Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Habemeajamise vahtTagasi
Habemeajamise vaht
18.04.2014 11:10
Habemeajamise vaht põletikuvastase ja rahustava toimega.

Kirjeldus:

Habemeajamise vahu küllastunud valem sobib ideaalselt mugavaks ja siledaks raseerimiseks isegi kõige tundlikuma ja ärritunud naha korral. Eterifikaadid ja tselluloosi amiinid tagavad vahu suurepärase jaotumise nahale ja habemenoatera libisemise. Viirukipuu vaigu põletikuvastaste omaduste ja nisu biovektoriseeritud valkude (Deepaline) lõdvestava toime (relaxefekti) kombinatsioon lõdvestavad nahka raseerimise ajaks ja kaitsevad teda ärritamise eest. Niisutav ja rahustav kreem-vaht - see on mugava raseerimise ja naha ideaalse seisundi garantii.

Koostis:

Aqua, Stearic Acid, Butane, Propane, Glycerin, Deepaline PVP, Bosvellia Serrata Gum, Polyquaternium-16, Isobutane, Methocel 40-202 (Methylcellulose/ Hydroxypropyl Methylcellulose), Laureth-23, Sodium Lauryl Sulfate, Triethanolamine, Parfum, PEG-90M, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Disodium EDTA.

Toime:

Pehmendab ja niisutab suurepäraselt nahka. Kaitseb kindlalt ärritumise eest. Tagab mugava raseerimise.

Kasutamine:

Enne kasutamist raputada ballooni. Vajutada klapi nupule, pigistada välja vajalik kogus vahtu peopesale ja kanda see näole, mida on eelneval niisutatud sooja veega.

Desodorant MIRRA meestele.

Kirjeldus:

Uusim valem ühendab endas traditsioonilise parfümeeritud ja loodusliku bakteriostaatikuga (farnesooliga) tugevdatud desodorandi ning kastoorõli ritsinoolhappe tsinksoola alusel valmistatud antiperspirandi toimed. Vahend vähendab pikaks ajaks higierituse ja tagab desodoreeriva tulemuse. Parfümeerne kompositsioon kujutab enesest väärikat ja vajalikku säilitavat täiendust tualettveele. Sidruni ja ingveri värsked noodid kombineeruvad koirohu sügava järelkaja ning patšuli ja seedri lõppnootidega, kriipsutades sellega alla mehe elegantsi ja tundlikkust.

Koostis:

Butane, Alcohol Denat., Propane, Isopropyl Myristate, Parfum, Isobutane, Zinc Ricinoleate, Farnesol.

Toime:

Vähendab pikaks ajaks higierituse intensiivsust. Neutraliseerib mittesoovitavad lõhnad. Annab nahale MIRRA tualettvee luksusliku aroomi.

Kasutamine:

Raputada ballooni enne kasutamist 3-5 sek. kestel. Pihustada ballooni sisu 30 cm kauguselt kehapinnale.

Kasutamise kõlblikkus : 2 aastat.

      

Tagasi