Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
MULTIHAPPELINE PIILINGTagasi
MULTIHAPPELINE PIILING
17.04.2014 13:33
MULTIHAPPELINE PIILING

MIRRA PROFESSIONAL liin - seeria GLÜKOLIIM
Piiling on käesolevaks ajaks muutunud üheks populaarsemaks kosmeetiliseks protseduuriks, kusjuures nõutumateks on pindmised piilingud puuvilja hapetega.
Alfa-hüdroksiidhappeid (lühendatult AHA) nimetatakse üldnimega "puuviljahapped", kuna nad avastati esmakordselt puuviljadest.
MULTIHAPPELISES PIILINGUS leiab kasutamist rida puuviljahappeid : mandel-, õun-, viin-, sidrun-, piim- ja merivaikhapped.
Mandelhape (fenüülglükoleenhape) - rasvaromaatne hape, kuulub alfa-hüdrohapete hulka. Mandelhappe toime sarnaneb glükoolhappe omale, kuid kuna mandelhappe molekul on suuremate mõõtmetega, tungib ta naha sisse aeglaselt, mis tagab kontrollitud penetratsiooni (sissetungimise) ja vähese ärritava toime.
Looduslikud puuviljahapped aitavad eemaldada pindmisi sarvestunud keratiinseid soomuseid (keemiline piiling), neil on võimas niisutav ja niiskust kinnihoidev toime, nad ergutavad immuniteeti ja uuendavad, pehmendavad nahka ning muudavad selle sametiseks. Hüdroksiidhapped toimivad nahale ketendavalt, niisutavalt, põletikuvastaselt ja antioksidantselt, ergutavad kollageeni ja glükoosaminoglükaanide (s.t. bioloogiliselt kõrgaktiivsete ainete - mukopolüsahhariidide ja kitiini - vastastikuse toime tulemusena tekkivate ainete) sünteesi. Avaldab väljendunud noorendavat toimet.
Eksisteerivad ka beeta-hüdroksiidhapped - meie uues tootes on selliseks salitsüülhape. Peamine vahe alfa- ja beeta-hüdroksiidhapete vahel on nende võime lahustuda rasvas. Alfa-hüdroksiidhapped lahustuvad vaid vees, samal ajal, kui beeta-hüdroksiidhapped on rasvlahustuvad. Seega on beeta-hüdroksiidhapped võimelised tungima nahapooridesse, mis sisaldavad sebumit ("naha rasu") ja puhastama välja pooride sisemusse kogunenud surnud naharakke. Sellise erinevuse tõttu on beeta-hüdroksiidhappeid parem kasutada komedoonide ja aknede all kannatava rasuse naha korral. Alfa-hüdroksiidhapped on sagedamini soovitatavad vigastatud, õhukesele ja närtsivale nahal.
Seega otsustasime me universaalse piilingu loomiseks kasutada alfa- ja beeta-hüdroksihappeid.

Näidustused kasutamiseks :
- närtsiv nahk
- hüperkeratoos
- komedoonide ja aknede all kannatav nahk remissiooni (paranemise) staadiumis
- naha ülemäärane rasueritus
- glükoolhappe mittetaluvus

Alfa- ja beeta-hüdroksihapete toimiv vahekord määrab järgmise anti-age toime nahale :
- taastuvate protsesside ergutamine
- kollageeni ja elastiini sünteesi aktiveerimine
- naha vetruvuse ja niiskuse suurendamine
- naha reljeefi tasandamine, noorendamine
- naha pehme valgendamine
Lisaks eelnevale ei avalda piilingu peamised happed - mandel- ja salitsüülhape - nahale fotosensibiliseerivat toimet, s.t. et ei ole kindlaid kasutamise piiranguid aastaaegadest olenevalt. Ometi on vaja pärast protseduuri kasutada UV-kaitsvaid vahendeid ja viia piiling suvisel ajal läbi vaid kosmetoloogi juhendamisel, võttes arvesse kliendi naha fototüüpi.
Hapete sisaldus 40 %, pH 2,5.

Tagasi