Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Šampoon peentele ja värvitud juusteleTagasi
Šampoon peentele ja värvitud juustele
18.04.2014 11:49
Šampoon peentele ja värvitud juustele
kõrreliste proteiinide ja aminohapetega

• Tugevdab juuksekarva tüve

• Kaitseb juukseid kahjuliku toime eest nende kuivatamisel ja soengusse seadmise

• Hoiab ära juuste värvuse muutumist päikesekiirte mõjul

Koostis: vesi, pehmete pindaktiivsete ainete kompleks, meresool, paiselehe, kummeli, nõgese, lehtadru (laminaaria) ekstraktid, aaloe mahl, kõrreliste porteiinide hüdrolüsaat, päikesekaitseline vaha, dimetikoon, guaar (loodusliku vaigu töötlussaadus – konditsioneer), Na alginaat, Na bensoaat, glütsiin, piim- ja sidrunhapped, A, E ja F vitamiinid, parfümeerne kompositsioon, katoon (looduslik konservant).

Kõikidel aegadel on ilusad juuksed toonud esile inimese ilu ja on olnud uhkuse asjaks. Juuste läige ja vastupidavus olenevad eeskätt juuksekarva väliskesta (kutiikli) seisundist. Keemiline soeng, valgendamine ja värvimine, kuum kuivatamine ja soengusse seadmine, lahtikammimine ja paljud muud tegurid põhjustavad selle kaitsekihi olulist kahjustamist (mõnikord pöördumatut). Juuksed muutuvad tuhmideks, murduvateks ja nende otsad lõhenevad. Ei ole raske mõista, et peened ja värvitud juuksed on kergelt kahjustuvad ning kuuluvad „riskigrupi“ etteotsa.

Uus šampoon ongi ette nähtud sellesse gruppi kuuluvate juuste hooldamiseks ja on töötatud välja varem eksisteerinud šampooni AKTINUS alusel, sisaldades eneses rea uusi innovaatilisi koostisosasid.

Pindaktiivsete ainete kompleks on valitud selliselt, et šampooni pesevad koostisosad praktiliselt ei sorbeeru mustuse eemaldamisel juuksekarva tüvele ja ei vigasta seda.

Spetsiaalne päikesekaitseline vaha kaitseb juukseid suurepäraselt ultraviolettkiirte kahjustava ja pleegitava toime eest, stabiliseerides keratiini disulfiidseid seoseid, ja kaitsevad lammutamise eest aminohappeid türosiini ning trüptofaani.

Taimsed polüsahhariidid, Na alginaat, katioonne guaar, dimetikoon tugevdavad juuksekarva tüve ja kaitsevad seda kindlalt mehhaaniliste kahjustuste eest (tuul, lahtikammimine, kuivatamine jne.).

Ravimtaimede ja kõrreliste bioloogiliselt aktiivsed ained ning vitamiinide kompleks tagavad juuksejuurte ja peanaha täisväärtusliku toitumise.

Aminohapped tsüsteiin ja glütsiin ning -hüdrokühapped niisutavad suurepäraselt juukseid, muudavad nad vastupidavateks ja vetruvateks.

Šampooni korrapärane kasutamine võimaldab säilitada kauaks ajaks juuste loodusliku ilu, värvi, läike ja tervise.

B.Gorodnitšev
peatehnoloog

Tagasi