Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Raseerimisejärgne geel ELEGANCETagasi
Raseerimisejärgne geel ELEGANCE
18.04.2014 12:58
 ELEGANCE by PIERRE CARDIN.
Raseerimisejärgne geel

Kas eelseisev raseerimine rikub Teie tuju? Te ei usu, et karvadest vabanemine saab olema mugav ning näonahk jääb sellejärgselt siledaks ja vigastamatuks?

Raseerimisejärgne geel rahustab silmapilkselt Teie nahka, kõrvaldab ärrituse ja taastab kiiresti naha loomuliku kaitsebarjääri. Vahend tagab mugava tunde, pehmendab ja toidab nahka, suurendab selle elastsust.

Rikkalik erinevate vitamiinide, oligopeptiidide ja aminohapete sisaldus aitab tõsta naharakkude toonust ja energeetilist potentsiaali. Lõpetage raseerimine alati rahustava geeli kasutamisega ja nautige seejärel terve päeva jooksul reipust ning värskust!

Peamised aktiivsed koostisosad: tuuraliste kalade mari, ravimtaimede ektraktidest saadud vitamiini-mineraalne kompleks, epofeen, fosfolipiidid, eeterlikud õlid.


 
 
 Koostis: Vesi; viinamarja-, jojooba- ja oliivõli; glütseriin, punase päevakübara ekstrakt; neutraliseeritud karbomeer; must kalamari; letsitiin; E vitamiin; epofeen; mürri ja piparmündi eeterlikud õlid; šaromiks (bensoehapete estrite kompleks); parfümeerne kompositsioon.

Kasutamine: Kandke raseerimisejärgselt vähene kogus vahendit näonahale ja hõõruge see pehmete liigutustega laiali.

Pakend: Dispenser – 50 ml.

Tagasi