Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Konditsioneer juustele soengumahu suurendamiseksTagasi
Konditsioneer juustele soengumahu suurendamiseks
18.04.2014 12:59
Juustehoolduse liin – MIRRA HAIR. Profülaktiline seeria.

Ilu ja tervis… Iga inimese teadvuses on need kaks arusaama lahutamatud. Ilusad ja terved juuksed on eduka inimese imidži lahutamatu atribuut. Kes siis ei tahaks endale siidiseid sädelevaid juukseid, milliseid võiks seada suvalisse ilusasse soengusse! Tee selleni ei pruugi tihti olla just ülejõukäivalt raske, kui valida õiged juuksehoodusvahendid. Ometi ei lahenda kõiki probleeme ükskõik kui hea šampoon üksinda. Konditsioneeri kasutamine kujutab enesest tähtsaimat juustehooduse protsesssi etappi, mis aitab säilitada Teie juuste ilu ja tervist.

Konditsioneeri peamised koostisosad ja nende toime:

Looduslik biopolümeer – ainulaadne aine, mis katab juuksekarva terves pikkuses karvajuurest tipuni – aitab säilitada normaalset niiskuse tasakaalu, muudab juuksekarvad pehmeteks ja sõnakuulelikuks, tekitamata seejuures raskuse ja kleepuvuse aistingut.

Konditsioneerivad lisandid neutraliseerivad momentaalselt šampoonide toime tagajärjed ja taastavad vajadusel kahjustunud karvaotsad, hoiavad ära juuksekarvade murdumise ja lõhenemise.

Nõges – üks levinumaid, tuntumaid ja tunnustatumaid taimi rahvameditsiinis, samuti kui D-pantenool (B₅ provitamiin) – suurepärane kompleks, millel on tugevdav, stimuleeriv, põletikuvastane ja niisutav toime.

Juuste konditsioneer on tee suurepäraste ja tervete juuste juurde:

•    neutraliseerib šampooni toime;
•    kõrvaldab staatilise elektri, kergendab nii märgade kui kuivade juuste kammimist;
•    niisutab ja taastab juuste struktuuri;
•    aitab formeerida soengut.
Konditsioneer juustele soengumahu suurendamiseks sobitub suurepäraselt ühte MIRRA juustehoolduse kosmeetikaga, samuti ka inimese immuniteedi ja elulise toonuse tugevdamiseks mõeldud tervistavate vahenditega (MIRRA-DIOVIT, MIRRA-TSINK, MIRRASIL’i seeria jm.).

Tagasi