Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
SPA-kompleksTagasi
SPA-kompleks
18.04.2014 10:16
2011.a. UUDIS INFORMATSIOONILEHT

 
Kehahoolduse liin VANNI- JA DUŠŠIseeria

 
MIRRA SPA - kompleks – see on kaasaegne, teadusküllane vahendite kogu, mis avaldab organismile oma head mõju nahkkatete kaudu. Vahendid parendavad ainevahetust, mõjutavad positiivselt vereringet, kõrvaldavad organismi kogunenud jääkaineid. Tervistavad SPA-komplekside vannid aitavad Teil kõrvaldada stressi, vähendada põletikuliste reaktsioonide tugevust, parendada naha väljanägemist ja taastada jõudu. Lisaks eelnevale aitavad SPA-kompleksid Teil lõdvestuda, kõrvaldada füüsilist pinget ja laevad Teid positiivsete emotsioonidega ning kingivad õnnetunde.

 
Vannide võtmine on väga iidne protseduur. Juba enne meie ajaarvamist avastasid inimesed sellise toimingu tervendava jõu. Muidugi ei olnud just igas koopas mineraalveeallikat, seetõttu tuli tervendava vee saamiseks mõnikord läbida kümneid (vahel ka sadu) kilomeetreid! Kaasaegsed inimesed on tsivilisatsiooni poolt ära hellitatud. Nüüd on igas „koopas“ vann, mida võib täita suvalise temperatuuriga veega. Veele võib lisada tervendavaid soolasid ja ekstrakte. Kaugele ei ole enam vaja minna – kuurordi võib korraldada omaenda kodus. SPA – kuurordi.

 
Sanus per aqua (ladina k.) – „tervendamine vee kaudu“, selliselt võib dešifreerida leppelühendit SPA. SPA-tööstus – see on taastavate protseduuride kompleks, milles leiavad kasutamist looduslikud raviressursid (kliima, mineraalsed veed, ravimudad) või nende kunstlikud analoogid spetsiaalselt organiseeritud režiimis. SPA-protseduuride ajal lõdvenevad lihased, kõrvaldub pinge, aktiveerub ainevahetus, korrastub psühho-emotsionaalne seisund. SPA-deviisiks võiks olla „tervis + nauding“.

 
MIRRA SPA-kompleksid – uusimad balneoloogilised vahendid kujutavad enesest kahest koostisosast koosnevat süsteemi: Meresool, mis on küllastatud ravimtaimede ekstraktidega ja vedel Palsam-kontsentraat eeterlike õlidega. Mõlemad koostisosad peavad lahustuma vees samaaegselt. Meresoola ja sopkade mudade mineraalide, eeterlike õlide ja ravimtaimede ekstraktide, antioksüdantide ja vitamiinide sünkroonne kooslahustumine loob erakordselt võimsa tervendava toimega organo-mineraalse kompleksi: MIRRA SPA-kompleksid moodustavad vees erilise mitme toimeainelise kokteili, mis võimaldab kaasata erinevaid nahka mõjutavaid toimemehhanisme.

 
Välja on töötatud 4 eri liiki SPA-kompleksi. Nad on nähtud ette elus tihti ette tulevate probleemide korrigeerimiseks: liigeste haigused, nahaprobleemid (tselluliit, vananemine, põletikud, akne), stressijärgsed seisundid, immuniteedi nõrgenemine. SPA-kompleksid on kitsatoimelised, kuid neil on ka ühiseid omadusi: neil kõigil on põletikuvastased omadused, nad lõdvestavad, rahustavad ja pehmendavad nahka. Seepärast, kui teil on liigesteprobleemid ja te valite endale antitselluliitsed vannid, ei tulene sellest mitte mingit kahju, vaid see tuleb Teile ainult kasuks.

 
Rikastatud meresool
 
On pakendatud 100 gr. kaupa paberpakenditesse. Pakendid on veele läbitavad ja nad on valmistatuid „teepakikeste“ põhimõttel. Katki rebida ei ole neid vaja, vaid nad asetatakse vannivette tervikuna, nendes leiduv sool väljub lahustudes nendest, mittelahustuvad osad jäävad aga pakendisse. See on väga mugav, sest vannipõhja ei jää „liivakorda“, nagu seda harilikult juhtub. Kasutatud pakend visatakse pärast protseduuri lõppu lihtsalt minema.

 
Palsam-kontsentraat

Spetsiaalne emulsioon, mis sisaldab suurt hulka eeterlikke õlisid. Harilikult kasutatakse eeterlike õlide lahustamiseks vees solubilisaatoreid (aineid, mis aitavad muude koostisosade osakeste üleminekut kolloidlahuseks). Meie firma kasutab selleks spetsiaalset emulsioonikompleksi, mis meenutab oma kolloidse struktuuri poolest piima, olles ometi välja töötatud taimeõlide baasil. Kompleks ühendab endaga eeterlikke õlisid, mis vanniveega ühenduses olles hakkavad järk-järgult vabanema. See omab tohutut tähtsust eeterlike õlide oskuslikuks ja ohutuks kasutamiseks. „Puhtal kujul“ eeterlikud õlid vees ei lahustu, vaid ujuvad tilgakestena veepinnal. Selliste tilgakeste sattumine nahapinnale ei ole soovitav, sest nahk „ei armasta“ kõrgeid eeterlike õlide kontsentratsioone. Palsam-kontsentraadi koostisosad ühilduvad suurepäraselt nahaga ja neil on omadus fikseeruda naha pinnale. Tänu sellele jääb Teile pärast vanni nahale meeldiv kreemi pealoleku tunne, kusjuures bioloogiliselt aktiivsete ainete toime jätkub veel mitu tundi.

 
Vastunäidustused
 
Ägedad põletikulised, nakkuslikud, onkoloogilised haigused. Haigused, milliseid iseloomustab kalduvus verejooksudeks, raseduse II pool, vereringe puudulikkuse II – III staadium.

 
SPA-kompleks Tervistav

 
Tervistav küllastatud Meresool

Koostis: meresool; kase-, vaarika ja pajukoore ekstrakt; sopkade ravimudad, β -karotiin.

 
Tervistav palsam-kontsentraat eeterlike õlidega

 
Koostis: spetsiaalne viinamarja- ja kookoseõlidel põhinev kompleks, nulu noorte okste roheluse CO2-ekstrakt, seedriõli, küpressi ja eukalüpti eeterlikud õlid, pantenool, allantoiin, E vitamiin, epofeen.

 
Toime:
Kompleks on nähtud ette põletikuliste ilmingute vähendamiseks, ärrituse ja kihelemise kõrvaldamiseks, nahakahjustuste parandamiseks. Kompleks mõjub antiseptiliselt, tugevdab immuniteeti, teostab allergiliste reaktsioonide ja hingamisteede haiguste profülaktikat, pehmendab nahka. Nulu, eukalüpti ja küpressi soojad ning sügavad aroomid suurendavad vastupidavust ja elulist aktiivsust, kõrvaldavad ärrituse, aitavad kiiresti taastada stressi- ja haigusejärgset jõupuudust, suurendavad organismi energeetilist potentsiaali.

 
SPA-kompleks Dermatoloogiline

 
Küllastatud meresool Dermatoloogiline
Koostis: meresool, ristikheina ja pärna ekstraktid, sopkade ravimudad, β -karotiin.

 
Palsam-kontsentraat Dermatoloogiline eeterlike õlidega
 
Koostis: spetsiaalne emulsioonikompleks viinamarja- ja kookoseõlide baasil, aprikoosiõli, ilang-ilangi, sidrunmürdi ja patšuli eeterlikud õlid, pantenool, allantoiin, E vitamiin, epofeen.

Toime:
Kompleks annab nahale värske ja hoolitsetud välimuse, desodoreerib, kõrvaldab ärrituse ning punetuse, taastab prinkuse ja vetruvuse, puhastab rakke kahjulikest ainetest. Bioloogiliselt aktiivsed koostisosad avaldavad antioksüdantset, noorendavat toimet, tugevdavad naha kaitsefunktsioone, korrastavad rasu- ja higinäärmete tegevust, vähendavad turseid. Eeterlike õlide aroom rahustab, parendab meeleolu ja laeb inimest positiivsete emotsioonidega, fikseerub hästi nahale ning ühildub harmooniliselt kehalõhnadega.

 
SPA-kompleks Relaks
 
Küllastatud meresool Relaks

 
Koostis: meresool, südamerohi, meliss, sopkade ravimudad, β - karotiin.

 
Palsam-kontsentraat Relaks eeterlike õlidega

 
Koostis: spetsiaalne emulsioonikompleks viinamarja- ja kookoseõlide baasil, mandliõli, muskaatsalvei ja sidrunmürdi eeterlikud õlid, pantenool, allantoiin, E vitamiin, epofeen.

 
Toime:
Südamerohu ja melissi mineraalsete ja bioloogiliselt aktiivsete ainete kombinatsioon koos muskaatsalvei ning sidrunmürdi eeterlike õlidega aitavad jagu saada depressioonist, taastada elujõudu ja emotsionaalset tasakaalu, soodustavad rahulikku und. Kompleks teostab selliste haiguste profülaktikat, mis on tingitud stressisituatsioonidest. Looduslikud ained parendavad naha troofikat (toitumist), ergutavad tema bioenergeetilisi protsesse, suurendavad reparatiivset (taastavat) potentsiaali, aitavad kaasa kiirele taastumisele pärast negatiivsete tegurite toimet organismile.

 
SPA-kompleks Antitselluliitne

 
Küllastatud meresool Antitselluliitne.

 
Koostis: meresool, vesipauniku ja rohelise tee ekstraktid, lehtadru, sopkade ravimudad, β -karotiin.

 
Palsam-kontsentraat Antitselluliitne eeterlike õlidega

Koostis: spetsiaalne emulsioonikompleks viinamarja- ja kookoseõlide baasil, kiu-ilulehiku õli, apelsini eeterlik õli, bergamot, rosmariin, till, pantenool, allantoiin, E vitamiin, epofeen.

 
Toime:
Looduslikud koostisosad ergutavad vere- ja lümfiringet, aktiveerivad rasva kasutamist reguleerivaid retseptoreid, soodustavad kollegeeni valmistamist, ergutavad taastumisprotsesse. Kompleks aktiveerib mürkainete ja kudedes peetunud vedeliku väljutamist, vähendab sidekoe põletikke, soodustab naha normaalse struktuuri taastumist. Eeterlike õlide aroomid aitavad parendada enesehinnangut, lisavad enesekindlust, vabastavad pingetest ja suurendavad inimese kommunikaabelsust.

 
Jekaterina Aitova

 
bioloogiateaduste kandidaat,

professionaalse parfümeer-kosmeetilise toodangu teaduslik-toodangulise sektori juhataja


    

Tagasi