Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Palsam BIFIRONTagasi
Palsam BIFIRON
18.04.2014 12:17
Palsam BIFIRON

See palsam on üks meie kompanii „pikaealisemaid“ tooteid. Kuigi BIFIRON’i toodetakse juba palju aastaid, on nõudmine selle tervistava vahendi järele püsinud muutumatult kõrge.

Milles on siis palsami populaarsuse saladus? Möödunud aastate jooksul kogunenud distribuutorite ja klientide vastukajad, arstide tähelepanekud ja kliiniliste katsetuste tulemused näitavad, et BIFIRON’il on palju kasulikke omadusi. Palsam takistab ülemäärast ketendamist, kõrvaldab kuivuse ja pingetunde, on toimiv naha ja limaskestade põletike korral, aitab kiiresti ravida pindmisi haavu. Palsami järjekindlal kasutamisel pehmeneb sarvestunud nahk isegi laialdastel keratoosi pindadel. Huuleherpese varajasel staadiumil võib palsami pealekandmine peatada herpese edasise arenemise.

Need palsami tervistavad omadused on ammu teada, seepärast leidub palsamit pidevalt paljude MIRRA toodete austajate koduapteekides.

Milles on siis palsami toime saladus? BIFIRON on toimiv kosmotseutik, sest tema tootmiseks töötati välja spetsiaalne valem, millel ei ole teisi analooge kaasaegses kosmetoloogias. Palsami koostis kujutab enesest hästi valitud looduslike koostisosade kompleksi, millel on immunomoduleerivad, põletikuvastased, antihüpoksantsed ja antioksüdantsed omadused.

Peamised koostisosad. Palsami valemis on kasutatud Kompanii mitut kosmotseutilist know-how’d – nii koostisosade valikul kui nende omavahelise enam toimiva vahekorra ühitamisel.

Bifidobakterite kultuuri filtraat kujutab enesest bifidobakterite toodetud looduslike ainete rikast kompleksi. Nendeks on aminohapped, peptiidid, süsivesikud, vitamiinid, mikroelemendid – suurepärane nahka toitvate vahendite allikas. Biokompleksi koostisesse kuuluvad ka orgaanilised happed, mis segavad haigusttekitavate mikroorganismide ainevahetust. Veelgi tähtsam on asjaolu, et bifidobakterid toodavad ka spetsiaalseid mikroobidevastase toimega aineid (bakteriotsiine), mis on hukatuslikud salmonelladele, listeeriatele, šigelladele, Candida taolistele pärmiseentele, haigusttekitavatele stafülokokkidele. Pealegi suurendavad bifidobakterite metaboliidid (ainevahetuse saadused) selliste ainete sisaldust, mis soodustavad pindmiste kudede vigastuste toimivat paranemist.

Saialille õite kontsentraadil on tänu temas sisalduvatele flavonoididele, tanniinidele, fenoolkarbonhapetele võimas nii põletikuvastane ja haavuparandav, kui ka rahustav ja sügelemisevastane toime. Saialille ekstrakti kasutatakse rahvameditsiinis juba kreeka arsti Dioscoridese (I saj pKr) ajast; eriti laialt välispidiselt – haavad, sisselõiked, haavandid, suuõõne ja neelu haigused, günekoloogilised haigused. Saialille preparaadid on eriti toimivad põrutuste, mädanike, mädaste ja kaua paranevate haavade, põletuste, fistlite, emakakaela erosioonide, kolpiitide, proktiitide, angiini, parodontoosi, igemete veritsuste korral, kuid ka mitmete nahahaiguste puhul. Saialill desinfitseerib vigastatud nahapiirkondi, hävitadas muuhulgas ka „vastupidavaid“ baktereid, nagu stafülokokkid ja streptokokkid. Taime ekstrakt demonstreerib tsütotoksilist toimet vähirakkude suhtes. Saialille karotinoididel ja flavonoididel on kapillaare tugevdavad omadused.

Koirohtu mainitakse juba Vana Egiptuse papüürustes. Kuninganna Kleopatra kasutas koirohu eeterlikku õli tualettvee valmistamisel. Kuulus vana aja arst Abu Ali Ibn-Sina kasutas koirohtu silmade krooniliste haiguste ravimiseks. Venemaal nimetati koirohtu „jumala puuks, tsaari rohuks“. Tsaar Vassili III jaoks kirjutatud retseptist loeme: „Segada koirohu mahla meega ja määrida sellega silmalauge, et need ilmavalgust näeksid“. Koirohu kontsentraadil on põletikuvastased ja haavuparandavad omadused. Seda kasutatakse kompresside ja mähistena haavada valutustamiseks ja paranemiseks, silmapõletike korral, suuõõne loputamiseks. Flavonoolid kvertsetiin ja artemisetiin annavad kontsentraadile antioksüdantsed ja anti-age omadused.

Palsamile annab tema värvi β-karotiin (A vitamiini provitamiin), mis kõrvaldab naha kuivuse ja ketenduse, kaitseb nahka UV-kiirguse kahjuliku toime eest, kiirendab haavade paranemist. Organismis muutub karotiini molekul kaheks A vitamiini molekuliks.

Inimese eksisteerimise kaasaegsed tingimused on järsult suurendanud radikaale moodustavate protsesside taset organismis. Epofeen (antioksüdant ja antihüpoksant, kofermendi Q10 struktuurne analoog), β-karotiin, askorbiinhape (C vitamiin), saialille ja koirohu flavonoidid moodustavad koos võimsa antioksüdantse kompleksi, mis takistab vabade radikaalide kuhjumise nahas ja avaldab vastutoimet nende negatiivsele toimele, mida nad muidu avaldavad lipiidele kaitsebarjäärile, rakumembraanidele ja rakkude geneetilisele aparaadile (DNH ja RNH).

Aroomiteraapilise kompleksi moodustavad pelargooni, viiruki ja sandlipuu eeterlikud õlid.

Pelargooni (geraaniumi) õli ülivõimsaid taastavaid omadusi tunnustatakse juba iidsetest aegadest peale. Taastav toime teeb nahaga imesid, kõrvaldades suvalisel põhjusel tekkinud dermatiite, nahaärritusi ja infiltraate. Pelargoon on kosmetoloog, mis lahendab paljud nahaprobleemid – vananemise, põletikulised protsessid, stressreaktsioonid. Kuulsad on pelargooni antidepressiivsed ja adaptogeensed omadused. Paljud rahvad peavad pelargooni tugevaks bioenergeetiliseks stimulaatoriks.

Viiruk on üks vanimaid lõhnaaineid. Viirukiõli saadakse madalakasvulise aafrika puu aromaatsest vaigust. Seda peetakse erakordseks vahendiks, mis noorendab nahka ja silendab kortse. See on suurepärane pinguldav vahend nahale! Tänu siduvatele omadustele on kasulik rasusele nahale. Viirukiõli on tõestanud oma toimivust haavade ja haavandite ravimisel, ta soodustab armide laialiimendamist, kahjustatud naha kiiret paranemist.

Sandlipuu õli saadakse india igihalja puu puidust. Õli avaldab tugevat põletikuvastast, seentevastast ja haavuparandavat toimet. Valgendab nahka, suurendab selle prinkust, silendab kortse, kõrvaldab vinnpõletiku (akne) ja sügelemise tunde. Aroomiterapeudid soovitavad sandlipuu õli põletikulise, närtsiva, veetustunud, kareda ja vinnpõletikus naha hoolduseks.

Niisiis võimaldasid palsami koostisosad (bifidobakterite filtraat koos muude toimivate ingredientidega) saada suurepäraste paljufunktsionaalsete omadustega vahendi, mida on tõestanud nii aastatepikkune kasutamise praktika kui ka palsami BIFIRON spetsiaalsed kliinilised uuringud.

Informatsioon spetsialistidele. Palsami BIFIRON eksperimentaalsed ja kliinilised uuringud viidi läbi Venemaa Teaduste Akadeemia Kaitseministeeriumi Keskkonstrueerimise Büroo Katselaboratooriumis, Moskva Iluinstituudis ja Odessa „Sanatoorium Moldova“-s. Arvesse võeti ka praktiseerivate arstide arvamused, kes kasutasid palsamit oma polikliinilises praktikas. Uuringute ja haigete jälgimise tulemusena selgus, et palsam ei ole ohtlik inimeste tervisele, ei avalda ärritavat ja allergiseerivat toimet. Esimesi põletikuvastaseid tulemusi võib oodata palsamilt juba 1 tund pärast pealekandmist ja toime maksimum saabub järgmiseks päevaks. Pikemaaegsel (1 kuu jooksul) kasutamisel erinevat tüüpi nahaga naistel (sealhulgas - ülemäära kuiva, vetruvuse kaotanud ja tugevasti ketendava nahaga) oli kõigil katsealustel jälgitav positiivne tulemus. Näonahk omandas terve, hoolitsetud ja värske välimuse. Palpatoorselt muutus nahk pehmeks, vetruvaks ja pringiks. Katsealused mainisid ketenduse, ülemäärase kuivuse ja pinguloleku tunde kadumist. Dermatokosmetoloogid märkisid ära ka palsami positiivsed omadused: õrna homogeense konsistentsi, meeldiva lõhna ja praktilise kasutamise mugavuse, seejuures meigi alusena.

Raviasutuste arstid-günekoloogid märkisid ära tema toimivust paljude günekoloogilise sfääri põletike korral (vulvovaginiidid, endotservitsiidid, emakakaela erosioonid, krauroos ja vulva sügelemine). Palsami kasutamisel ei märgatud kõrvaltoimeid ja teda peeti soovitavaks kasutamiseks naiste suguelundite kompleksravis.

Tähelepanu: Palsami valem on kaitstud meie patendiga „Bifidobakterite aine-vahetussaaduste kompleks ja nendel baseeruvad kosmeetilised vahendid“.

Tööde eest meditsiinilise biotehnoloogia valdkonnas omistati Kompaniile 2000. aastal I.N.Blohhina nim. preemia koos vastava diplomi ja laureaadi märgiga.

Palsami koostis

emulsioonikompleks viinamarja ja kookoseõlide baasil, deioniseeritud kavitatsioon-aktiveeritud vesi, biotehnoloogiline preparaat – bifidobakterite kultuuri filtraat, saialille õite ja koirohu lehtede CO2-kontsentraat, pelargooni, lavendli ja sandlipuu eeterlikud õlid, β-karotiin, antioksüdant ja antihüpoksant epofeen, C vitamiin.

A.S.Golubkov

Tagasi