Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
KREEM - SMOOTHIE LÜKOPEENIGA AGE CONTROLTagasi
KREEM - SMOOTHIE LÜKOPEENIGA AGE CONTROL
02.11.2020 16:31
Regulaarsel kasutamisel kaitseb KREEM - SMOOTHIE LÜKOPEENIGA väliste kahjulike tegurite eest, aitab neutraliseerida vabu radikaale ja taastada lipiidide barjääri.
• kaitseb foto- ja oksüdatiivse stressi eest
• vähendab enneaegse vananemise nähtavaid ilminguid
• taastab naha tugevuse ja elastsuse
• toidab ja niisutab nahka aktiivselt pikka aega


Smuutikreemi peamised toimeained on: antioksüdantne lükopeeni ja dihüdrokvertsetiini kompleks, ylang-ylangi eeterlik õli, sandlipuu eeterlik õli ja Ginkgo biloba ekstrakt.

Tomatites leiduv karotenoid - lükopeen on naha esimene kaitseliin terve naha edendamiseks. Lükopeen ton aktiivne antioksüdant, mis pärsib vananemisprotsesse ja stimuleerib naha taastumist. See on ka looduslik UV-filter, mis kaitseb UV-kiirte eest päikesekaitsefaktoriga 3.

Dihüdrokvertsetiin on looduslik bioloogiliselt aktiivne aine, bioflavonoid

P-vitamiinide rühm, mis on saadud Siberi lehise tüvest. Dihüdrokvertsetiini peamisteks omadusteks on antioksüdant, kapillaare kaitsev, põletikuvastane, radioprotektiivne, detoksifitseerimine.

Biokeemiliste eksperimentaalsete uuringute tulemused näitasid, et  lipiitide sisaldus nahas suurenes dihüdrokvertsetiini toimel 32,7% võrreldes kontrolltasemega, mis näitab selle kosmeetikakomponendi positiivset mõju näo ja keha kuiva, vananeva naha hooldamisel.


Soovitatav kasutada vananemisvastastes programmides.

Koostisosad:

vesi, oliiviõli, emulsioonvaha, kookosõli, glütseriin, monoglütseriidid, viinamarjaõli, lükopeen, dihüdroquercetin, ylang-ylangi eeterlik õli, sandlipuu eeterlik õli, ginkgo biloba ekstrakt, maltool, karbopol, naatriumhüdroksiid, Sharomix DMP.

Kasutamine: kandke kaks korda päevas eelnevalt puhastatud nahale kergete koputamisliigutustega sõrmeotstega mööda massaažijooni. Kõigile nahatüüpidele.

Kasutusala: nägu, kael, dekolte
 


Tagasi