Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Uus küüntelakkide kollektsioon MISS MIRRATagasi
Uus küüntelakkide kollektsioon MISS MIRRA
17.04.2014 16:19

Tänases, eriti kiiresti muutuvas maailmas,  toob ilumaailm meile iga päev uusi trende. Ühe uue trendina on dekoratiikosmeetika vastu huvi kasvamine just noorte naiste seas. Meie kaasaegse kompanii spetsialistid hakkasid suure huvi ja entusiasmiga looma  uut dekoratiivkosmeetikat, mis vastaks kõikidele noore kliendi nõuetele.

Võta vastu ergsat kevadet koos uue küünelakkide  sarjaga MISS MIRRA.

Rõõmutunnet ja aktiivset liikumist kingib sulle Energeetiline Oranzitoon. Oranzi toon tõstab tuju ja enesehinnangut ning aitab kaasa säilitada värskuse  ja optimismi tunnet kogu päeva jooksul.

Rõõmumeelne Kollane saab soojuse ja õnne kehastuse.Oled avatud uute teadmiste saamiseks,seltskondlik ning uudishimulik, kuna kollane toon on intellekti ja hea mälu sünonüüm.

Kuid kaugeltki mitte alati on meie pea koormatud töö või õppimise himuga. Aktiivseid värve vahetab vastu Romantiline Roosa - helluse  ning armastuse toon.

Siis kui oled aktiivsusest ning romantikast väsinud, proovi Harmoonilist Rohelist, mis annab sulle võimaluse lõõgastuda,kingib rahulikkuse ning turvatunnet.

Nendele, kes jõudsid juba ära nautida hubast rahulikkust, võib pakkudaLoomingulise LILLA tooni. See toon edendab  inspiratsiooni,joonib alla sinu hingelisuse, kunstilisuse ja kalduvust fantaseerida.

Ei ole midagi kergemat kui vahetada küüntetooni ning  oma tuju pealekauba.

Sina ja ainult sina valid seda, milliseks kujuneb sinu homne päev!


Tagasi