Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Võlukreem "Volshebnõi"Tagasi
Võlukreem "Volshebnõi"
18.04.2014 12:22
GEEL-KREEM VOLŠEBNÕI (VÕLUKREEM) pärnaõite ja kakao võiga

Igapäevase hoolduse liin – MIRRA DAILY – TOITEV seeria
 

•    Rikastab intensiivselt nahka bioaktiivsete ainetega
•    Ergutab ainevahetuslikke protsesse
•    Soodustab naha pingsuse säilimist
Koostis: deioniseeritud kavitatsioon-aktiveeritud vesi, soja-, kookose- ja seesamiõlid, emulsioonivaha, kakao või, palmiõli glütseriin ja monoglütseriidid, jojoobi õli, lõheliste kalade mari, geelimoodustaja – karbomeer, mürri ja pelargooni eeterlikud õlid, pärnaõite CO2-kontsentraat, šaromiks, E vitamiin, epofeen, β-karotiin.

Peamisteks toitvateks aineteks, milliseid peavad sisaldama toitvad kosmeetilised vahendid, on aminohapped, ω-3 ja ω-6 küllastumatud rasvhapped, vitamiinid, mikro- ja makroelemendid. Just selline kombinatsioon tagab naharakkude täisväärtusliku toitmise ja moodustab Kreem-geeli VÕLUKREEM aluse. Kreem-geeli kõrgekvaliteedilise toitva toime tagab esmajärjekorras taimsete õlide kompleks: soja-, seesami-, kookose-, kakao- ja jojoobi õlid.

Kakaoõli („kakautl“ – selline on kakao nimetus mehhiko indiaanlastel) avaldab haavuparandavat ja pinguldavat toimet (teobromiin, kofeiin, tanniinid, metüül-ksantiin), kõrvaldavad kuiva nahaga seotud probleemid. Kakaos on polüfenoole kaks korda rohkem kui punases veinis ja neli korda rohkem kui rohelises tees, sellest on tingitud õli tugevad taastavad ja antiallergilised omadused.

Seesami populaarsus peegeldub ka iidses folklooris. Assüüria müüdis jõid jumalad enne maailma loomist seesamiveini. Iidsed rahvad seostasid seesamit surematusega. Tema seemned sisaldavad tõepoolest rikkalikult E ja A vitamiine, mikroelementidest tsinki ja kaltsiumi ning terve kompleksi antioksüdante. Seesamiõlis on üle 80 % poolküllastumatuid rasvhappeid (sellest umbes 40 % oleiin- ja asendumatut linoolhapet). Tänu sesamooli anioksüdantsetele omadustele on seesamiõli erakordsete looduslike UV-filtri omadustega ja väga vastupidav hapendumisele. Väga rikas on poolküllastumatute rasvhapete poolest soja-õli, milles on kuni 50 % linool- ja 25 % oleiinhapet.

Erilisi kiidusõnu väärib ka jojoobi õli (simmondsia viljade vedel vaha). Vaatamata poolküllastumatute rasvhapete suurele sisaldusele on õli erakordselt vastupidav hapendumisele ja tal on suurepärane lähedus nahale: ligi veerand naharas-vadest on vahade estrid, mis oma koostise poolest on lähedased sellele õlile.

Asendamatute rasvhapete suur sisaldus taimsete õlide kompleksis tingib veel ühe VÕLUKREEMI nahale tähtsa omaduse – niiskust säilitava. Taimsed õlid tungivad küllaltki kergelt sarvkihi rakkudevaheliste ruumide kaudu naha sügavusse, ühinevad lipiidsete kihinditega, kindlustades ja taastades sellega lipiidse barjääri ning ka naha niiskustsäilitavad omadused.

Naha niisutamise suunas „töötab“ ka pärnaõite kontsentraat. Pärnaõied on üks vanimaid rahvameditsiini vahendeid ja tal on terve kompleks kasulikke omadusi. Antiikkirjanikud Vergilius, Ovidius ja Pliinius nimetasid teda „kuldseks puuks“. Vanad slaavlased pidasid pärna armastuse ja ilu jumalanna Lada omaks, Lääne-Euroopas oli ta kodukolde hoidja kevadjumalanna Freja puu. Pärnaõied on väga rikkad polüsahhariidide poolest. Polüsahhariidide polümeerne võrk seob endaga vett ja ei lase sellel aurustuda. Taimedes on polüsahhariididel universaalsete niiskusesäilitajate, vee reservuaari roll. Nahapinnal moodustavad polüsahhariidid „hingava“ kile, mis hoiab hästi kinni niiskust ja loob nahapinnal meeldiva niiske mikrokliima.

Pärnaõite ekstraktid ja keedised avaldavad põletikuvastast, mikroobidevastast, antioksüdantset (tänu flavonoididele), rahustavat ja pehmendavat toimet. Rahva-meditsiinis kasutatakse pärnaõite tõmmiseid ja keediseid näo pesemiseks, et muuta nahka vetruvaks.

Pärnaõite (flavonoidide) kontsentraat, E vitamiin, β-karotiin ja epofeen moodus-tavad VÕLUKREEMI antioksüdantse kompleksi, mis kaitseb rakke vabade radikaalide kahjustava toime eest.

VÕLUKREEM on DAILY liini ainuke toode, mille peamiseks aktiivseks koostisosaks on ainulaadne looduslik bioloogiliselt aktiivsete ainete kontsentraat – Lõheliste kalade mari. Kreem-geeli võib täie õigusega liigitada rakulise kos-meetika toodeta gruppi.

Tuletame meelde, et peamine rakulise kosmeetika erinevus teistest liinidest seisneb üldises lähenemises vananeva naha probleemide lahendamisele. Selliste vahendite peamiseks toime põhimõtteks on - naha vigastuste ja ealiste muutuste korrektsioonomaenda taastavate reaktsioonide kaudu. Sel teel mõjub rakuline kosmeetika rakuvigastuste mehhanismile tema omade kaitsejõudude tugevdamisega regulaatormolekulide kaudu. Kalamarja koostisosad annavad nahale täiendavat energiat, nahk „ärkab", suureneb tema vastupanu stressidele, temperatuuri muutustele ja paljudele muudele kahjulikele mõjuritele.

Peamisteks kalamarja toimeaineteks on rakkude kasvufaktorid (KF) ja arenemisfaktorid (epidermaalne KF, fibroplastide KF, neuronite KF, trombotsütaarsed ja insuliinisarnased KF), tsütokiinid (interleukiinid, kasvajate nekroosi faktorid, interferoonid, kolooniaid stimuleerivad faktorid, väiksed tsütokiinid), fermendid, mediaatorid – näiteks NO, eikosanoidid, neuromediaatorid ja neurostimulaatorid. Organismis sisalduvad nad suurel hulgal noortes rakkudes, vigastatud ja vananevates rakkudes nende hulk ja spekter aga muutuvad.

Kalamarja baasil loodud vahendid ergutavad organismi enda kollageeni ja elastiini moodustumise protsesse, suurendades sellega naha vetruvust. See hoiabki ära kortsude tekkimise ja soodustab naha mikroreljeefi silenemist. Lisaks sisaldab kalamari kõike vajalikku elu arenemiseks ja alalhoidmiseks: lipiide (ω-3 ja ω-6 poolküllastumatud rasvhapped, letsitiin, kolesteriin), vitamiine, amino-happeid, kasvustimulaatoreid, valke, suhkruid, mikroelemente.

Kreem-geelis on aktiivsete koostisosade kompleks, mis tagab vahendi mugava kasutamise hommikul ja õhtul. Pärast basseini külastamist vabastab ta teid kloreeritud veega seotud probleemidest. Lõunamaadel päevitamisel annab ta nahale ühtlase päevituse, hoiab ära naha ülekuivamise, see jääb nooreks ja terveks. Kreem-geel sobib igale nahatüübile. Arvestades organismi loomulikke bio-rütmoloogilisi protsesse on VÕLUKREEMI toime eriti tugev öisel ajal, kui päeva jooksul väsinud naha taastuvad protsessid kulgevad eriti aktiivselt.


A.S.Golubkov
Peatehnoloog

    

Tagasi