist toimet tselluliidi kolletele. Selle tulemuseks on mikrotsirkulatsiooni parenemine, võitlus kohalike paisunähtudega, tselluliitsete tihenemiste mehhaaniline „lammutamine ja pehmendamine“. Selleks on soovitatud väga palju metoodikaid. Meie firma spetsialistid pooldavad säästlikku kätega tehtavat enesemassaaži, mis on valutu ega tekita verevalumeid, ei vigasta veresooni, millised on tselluliidi avaldumise kohtades tihtipeale laienenud.
 
Mis puutub termilisse mõjutamisesse, siis me eelistame kosmeetilistes salongides tehtavatele üldistele mähkimistele kohalikke mõjutusi, milleks sobivad MIRRA soovitatavas programmis sisalduvad spetsiaalsed kosmeetilised vahendid.
 
MIRRA antitselluliitne kompleksprogramm (mille sisuks on tselluliidi varajane profülaktika ja ravi) sisaldab eneses põhimõtteliselt uusi vahendeid ja lähenemisi, millised on võimelised lahendama peamist probleemi – taastama rasvkoe funktsiooni häireid tselluliidikolletes ja neid moodustavates rakkudes (adipotsüütides). Kui väljenduda lihtsamalt, siis juhtida rasvkoe käitumist nendes piirkondades.
 
Selliseid varem antitselluliitse kosmeetika vahendites mittekasutatud toimeainete valiku võimalusi pakub uus, hiljuti alguse saanud teadusharu oma varem tundmatute võimalustega – neurokosmeetika. Tänasel päeval on vaid vähesed inimesed kuulnud neurokosmeetikast, aga seda, et selle teadusharu saavutusi saab ja peab kasutama võitluses tselluliidiga – teatakse veelgi vähem.
 
Meie poolt väljatöötatud innovaatiline antitselluliitne programm toetub meie endi pikaajalistele uurimistele, välismaise teaduse kõige viimastele saavutustele ja sisaldab rea algupäraseid tehnoloogilisi lahendusi. Tervikuna koosneb programm kahest osast, mis vastab kahe järjestikuse ülesande lahendamisele: 1) tselluliidi poolt kahjustatud piirkondade rasvkoe taastamine ja 2) saavutatud tulemuse kinnistamine ning tugevdamine.
 
Antitselluliitse programmi põhikuur viiakse ellu kahe spetsiaalse geeliga (ATs-1 ja ATs-2) ja Aktiveeriva losjooniga. Nende vahendite koostis ja toime on toodud ära allpool.

 
Antitselluliitne geel ATs-1
 
Valemi peamised koostisosad on – liposuktsioniin, L-arginiin, mürdi, ingveri ja rosmariini eeterlikud õlid, rohelise tee, põisadru ja jõe/järvekäsna ekstraktid, troksirutiin (P vitamiin), merivaikhape jm. koostisosad.
 
Neuropeptiid liposuktsioniin – see on üks neurodermatoloogia viimastest saavutustest, mis avab uue antitselluliitse kosmeetika põlvkonna ajastu. Sellel neuropeptiidil on kaks ülitähtsat omadust – toime avaldumise lühiajalisus („põletab“ intensiivselt rasva) ja pikk toimeaeg (hoiab ära teistkordse rasva kogunemise). Naha sisse sattudes aktiveerib liposuktsioniin rasvarakkude spetsiaalset retsetorit (MCR-4), mis vallandab suurenenud energia kasutamise ja tugevdab vastavalt rasvapõletavat aktiivsust. Lisaks blokeerib ta reguleeriva aine leptiini signaale, mis täidab „rasvavarude valvuri“ rolli. Sellisel moel tekib olukord, kui toimub tugevdatud rasva kulutamine, kuid „käsku“ kesknärvisüsteemi poolt taastada rasvarakkude varu – ei tule. Tulemuseks on rasvarakkude intensiivne „kõhnenemine“. Veelgi aktiivsemaks „rasva põletamiseks“ on ATs-1 valemisse lisatud aminohape L-arginiin ja raku hingamistsüklit aktiveeriv merivaikhape. Toimivamaks rasva tekke supressiooniks (mahasurumiseks) kasutatakse rohelise tee ja põisadru ekstrakte ning P vitamiini (troksirutiini). Need koostisosad mitte ainult et suurendavad lipolüüsi (rasvade lammutamist) ja alandavad lipogeneesi (rasvade salvestamist), vaid taastavad ka naha struktuuri (kollageeni sünteesi ergutamisega) ja tugevdavad oluliselt verevarustust (venotoniseeriv toime).
 
Lümfiringe ja mikrotsirkulatsiooni parendamiseks on antitselluliitsesse kompleksisse lülitatud jõe/järvekäsna ja ingveri ekstraktid ning eeterlike õlide spetsiaalne kompositsioon. Need koostisosad vähendavad koe infiltratsiooni (vedeliku kogunemist sellesse), likvideerivad paisutsoonid, hoiavad ära vee peetuse ja mürkide ladestumise.
 
Drenaaži tugevnemine on vältimatu koostisosa tselluliidivastases võitluses, kuid siin on olemas ka „medali teine pool“. Nimelt võib mikrotsirkulatsiooni tugev-nemine provotseerida ravikomponentide suurenenud äravoolu ATs-1 mõjutsoonist. Selle probleemi lahendamiseks töötatigi välja spetsiaalne abivahend – Aktiveeriv losjoon.

 
Aktiveeriv losjoon
 
Sisaldab Zn ja Cu glükonaate, Mg aspartaati ja Ca kloriidi. Need elemendid soodustavad fibroblastide (sidekoe rakkude) kasvu ja avaldavad positiivset mõju sidekoele. Kuid see ei ole losjooni peamine ülesanne. Losjoon muudab antitselluliitse kompleksi geelilaadsest seisundist vastupidavaks kileks, mis fikseerub keha pinnale ja edastab aeglaselt ning doseeritult vahendi aktiivseid koostisosi nahasse.

 
Antitselluliitne geel ATs-2

 
Selle geeli väljatöötamise peamiseks eesmärgiks oli – kinnistada need positiivsed muutused, mis leidsid nahas aset geeli ATs-1 kasutamise tulemusena ning luua raskendavad tingimused teistkordse tselluliidi arenemiseks. Suures plaanis sarnaneb Antitselluliitse geeli ATs-2 valem Geeli ATs-1 koostisega (kuigi koostisosad esinevad siin teistes kontsentratsioonides), kuid Geeli ATs-2 koostisesse kuuluvad ka muud kitsalt spetsiifilise suunatud toimega bioaktiivsed koostisosad.
 
Üheks selliseks koostisosaks on Lõuna-Ameerika taime tšiili hanemaltsa {Che-nopodium Quinoa (kinoa)} ekstrakt. See taim sisaldab rohkem valku, kui ükskõik milline muu kõrreline. Taime peamine iseärasus on aga selles, et tema koostises leidub dilenoleiil-glütsero-3 fosfokoliini, millel on võimas antiadipogeneesne toime, s.t. et ta hoiab ära uute adipotsüütide (rasvarakkude) tekke ja arenemise. See toimub nimetatud aine toime tagajärjel adipotsüütide retseptoritele (MMP-9, „signaalmolekuli“ blokaadiga), mille tulemusena pidurdub adipotsüütide küpsemine koos nende aktiivsuse kadumise ja rasva kuhjumise lakkamisega. Lisaks eelöeldule on kinoa ekstraktil veel üks väga huvitav omadus, ta pidurdab uute veresoonte teket. Kuna küllaldase toidu saamine ei ole enam võimalik, siis on preadipotsüütsed (adipotsüütideeelsed) rakud sunnitud minema üle nn. „näljadieedile“. Seega lakkavad nad arenemast. Teiseks uuenduslikuks Geeli ATs-2 koostisosaks on lipolüütiline kompleks Bodifit, mille peamiseks toimeaineks on glautsiin. Seda ainet eraldati esmakordselt taimest Glaucium flavum (kollane sarvmagun) ja tal on rida omadusi, mis on kasulikud võitlemaks tselluliidiga. Esiteks ergutab glautsiin aktiivselt rasvade lipolüüsi (lagundamist), teiseks – pidurdab preadipotsüütide küpsemist (järelikult – ka uute rasvarakkude moodustumist). Kolmandaks – soodustab rasvkoe asendumist fibroblastidetaoliste rakkudega, mille tulemusena toimub naha prinkuse taastumine.
 
Epidermise pinguse ja naha vetruvuse suurendamiseks, tselluliidi poolt tabatud piirkondade esteetilise kvaliteedi parendamiseks on ATs-2 koostisesse lülitatud ka hapu hibiski õielehtede ekstrakt.
 
Märkus: Meie poolt väljatöötatud antitselluliitseid vahendeid tuleb kasutada üksteise järel kord päevas.
 
Esimesel etapil 3-4 nädala kestel tuleb kasutada Antitselluliitset geeli ATs-1 ja Aktiveerivat losjooni.
 
Teisel etapil tuleb Antitselluliitne geel ATs-1 asendada Antitselluliitse geeliga ATs-2 ja kasutada seda koos Aktiveeriva losjooniga 3-4 nädala jooksul.
 
Ravikuuri on soovitav korrata 2-3 nädala pärast.
 
Antitselluliitset geeli (kas ATs-1 või ATs-2 olenevalt etapist) peab kandma „probleemsetele piirkondadele“ kergeta masseerivate liigutustega õhukese kihina. Selliselt töödeldud piirkonnale on seejärel vaja piserdada losjooni. Sel juhul moodustub sarvkestale väga õhuke kile, mis ei takista liigutusi ja lubab vabalt tegeleda koduste töödega.
 
Võimalik on ka teistsugune kasutamise moodus: kanda Antitselluliitset geeli (kas ATs-1 või ATs-2 olenevalt etapist) nahale 0,25-1 mm paksuse kihina. Sellisel juhul moodustub pärast sprei pealekandmist tihe kile, mis saavutab „mähkimisesarnase“ tulemuse. Geeli kulu on sellisel juhul muidugi oluliselt suurem.
 
Soovitav on paralleelne mineraal-vitamiinsete komplekside tarvitamine vastavalt skeemidele – MIRRA-TSINK, MIRRA-JOOD, MIRRA-KALTSIUM, samuti MIRANDA-1 ja MIRANDA-4, lisaks veel ravitervistavad vannid soola ja eeterlike õlidega.
 
Allpool toodud skeemi võivad kasutada tselluliidi ilmingute all kannatavad alakaalulised või normaalse kehakaaluga naised.
 
Vähenenud kehamassi korral kulgeb tselluliit praktiliselt alati mikonutrientsete häirete foonil, mis nõuab veesoolade, vitamiinide ja mineraalide tasakaalu organismis. Soovitatud biolisandid kujutavad enesest vitamiinide, epofeeni jm. bioaktiivsete ainete lisaallikat. Need vahendid soodustavad organismi optimaalset varustatust hapnikuga, tõstavad energeetilist potentsiaali, kõrvaldavad väsimuse, tagavad hea enesetunde. Pakutav bioaktiivsete lisandite skeem on toodud ära MIRRA Kompleksse antitselluliitse programmi raames.
 
 
Biolisandid     Tablettide arv ühe võtmiskorra kohta     Võtmiskordade arv     Kuuri pikkus päevades 
MIRRADOL      3     2     20
MIRANDA-2      1     2     20
MIRRA-DIOVIT      1     1     20
      Vaheaeg – 1-2 päeva          
MIRRA-KALTSIUM      5     2     10
     Vaheaeg – 1-2 päeva           
MIRRADOL       3     3     20
MIRANDA-2      1    2      20
MIRRA-DIOVIT      1    1      20
   
Kokku pakendeid:
MIRRADOL – 2;
MIRANDA-2 – 2;
MIRRA-DIOVIT – 1; 
MIRRA-KALTSIUM – 1.
 
Põhjalikumat informatsiooni võib saada käsiraamatust (Б.Городничев, И.Рудаков „АНТИЦЕЛЛЮЛИТ“, М., МИРРА, 2010 г.)

 
Arvestama peab asjaoluga, et tselluliit kujutab enesest paljude tegurite koostoimet, seepärast peab sellest täielikuks jagusaamiseks (samaaegselt enamasti ka liigkaalulisusest) nägema vaeva. Arukas toitumine, füüsiline aktiivsus ja puhas joogivesi kõikvõimalike toniseerivate jookide asemel saavad Teile olema abilisteks võitluses ideaalse figuuri eest koostöös suurepäraste MIRRA Antitselluliitsete vahenditega.
 
*Artiklis leiduvate materjalide kasutamisel on kohustuslik lisada viide nende allikale.

 
• MIRRA Kompleksne antitselluliitne programm (Tselluliidi varajase profülaktika ja ravi metoodika) sisaldab põhimõtteliselt uusi vahendeid ja lähenemisi, millised on võimelised lahendama peamist probleemi – taastama rasvkoe ja seda moodustavate rakkude funktsiooni rikutud regulatsiooni tselluliidi kolletes.
 
• Tselluliit kujutab enesest paljude tegurite koostoimet, seepärast peab sellest täielikuks jagusaamiseks vaeva nägema. Arukas toitumine, füüsiline aktiivsus ja puhas joogivesi kõikvõimalike toniseerivate jookide asemel saavad Teile olema headeks abilisteks võitluses ideaalse figuuri eest koostöös suurepäraste MIRRA Antitselluliitsete vahenditega.

Tagasi