Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Huulte Geel-kreem kakao ja rebasheina õligaTagasi
Huulte Geel-kreem kakao ja rebasheina õliga
18.04.2014 12:44
Igapäevase hoolduse liin – MIRRA DAILY
 
Iga naine tahab võimalikult kaua säilitada huulte loomuliku värvi ja kuju, kasutades huulepulka vaid selleks, et rõhutada loodusliku ilu väärtusi. Just selleks ilmuski Igapäevase hoolduse liini kosseisu uus Huultele mõeldud Geel-kreem.

Geeli nimetusestki on näha, et tegemist on igapäevase hooldusvahendiga. Geel-kreemiga hooldatakse huuli ja ninahuule kolmnurka.

Õrna toimega geel tagab ideaalse hoolduse – ta toidab ja niisutab huulte ning ninahuule kolmnurga nahka, suurendab selle elastsust ja vetruvust. Geel kaitseb nahka kuivamise, lõhenemise ja enneaegsete kortsude tekkimise eest, säilitab naha mikroreljeefi. Geel aktiveerib taastumis-protsesse.

Huulte Geel-kreemi toimesuse tagavad järgmised koostisosalised kompleksid:

Toitev: kookos-, kakao-, kastoor-, rebasheina õlid, letsitiin, tomatool, E ja A vitamiinid;

Niisutav: lina polüsahhariidid, D-pantenool, kusihape.

Antioksüdantne: epofeen, šikoniin ja tomatool.

Aroomiõlide kompleks: lavendel, mürr, patšuli.

Käesolevas kosmeetilises vahendis on esmakordselt kasutatud rebasheina õli, millel tuleks veidi pikemalt peatuda.

Rebasheina õli sisaldab valiku vitamiinidest, küllastatud ja küllastumatutest rasvhapetest, karotinoididest. Temas on rohkelt skvaleeni (looduslikku niisutajat). Rebasheina õli nimetatakse õigustatult üheks paremaks looduslikuks immuuno-modulaatoriks. Ta avaldab haavuparandavat, antioksüdantset, põletikuvastast ja pehmendavat toimet.

Skvaleen kui harvaesinev taimne koostisosa on vajalik täisväärtusliku ainevahetuse toimumiseks ja steroidide moodustamiseks.

Uue vahendi valmistamisel on kasutatud mikrokapsuleerimist. See innovaatiline tehnoloogia lubab erilisel moel “pakendada” mikrokapslitesse nahale eluliselt vajalikke aineid, säilitades neid seal aktiivses olekus. Mikrokapslid transpordivad bioaktiivsed ained kiiresti “sihtpunktidesse” – naha rakkudesse ja kudedesse, kus nad kõrvaldavad rasvhapete, mikroelementide, vitamiinide ja aminohapete vaeguse.

Geel-kreemi mugav kompaktne pakend lubab leida talle alalise koha Daami kosmeetikas.

     

Tagasi