Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Mineraalne palsamTagasi
Mineraalne palsam
18.04.2014 10:29

     Kellelegi ei ole saladuseks, et Kompanii MIRRA tähistab sellel aastal oma 15 aasta juubelit. Pidupäevadel on alati meeldiv teha kingitusi. Kompanii otsustas jälgida head traditsiooni ja tegi esimese kingituse kõigile meie distribuutoritele ja klientidele! Spetsiaalselt Teie jaoks valmistasid Kompanii spetsialistid-väljatöötajad tõeliselt luksusliku kosmetseutilise toote – Mineraalse palsami. See toode on loodud lamellaarse vedelkristallilise emulsiooni baasil, millesse on kätketud bioenergeetiline essents mineraalidest ja vääriskristallidest. See süsteem mitte ainult et tagab mineraalsete ainete transpordi naha vajalikesse kihtidesse, vaid on ka ise palsami aktiivseks koostisosaks.

 
Palsami jaoks töötati välja mineraalsete ainete ja soolade kompleks, mis sisaldab optimaalses vahekorras mikro- ja makroelemente organismi poolt omastatavas vormis. Aga anorgaaniliste ainete allikaiks olid täis- ja poolvääriskivid. Keemilisest vaatepunktist on nende mineraalide koostis järgmine: malahhiit – vase põhiline karbonaat; rodohrosiit – mangaankarbonaat; turmaliin – keeruline ühend ränioksiidist, magneesiumi ja boori oksiididest, alumiiniumist, rauast, kaaliumist ja naatriumist, silikaatidest; briljant – süsinik koos muude keemiliste elementide tühiste hulkadega.

 
Palsami lipiidsed koostisosad - seesami, viinamarja ja kakao õlid – on suurepärased emolendid (avaldavad nahale taastavat ja niisutavat toimet, pehmendavad nahka, kõrvaldavad ketendamise ja ärrituse). C ja E vitamiinid, samuti kui askorbiilpalmitaat, on antioksüdantide sünergeetiline kompleks, mis takistab vabade ra dikaalide teket, kaitseb nahka enneaegse vananemise ja närtsimise eest. Rannakarpide hüdrolüsaat ja provitamiin B5 (D-pantenool) – see on B grupi vitamiinide ja aminohapete varalaegas, mis on hädavajalik naha rakulise süsteemi täisväärtuslikuks funktsioneerimiseks. Linaseemned - proteiinide ja polüsahhariidide allikas, mis omakorda on nahkkatete struktuurseteks koostisosadeks – tagavad suure hulga vee kinnipidamise ja rakkudevaheliste ruumide täitmise. Allantoiin hoiab toimivalt ära pooride ummistamise ja põletikuliste elementide moodustamise.

 
Niisiis ei kujuta Mineraalne palsam enesest „kõikide probleemide likvidaatorit“, vaid hoolitsevat ravitsejat, kuna varustab naha struktuure nende tervisele vajalike bioelementidega. Palsam ergutab naha enese taastavaid protsesse, kõrvaldab ärrituse ja kuivuse, aitab rakulistel süsteemidel iseseisvalt hakkama saada esilekerkivate raskustega ja pikendada naha noorust. Kas selles siis ei seisnegi kosmetseutika – tervistava palsami – peamine ülesanne?

 
Jevgenia Ivahina

     

Tagasi