Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Geel lubrikant toniseerivTagasi
Geel lubrikant toniseeriv
18.04.2014 12:52
Toniseeriv (erutav) Geel-lubrikant afrodisiakumidega
 
Intiimne liin – MIRRA INTIM – Tunnete harmoonia

Meie kompanii intiimsfäärile toimivatest toodetest on hästi tuntud palsa-mid MIRRA-LVITSA ja MIRRA-EVA, niisama kui PESEMISVAHT intiimseks hügieeniks (Intiimne liin – MIRRA INTIM seeriast Tunnete harmoonia). Käesoleval ajal on intiimsete vahendite grupp oluliselt laienenud – sellesse kuuluvad kompaniis väljatöötatud geel-lubrikandid.

Lubrikandid (libestid) – on spetsiaalsed määrded, millede peamiseks ülesandeks on intensiivne niisutamine; eriti tähtis on see suguelun-dite nahkkatete ja limaskestade kuivuse või suurenenud tundlikkuse korral. Tulenevalt oma koostisest hoiavad libestid ära valuliste aistingute ja mittesoovitavate nähtude tekke intiimse läheduse korral (mikrolõhed, hõõrdumised jne.), korrastavad mikrofloorat ja väldivad põletike teket, vähendavad psühhoemotsionaalset ülepinget, aitavad saada jagu ebamugavustundest ja ebakindlusest.

Toniseeriv geel-lubrikant avaldab kohalikku niisutavat toimet, teda kasutatakse sensuaalse tundlikkuse suurendamiseks ja intiimse läheduse aja pikendamiseks, seksuaalse külgetõmbe ja psühhofüüsilise vastupidavuse suurendamiseks.

Peamised koostisosad ja nende toime. Geel sisaldab looduslikku afrodisiakumide (sugutungi erutajate) kompleksi, L-arginiini, nikotiinamiidi (PP vitamiini) ja parfümeerset ühendit.

Afrodisiakumid (jumalanna Afrodite – armastuse ja ilu jumalanna – nime järele) – on bioloogiliselt aktiivsed ained, mis suurendavad suguiha ja ergutavad endorfiinide (“mõnu- ja õnnehormoonide”) teket. Just endorfiinid uuendavad elujõude, kutsuvad esile tunnete erksust, aitavad kaasa erootiliste fantaasiate tekkele ja avaldavad lisaks eelöeldule toimet närvi- ning endokriinse süsteemi regulatsioonile. Geelis sisalduva natu-raalsete afrodisiakumide kupaaž (“valmissegu”) sisaldab nelgi, ingveri, kaneeli, kadaka, muskaatpähkli, rosmariini ja pipra ekstrakte.

L-arginiin – poolasendatav aminohape, mida organism toodab mittevajalikus koguses. Kosmeetiliseks otstarbeks saadakse seda arahhiisist. Arginiin aitab parandada mikrolõhesid ja taastada kahjustatud nahkkatteid. Nahale kandes kutsub see aminohape esile veresoonte laienemist ja vere juurdevoolu, mis suurendab nii meeste kui naiste suguelundite verega täitumise tugevust ja kestust. Arginiin tugevdab meeldivaid aistin-guid ja pikendab intiimkontakti aega.

Nikotiinamiid (PP vitamiin) leiab kosmeetikas laia kasutamist soendava mõjurina; suurendab L-arginiini toimet.

Erutav geel-lubrikant sobitub hästi muude organismi energeetika suurendamisele suunatud tervistavate vahenditega – biolisandid MIRRA-DOL, MEDELLA-1, Toniseeriv vannikompleks TONUS+A, Aroomikompositsioon INSPIRATSIOON (AROMA-6), Duššigeel ROHELINE SAHIN jm.

Kasutamine

Kantakse enne intiimset lähedust väliste suguelundite puhtale nahale. Pealekantava geeli hulk ei pea olema suur, kuid küllaldane mugavate aistingute saamiseks. Geeli kasutamisega ei kaasne mitte mingeid ebameeldivaid aistinguid või mittesoovitavaid tulemusi. Geel ühildub suvaliste lateksist või plastmassist valmistatud vahenditega. Tähtsaks geeli omaduseks on tema kasutamise võimalus koos teiste sama kompanii kosmeetiliste ja tervistavate vahenditega.

Tagasi