Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Palsam ANGIOTagasi
Palsam ANGIO
18.04.2014 11:22
Profülaktiline liin – MIRRA PROPHYLACTIC - Tervendavate Palsamite seeria
 
Veresoonte „tähekeste“, silmaga nähtava veresoonte võrgustiku ja püsivate punetavate alade ilmumine – need on sageli esinevad nahaprobleemid, milliseid nimetatakse kosmeetikas – kuperoosiks. Nende ilmingute aluseks on laienenud kapillaaride arvu suurenemine, mis mitte ainule ei tekita silmaga nähtavaid defekte, vaid ka nendega kaasnevaid negatiivseid muutusi kõrvalasuvates kudedes. Põhjus peitub selles, et „haiguse poolt tabatud“ veresooned ei saa hakkama ühe oma peamise ülesandega – hapniku kohaletoimetamisega, seepärast kannatavad ümbritsevad koed karmi hüpoksia (hapnikuvaeguse) käes.
 
Nende probleemide lahendamiseks ongi välja töötatud meie uus palsam ANGIO. Temasse kuuluvad koostisosad võib ühendada järgnevatesse sihtrühmadesse:
•    Spetsiaalne veresoonte seinu tugevdav kompleks (puhtal kujul eraldatud bioflavonoidid – isokvertsetiin, trokserutiin, dihüdrokvertsetiin, epofeen; antioksüdantsed vitamiinid C ja E).
•    Kudede troofikat (toitumist) parendavad ja põletikku vähendavad koostisosad (taimsete õlide poolküllastamatud rasvhapped, E ja C vitamiinid, epofeen, viirukibosvellia ja amalaki õislehiku ekstraktid).
 
•    Naha loomulikku hüdrolipiidset kaitsebarjääri taastavad koostisosad (soja-, kookose- ja maarjaohaka õlid, letsitiin, E ja F vitamiinid, õlirõikapuu ekstrakt, paiselehe polüsahhariidid ja Na alginaat)
Bioflavonoidide, taimsete ekstraktide ja õlide ning antioksüdantsete vitamiinide ülirikkalik kompositsioon aitab kaasa naha veresoonte joonise väljendatuse vähendamisele, ergutab aktiivselt kollageenkoe kasvu, korrastab näovärvi, avaldab noorendavat toimet.
 
Palsam sobib ideaalselt profülaktilise vahendina peene tundliku naha säästvaks hoolduseks. Kosmetoloogiast on teada, et tundlik nahk – see on kuperoosi teket soodustav tegur, seepärast võib palsami korrapärane kasutamine suurenenud tundlikkusega naha korral hoida ära kuperoosi tekkimise.
 
MTKK EKLAN-is läbiviidud Kliinilised katsed tõendasid, et pärast kuuajalist Palsami ANGIO kasutamist:
•    Naha hüpereemia (kohalik punetus) vähenes 10 %.
•    Kapillaarse vereringe intensiivsus vähenes 30 %
 
•    Naha reljeef paranes 7 %.
MTKK EKLAN soovitab Palsamit ANGIO „kui kosmeetilist vahendit naha väljendunud veresoonte võrgustiku korral“.
 
Peatehnoloog B.N.Gorodnitšev

Tagasi