Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Silmalaugude toitekreemTagasi
Silmalaugude toitekreem
18.04.2014 12:29
SILMALAUGUDE TOITEKREEM LIFTINGULISE TOIMEGA

Igapäevase hoolduse liin MIRRA-DAILY – SILMALAUGUDE HOOLDUSE seeria
 

•    Toidab toimivalt silmade ümbruse nahka
•    Soodustab tursete kõrvaldamist
•    Silendab peente kortsude võrgustikku

Koostis: emulsioonikompleks viinamarja- ja kookoseõlide baasil, deioniseeritud kavitatsioon-aktiveeritud vesi, aprikoosi- ja jojooba õlid, linaõlist saadud F vitamiin, E vitamiin, selektiivne (standardiseeritud glütsirrisiini sisalduse suhtes) lagritsajuure kontsentraat, melissi ja vaarike lehtede ning pärnaõite ekstraktid, lavendli, mürri, rosmariini, ilang-ilangi ja piparmündi eeterlikud õlid, antioksüdant ja antihüpoksant epofeen, suure rusujuure juure pigment – šikoniin.

Silmadele avaldavad iga päev mõju rida kahjustavaid faktoreid. Arvuti ees veedetud tunnid, reostunud väliskeskkond, unedefitsiit – see kõik mõjub silmade tervisele ja toob enesega kaasa tumedad ringid silmade ümber, tursed, peened kortsud. Silmad on näo kõige õrnem ja tundlikum osa. Silmade ümbruse nahk on näonahast 3-5 korda õhem ja nahaalune rasvkoe kiht minimaalne. Sellepärast vajab silmakontuuri piirkond erihooldust vahenditega, millised eemaldavad tumedaid rõngaid silmade alt, turseid ja vananemise tunnuseid, kaitsevad silmi ja annavad neile tagasi endise läike ning ilu.

Kreemi aluse moodustab viinamarja-, aprikoosi ja jojooba õlide kompleks, mida on tugevdatud poolküllastamatute rasvhapetega – F vitamiiniga. F vitamiin (kosmeetikas nimetatakse seda iluvitamiiniks) –on linaõli ω-3 ja ω-6 hapete kompleks. F vitamiini defitsiidi peamised tunnused on naha ketendamine, kuivus ja punetus. Jojooba õli on simmondsia viljadest saadud vedel vaha. Õli on erakordselt vastupidav oksideerimisele ja tal on suurepärane lähedus nahale: ligi veerandi naharasust moodustavad vaha estrid, mis oma koostiselt on läheda-sed sellele õlile. Aga aprikoosi õli on üks rekordiomanikke poolküllastumatute rasvhapete sisalduse poolest: oleiin- ja linoolhappeid on temas ligi 95 %!

Organism ei oska töötada välja poolküllastumatuid rasvhappeid (seepärast ongi nad „asendamatud“), kuid ometi etendavad need rasvhapped tähtsat osa paljudes organismis toimuvates protsessides. Poolküllastumatud rasvhapped annavad meie naha lipiidsele kilbile tema tugevuse: happed (linool-, α-linoleen, γ-linoleen-hape) – on hädavajalikud ehituselemendid sarvkihi lipiidsetele kihtidele. Ilma nendeta laguneb barjäär sõna otseses mõttes „tükkideks“.

Küllastunud ja küllastumatute hapete vahekorrast sõltub bioloogiliste membraanide seisund (mida rohkem on küllastumatuid rasvhappeid, seda suurem on nende plastilisus), lisaks sellele on küllastumatutes rasvhapetes sisalduvad ω-3 ja ω-6 (näiteks linoolhape) ehitusmaterjaliks põletikulisi protsesse pidurdavate prostaglandiinide sünteesil.

Lagritsajuure kontsentraadil on pehmendav ja põletikuvastane toime, ta puhastab ja valgendab nahka, reguleerib veesoolade ainevahetust (glütsirrisiin) – s.t. „tegutseb“ tursete alandajana. Inimese hormoonide sarnased fütoöstrogeenid (isoflavonoidid) korrastavad rasunäärmete sekretsiooni, kiirendavad naharakkude uuenemist, tugevdavad kollageeni sünteesi. Lisaks eelnevale vähendavad lagritsajuure flavonoididkapillaaride haprust, mis omab suurt tähtsust just silmalaugude naha hooldamisel.

Melissi floavonoidid, glükosiidid, polüsahhariidid ja pärnaõite saponiinid avaldavad sedatiivset (rahustavat) toimet. Pärnaõied on ühed vanimad rahvameditsiini vahendid, neil on terve kompleks kasulikke omadusi. Pärnaõite ekstraktid ja keedised avaldavad põletikuvastast, mikroobidevastast, antioksüdantset (tänu flavonoididele), rahustavat ja pehmendavat toimet. Rahvameditsiinis kasutatakse pärnaõite tõmmist ja keedist näo pesemiseks, et anda nahale elastsust. Pärnaõied on väga rikkad polüsahhariidide poolest. Nahal moodustavad nad „hingava“ kile, mis säilitab hästi niiskust ja loob naha pinna lähedale niiske mikrokliima.

Vaarika lehtede keedised on rahvameditsiinis imettegev vahend võitluses naha kortsude ja lõtvusega, olles samal ajal ka siduvaks ja põletikuvastaseks vahendiks. Vaarika lehtede ekstrakt sisaldab väga tähtsat koostisosa – elagiinhapet – võimsat vähivastast vahendit ja antioksüdanti, mis säilitab kollageeni terviklikkust ja aeglustab naha vananemise protsesse, s.t. et vaarikal on väljendunud anti-age toime. Vaarika antioksüdantne toime on 2 korda suurem kui murakal, 3 korda suurem kui karusmarjal ja 8 korda suurem, kui ploomil.

Kaasaegse inimese olme on järsult suurendanud radikaale moodustavaid pro-tsesse organismis. Epofeen (antioksüdant ja antihüpoksant, kofermendi Q10 struktuurne analoog), šikoniin, E vitamiin, pärna bioflavonoidid ja vaarika elagiinhape moodustavad võimsa antioksüdantse kompleksi, mis takistab vabade radikaalide kogunemist silmakontuuri nahas ja avaldab vastutoimet nende negatiivsele mõjule rakkudele. Šikoniin, bioloogiliselt aktiivsete ainete – Kaug-Ida suure rusujuure juure pigmentide – kompleks on kreemi eksklusiiv – teda ei esine üheski teises DAILY liini vahendis. Šikoniini lehtede ja juurte keedist kasutatakse hiina, tiibeti, jaapani ja korea meditsiinis välispidiselt põletuste, külmumiste, lõikehaavade, ekseemi, kasvajate, nahahaiguste korral. Eriti tähtsaks tuleb pidada šikoniini selle poolest, et ta on üks tugevamaid looduslikke UV-filtrid ja antioksüdante. Meie uuringud on tõestanud , et šikoniini aktiivsus on oluliselt kõrgem laialt kasutatavate antioksüdantide VNT ja VNA omast.

Silmalaugude kreem on ainus DAILY seeria toode, mis sisaldab rosmariini eeterlikkuõli. Rosmariin – „südame rohi“, parandab verevarustust, on toimivaks vahendiks „halva vereringe korral“, s.t. et ta on eriti vajalik silmakontuuri tsoonile – parendab mikrotsirkulatsiooni. Aroomivannide profülaktikas on rosmariin suurepärane noorendav vahend, ta parendab naha seisundit ja ergutab rakkude uuenemist. Õli värske ja puhas aroom on toonud kuulsuse „Ungari veele“ – Ungari Elisabeti kuulsale nooruse eliksiirile.

Juba vanas Hiinas kasutati mürri õli „vananemise aeglustamiseks, keha ja mõis-tuse noorendamiseks“. Õlil on põletikuvastane, antiseptiline, toniseeriv toime, teda saab kasutada jõu taastamiseks, kortsude ilmumisel ja vananeva naha korral. Õli kõrvaldab emotsionaalse pinge, aitab depressiooni korral, soodustab kõigi organismi süsteemide noorenemist.

Ilang-ilang’i õlil on organismi ergutav ja antiseptiline toime, rahustab reflek-toorse erutuse korral. Kosmeetiliste vahendite koostisosana ta – noorendab, niisutab, kaitseb tundlikku nahka, on suurepäraseks vahendiks segatüüpi naha hooldamisel.

Piparmündi õli rahustab nahka, ühtlustab tema värvi. Tal on põletikuvastased omadused, ergutab immuniteeti, suurendab naha kaitseomadusi ja organismi vastupanuvõimet.

Vabatahtliku sertifitseerimise raames (vabatahtlikud olid naised 20 kuni 45 aastat vanad, normaalse, kuiva ja kombineeritud nahaga) on kliinilise toime tulemustena järgmised mõjud: pehmendav toime, naha pingeloleku tunde kadumine, peente kortsude võrgustike silenemine (Moskvas asuva Iluinstituudi efektiivsuse protokoll Nr. 56 17.01.2000.a.

1999-2000-2003-2006.aa autasustati SILMALAUGUDE KREEMI Audiplomiga „Moskva kvaliteet“.

Parima tulemuse saamiseks soovitavad kosmetoloogid kasutada SILMALAUGUDE KREEMI vaheldumisi GEEL-KONTUURIGA: nende vahendite kasutamine 2-3 nädalaste kuuridena toob Teile tagasi mugavuse tunde ja annab sära Teie silmavaatele.

A.S.Golubkov
Peatehnoloog

     

Tagasi