Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
GOLD LINE ( Kuldse liin) vahendid.Tagasi
GOLD LINE ( Kuldse liin) vahendid.
17.04.2014 16:41
GOLD LINE (Kuldse liini) vahendid

Need on ainulaadsed MIRRA poolt väljatöötatud tooted. Nende retseptuur ja tehnoloogia on töötatud välja vastavuses kuldlõike printsiibiga, kuna kuldlõige on harmooniliste vahekordade ja tsüklite universaalne seadus. GOLD LINE´i erakordne eelis on musta ja punase kalamarja ning kalamarja vedela kolloidlahuse kasutamine, millised on küllastatud kalamarjast eraldatud fraktsioonidega (lipiidid, aminohapped, oligopeptiidid, nukleiinhapped). Bioaktiivsed koostisosad on grupeeritud kompleksiteks sünergismi (üksikute koostisosade toime tugevdamine nende segus) põhimõttel, mis tagab ületamatu toimivuse kõikide vananemise ilmingute vastu.

Anti-Age Palsam - Noorendav palsam

Kirjeldus :

Võimas kompleksne toime naha enneaegse vananemise mehhanismidele. GOLD LINE´i erakordne eelis musta ja punase kalamarja ning kalamarja vedela kolloidlahuse kasutamise tulemusena, millised on küllastatud kalamarjast eraldatud fraktsioonidega (lipiidide, aminohapete, oligopeptiidide ning nukleiinhapetega) ja sisalduvate bioaktiivsete koostisosade grupeerimine kompleksiteks sünergismi (üksikute koostisosade toime tugevdamine nende segus) põhimõttel tagab ületamatu toimivuse kõikide vananemise ilmingute vastu.

Toime :

suurendab naha prinkust ja vetruvust

toimib liftinguliselt, modelleerib näo kontuuri

takistab naha närtsimist ja kortsude teket.

Sisaldab :

Vesi, Rebasheina õli, Kakaoõli, Seesamiõli, Telosomiil, Must kalamari, Punane kalamari, Kalamarja vedel kolloidlahus, Trehaloos, Tuuraliste kalade niisa DNH, Emulisioonivaha, Letsitiin, Kuslapuu ekstrakt, Raudürdi ekstrakt, Hõlmikpuu ekstrakt, Pärnaõite ekstrakt, Viinamarjaseemnete ekstrakt, Monoglütseriidid, Tsüklometikoon, Epofeen, E vitamiin, Mürri eeterlik õli, Parfümeerne kompositsioon, Katoon.

Kasutamine :

Kanda õhtuti näo ja dekoltee puhtale nahale.

Daily Fluid Cream - Vedel päevakreem.

Kirjeldus :

Kerge päevakreemi aktiivne küllastatud vormel.

GOLD LINE´i erakordne eelis on terve musta ja punase ning kalamarja vedela kolloidlahuse kasutamine, mis on küllastatud kalamarjast eraldatud fraktsioonidega (lipiidid, aminohapped, oligopeptiidid, nukleiinhapped). Bioaktiivsed koostisosad on grupeeritud kompleksidesse sünergismi printsiibi alusel (üksikute koostisosade toime tugevnemine segus teiste toimeainetega) ja tagavad ületamatu toime kõikide naha enneaegse vananemise ilmingute vastu võitlemisel.

Toime :

- taastab aktiivselt naha loomuliku veebilansi;

- kaitseb väliskeskkonna kahjulike mõjurite eest (sealhulgas UV-kiirgus) ja neutraliseerib vabade radikaalide toime;

- korrastab mikrotsirkulatsiooni ja taastab näo terve värvuse.

Sisaldab :

Vesi, Seesamiõli, Kakaoõli, Telosomiil, Must kalamari, Punane kalamari, Kalamarja vedel kolloidlahus, Simulgeel, Titaani dioksiid, Siliitsium-orgaaniline elastomeer, Kuslapuu ekstrakt, Raudürdi ekstrakt, Hõlmikpuu ekstrakt, Hobukastani ekstrakt, Pärnaõite ekstrakt, Viinamarjaseemnete ekstrakt, Monoglütseriidid, Emulgiin, Tsüklopentasiloksaan, Epofeen, Dihüdrokvertsitiin, E vitamiin, Pelargooni eeterlik õli, Parfümeerne kompositsioon, Katoon.

Kasutamine :

Kanda hommikuti puhtale nahale või baasainena meigi alla.

Eyelid Gel - Silmalaugude geel.

Kirjeldus :

Intensiivne noorendav vahend silmalaugudele. GOLD LINE´i erakordne eelis on terve musta ja punase kalamarja ning kalamarja vedela kolloidlahuse kasutamine, mis on küllastatud kalamarjast eraldatud fraktsioonidega (lipiidid, aminohapped, oligopeptiidid, nukleiinhapped). Bioaktiivsed koostisosad on grupeeritud kompleksidesse sünergismi printsiibi alusel (üksikute koostisosade toime tugevnemine segus teiste toimeainetega) ja tagavad ületamatu toime kõikide naha enneaegse vananemise ilmingute vastu võitlemisel.

Toime :

toidab ja niisutab aktiivselt nahka, taastab selle prinkuse ja vetruvuse;

korrastab mikrotsirkulatsiooni, vähendab turset;

pidurdab enneaegse vananemise protsesse;

parendab naha värvust, kõrvaldab tumedad ringid ja muud väsimuse ning stressi ilmingud.

Sisaldab :

Vesi, Rebasheina õli, Kakaoõli, Telosomiil, Must kalamari, Punane kalamari, Kalamarja vedel kolloidalus, Simulgeel, Emulsioonivaha, Letsitiin, Kuslapuu ekstrakt, Raudürdi ekstrakt, Hõlmikpuu ekstrakt, Pärnaõite ekstrakt, Viinamarjaseemnete ekstrakt, Monoglütseriidid, Tsüklopentasiloksaan, Epofeen, E vitamiin, Pelargooni eeterlik õli, Tomatite karotinoidid, Parfümeerne kompositsioon, Katoon.

Kasutamine :

Kanda puhtale silmalaugude nahale.

Innovaatiline lähenemine näonaha komplekssele hooldusele ja aktiivne niisutamine suurendavad naha vetruvust ning prinkust, tagavad intensiivse kaitse enneaegse vananemise eest, taastab loomuliku kaitsebarjääri, - need kõik on uue MIRRA MINERAL liini tooted, mis on tasakaalustatud mikroelementse koostisega. Kreemid loovad optimaalsed tingimused rakkude toimimiseks, taastavad nende elujõu, ergutavad ainevahetuslikke protsesse ja suurendavad naha kohastumuslikku potentsiaali, täidavad naha elujõu ja energiag

Tagasi