Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Pühade aeg Talvekataloog 2014-2015Tagasi
Pühade aeg Talvekataloog 2014-2015
05.01.2015 16:27
Jõulud,  aastavahetus,  Vana-Aasta ärasaatmine, Valentini päev, ülemaailmaline Naistepäev... vaadake, kui palju  võimalusi oma lähedastele,  sõpradele,  tuttavatele,  kolleegidele kingituste tegemiseks. Pole mõtet oodata viimase hetkeni,  kui läheb eriti kiireks, pigem valige oma kinkepakid juba täna!
новый каталог MIRRA «Зима 2014-2015»Istume mugavalt tugitooli koos maitsva kohviga ning hakame uut  MIRRA Talve  –  kataloogi 2014 - 2015 sirvitsema.     Pidulikult küllastuslik algab kataloog MIRRA preemiumsarjadest GOLD LINEELEGANCE by PIERRE CARDINMIRRA CAVIARMINERAL LINE.  Väga keeruline on igalt purgilt ja flakoonilt oma pilku ära tõmmata, need,  lausa hõiskavad ennast kätte võtta, loomulikult tahaks ka koostist ära proovida. Vali seda toodet , mida soovid või lausa kogu komplekti korraga, sellega võid kindel olla, et kingituse saajale jääb taoline üllatus kauaks meelde.
MIRRA uudistooted ja võluvad kingitused ootavad sinu tähelepanu lk 6 – 9.  Suurepärane Sulav Õli Kätele, asendamatud  pediküüri sokid (kooriv mask jalgadele), salapärane pehmendav ja toitev mask kätele ning eelmise kataloogi hittid - Modelleeriv geeliline mask „IDEAALNAHK“ ning  SKIN CARE  näonaha puhastamise ja masseerimise seade.MIRRA SPORT
Kui soovid, et uuel aastal sinu sporditreeningud oleksid mugavamad ning tooksid Teie nahale ja juustele rohkem kasu, kindlasti kasutage võimalust ja tellige MIRRA SPORT sarjast oma lemmiku: naistele - Dushigeel amiinohapete kompleksiga ja sampoon&konditsioneer keratiiniga, meestele aga sampoon & geel mikroelementidega.
MIRRA põhitoodete valik on seekord esitatud teistmoodi.  Eri nahatüüpidele  igapäevahooldusena ja eriprogrammide näol. Vali endale sobiv ja saad lahendada suurel hulgal naha- ja juuste probleeme MIRRA profülaktika toodete abil . Alustage nüüd ning pühade ajaks olete  eriti täiuslik.  4 оттенка Тональной основы с минералами из коллекции «MINERAL CASHMERE»Kui aga aega enam ei ole,siis lk 47 – 50 leiad oma „elupäästjad“.  Kahte tüüpi naha ja juuste ekspresshooldust valmistavad Sind ette mõne minutiga ja MIRRA DECOR piduliku meigi näidisega, saad luua oma välimusele „harmoonilise lõpp- pildi“.  MIRRAga muutud  Tuhkatriinust  piduliku balli printsessiks.  MIRRA DECOR liiniga saad luua veel mitu erinevat piduliku välimust . Kas oled kuulnud, et kulmud on selle hooaja TRENDiks, just, just hooldatud ja selgelt piiritletud kulmud joonivad alla silmailu ja huulte tundlikuse, näo laitmattu värvitoon toob selget lõpp – pildii sinu välimuses.  MIRRA uues MINERAL CASHMERE kollektsioonist leiad kulmudele mõeldud 4 mineraalidega rikastatud  värvitooni. Toonida silmakontuure aitavad  kaasa kaks uudistoodet DARK STAR kollektsioonist , nimelt  silmapliiatsi  -  lauvärvi 4 tooni ning  metallikvärviga silmapliiatsite 2 tooni ja uue kompaktpuudriga saad näole lisada  piduliku jumet.
Uudistooteid on ka Aksessuaaride sarjas  –  pehmed ja kohevad 100%  puuvillased saunarätikud, neid on meeldiv kasutada nii endal kui ka  kinkida  oma lähedastele. Kes on aga tõeliseks abiliseks piduliku meigi joonistamisel on MIRRA uued meigiharjakesed.  Sissetõmmatavat meigiharjakest on mugav peole kaasa võtta ning jooksvalt oma „näokunsti“ korrigeerida, harjade täiskomplekt kulub kodus vägagi ära uute „näomaalingute“ loomisel.
Uuel aastal muidugi ka uute soodustustega!!! Loo, armasta, üllata, ole õnnelik  koos MIRRAga ka uuel aastal!!!

Tagasi