Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Puhastav vaht MIRRA INTENSIVE liini ANTI-AKNE seeriaTagasi
Puhastav vaht MIRRA INTENSIVE liini ANTI-AKNE seeria
14.04.2014 10:33
Puhastav vaht MIRRA INTENSIVE liini ANTI-AKNE seeria
         Vaid puhas nahk saab olla terve ja ilus. Puhastavad vahendid eemaldavad nahapinnalt higi ja üleliigse naharasu , mikroorganismid ja epidermise välimise kihi surnud rakud, kõikvõimaliku saasta ja dekoratiivse kosmeetika. Puhastavaid vahendeid tuleb valida individuaalselt, vastavalt naha seisundile ja tüübile. Me pakume komedoonsusele (vinnlööbelisusele) kalduva rasuse ja kombineeritud naha puhastamiseks meie uut vahendit - PUHASTAVAT VAHTU. Seda vahendit soovitame me igapäevaseks säästvaks komedoonidesse haigestunud naha puhastamiseks selle haiguse kerge ja keskmise vormi korral. Vahendi retseptuur töötati välja arvestades haigestunud naha barjäärseid omadusi kaasaegsete teadmiste valguses.
         Pindaktiivsete ainete dermatoloogiliselt pehme kompleks moodustab rikkaliku õrnalt puhastava vahu, mis kõrvaldab suurepäraselt kogu saasta, rikkumata seejuures naha vesi-lipiidset tasakaalu. Piimhappe tsingisool, kummeli ja raudrohu bioloogiliselt aktiivsed ained korrastavad rasunäärmete tegevust, takistavad haigustekitava mikrofloora arenemist, rahustavad ärritumisele kalduvat nahka. Seega on VAHT mitte ainult pehme ja toimiv puhastusvahend, vaid tal on ka aktiivne vinnlööbe profülaktiline toime :
- puhastab pehmelt ja toimivalt nahka, kahjustamata seejuures naha epidermaalset barjääri
- vähendab rasunäärmete aktiivsust
- on aktiivne vinnlööbe profülaktiline aine, korrastab naha normaalset mikrofloorat.
         Vahendi pakend - vahugeneraator - võimaldab niivõrd delikaatse vahu moodustamist, et nahk ei tunne üldse selle olemasolu enda pinnal, vaht ümbritseb nägu justkui õhupilv, mis kannab endaga minema mustuse, tolmu ja naharasu osakesed. Vahu peen lillearoom annab näopesemise hügieenilisele protseduurile erilise võlu.
Peatehnoloog B.N.Gorodnitšev

Tagasi