Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Kreem - geel SKIN TERAPYTagasi
Kreem - geel SKIN TERAPY
23.12.2016 16:22

Kingi oma nahale parima!

Toime:

  • Kreem-geeli SKIN THERAPY  võimas antioksüdantide kompleks neutraliseerib happelise stressi, mis on esile kutsutud vabade radikaalide kahjuliku toimega.

  • Kreem osutab tugevat teraapilist effekti tänu oma balanseeritud antioksüdantilise koostisele.

  • Spetsiaalselt väljatöödatud "nutikas" koostisevalem muudab kreemi multifunktsionaalseks: see taastab väsinud nahka, kõrvaldab stresside tagajärgi, aeglustab vananemise protsesse, tugevdab loomuliku kaitset ning rikastab nahka kasulike ainetega.

Valisime Teie nahale kõige "maitsvamad palad":

  • uusim  arenguprojekt!  Spetsiaalne meloni ekstrakt, mis sisaldab võimsat rakufermenti SOD (superdismutaasoksiid) - antioksüdant, mis kaitseb raku membraane ja DNA.

  • lagritsa juure(grabridin) ja isokvertiini  bioflaviodne antiosksüdantiline kompleks täiendavad  E ja C vitamiinide toimet. Eelnimetatud kompleks oli väljaarendatud spetsiaalselt SKIN TERAPY  jaoks.

  • hitiin β-glükaani polüsahhariidne kompleks, inuliin ja aaloe mahl omavad 5 kliiniliselt tõestatud toimet:  taastab elastilisuse, nahaturgorit ja kaitseomadust, stimuleerib võtmerakude tööd, silendab naha mikroreljeefi, niisutab ja pehmendab nahka.

Aktiivsed koostisosad:

 õuna- ja piimhape alküleetrid, mesilasvaha, kitiinglükaan Vitipure keeruline polüsahhariid,  glabridin (Lagritsajuurest bioflavonoid  ), Aristofleks,  meloni eriline  ekstrakt (taime ensüüm SOD), antioksüdant Ronacare AP, Diqu6ertin, askorbilglyukozid, izokvertitsin, E-vitamiin, oliiviõli, aaloe mahl.


Tagasi