Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Profülaktiline bakteriofaage sisaldav Geel-lubrikantTagasi
Profülaktiline bakteriofaage sisaldav Geel-lubrikant
18.04.2014 12:53
Intiimne liin – MIRRA INTIM – Tunnete harmoonia

Meie kompanii intiimsfäärile toimivate toodete hulka kuuluvad peale tuntud palsamite MIRRA-LVITSA ja MIRRA-EVA ka Intiimne PESEMISVAHT (Intiimne liin – MIRRA INTIM – seeriast Tunnete harmoonia). Käesoleval ajal on nimetatud grupp oluliselt laienenud – sellesse kuuluvad veel kompaniis väljatöötatud geelid-lubrikandid.

Lubrikandid on spetsiaalsed määrded, millede peamiseks eesmärgiks on intensiivne niisutamine; see on eriti tähtis naha kuivuse või nahkkatete ning suguelundite limaskestade suurenenud tundlikkuse korral. Tulenevalt oma koostisest hoiavad lubrikandid ära valuliste aistingute ja mittesoovitavate nähtude tekke intiimse läheduse korral (mikrolõhed, hõõrdumised jne.), korrastavad mikrofloorat ja väldivad põletike teket, vähendavad psühhoemotsionaalset ülepinget, aitavad saada jagu ebamugavustundest ja ebakindlusest.

Geel-lubrikant avaldab profülaktilist niisutavat toimet, teda saab rakendada suguelundite normaalset mikrofloorat korrastava vahendina, normofloora häiretega seotud põletikuliste protsesside profülaktikas ja põletike või intiimakti ajal tekkivate mehhanilist laadi vigastuste ravi-misel.

Peamised koostisosad ja nende toime.

Geeli koostisesse kuuluvad bakteriofaagide kontsentraat ja vesilahustuv alus, mis koosneb looduslikust polümeerist, glütseriinist ja D-pantenoolist.

Bakteriofaagid – need on viirused, tõlkes “bakterite õgijad”, haigusttekitavate mikroobide populatsiooni looduslikud piirajad. Inimorganismis eksisteerib pidevalt hulgaliselt mikroorganisme, mille arv ja vahekord peab organismi normaalse elutegevuse tagamiseks olema optimaalsel tasemel. Tuleb ette olukordi, kui “mikroobne tasakaal” saab häiritud, esmajoones on see seotud immuunsüsteemi nõrgenemisega. Haigusttekitavad bakterid hakkavad intensiivselt paljunema, normaalse mikrofloora kasv saab pärsitud, tekivad lokaalsed haiguslikud protsessid ja üldhaigestumised. Kuid tervise kaitsel seisavad bakteriofaagid, mida leidub organismis ka pidevalt. Bakteriofaagide toime on kõrgelt spetsiifiline, teatud liiki bakteriofaag hävitab vaid teatud liiki haigusttekitavaid baktereid. Erinevalt antibiootikumidest ei kaasne bakteriofaagide kasutamisele düsbakterioosi, allergiat või mõnda muud mittesoovitavat tulemust.

Geel-lubrikandi väljatöötamise protsessis viidi kompaniis läbi bakteriaalse (mittespetsiifilise) vaginoosi (tupe mikroobide normaalse koosluse häirumise) all kannatavate naiste suguelundite mikrofloora süsteemne uuring. Uuringu tulemusena valiti välja spetsiaalne bakteriofaagide kompleks toimimaks sugu- ja kuseerituselundite süsteemi põletikuliste haiguste peamistele tekitajatele. Spetsiifiliste bakteriofaagide kontsentraat garanteerib geeli peamise toime – normaalse mikrofloora taastamise haigusttekitavate bakterite kasvu ja arenemise mahasurumisega.

Glütseriin ja D-pantenool avaldavad niisutavat toimet, aitavad kaasa naha elastsuse ja pingsuse suurenemisele.

Profülaktiliselt kooskõlastub geel-lubrikant hästi muude tervistavate vahenditega, milliste toime on suunatud mitmete elundite mikrofloora normaliseerimisele, immuunkaitse tugevdamisele – biolisandid MIRANDA-4, MIRRA-DIOVIT, vannide TERVISTAVAD KOMPLEKSID (TONUS+P), KAITSEV kompositsioon (AROMA 4), dušigeel ROHELINE SAHIN jm. vahendid.

Kasutamine

Geel kantakse enne intiimset lähedust välissuguelunditele. Pealekantava geeli hulk peab olema vähene, kuid küllaldane mugavate aistingute saamiseks. Geeli kasutamisega ei kaasne mitte mingeid ebamugavaid aistinguid või mittevajalikke tagajärgi. Geel ühildub suvaliste lateksist või plastmassist valmistatud vahenditega. Tähtsaks geeli omaduseks on tema kasutamise võimalus koos teiste sama kompanii kosmeetiliste ja tervistavate vahenditega.



     

Tagasi