Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
NOORENDAV BIOMAGNEETILINE NÄOMASKTagasi
NOORENDAV BIOMAGNEETILINE NÄOMASK
28.09.2020 16:57

Kaasaegse teaduse abil on biotselluloosialusesse sisse ehitatud biomagnetilised osakesed, mis loovad magnetvälja ja mõjutavad näo akupunktuurilisi punkte, pakkudes mikromassaaži (akupressure).
Maht: 30 g

Tänu sellele paraneb naharakkude küllastumine hapnikuga, vereringe kiireneb ja käivituvad noorendamisprotsessid - kollageeni ja elastiini tootmine. Nahaga kokkupuutel moodustab näomask mõne minuti jooksul nahale toitainete edastamiseks kvaliteetse transportsüsteemi, need immenduvad pärisnahka läbi sadade tuhandete bioloogiliste kanalite. Magnetite mõjul tõhustatakse looduslike koostisosade immendumist ja kiirendatakse toksiinide eemaldamist, tasanduvad kergemad miimilised ja vananemiskortsud.

Mask on läbiimmutatud seerumiga, mis sisaldab bergenia paksulehelist ekstrakti, mis on standarditud toimeaine - arbutiini sisalduse järgi. Seda kasutatakse naha loodusliku valgendajana - aine pärsib melanotsüütides ensüümi türosinaasi sünteesi, mis aitab vähendada melaniini taset, pidurdades uute pegmentlaikude teket, samuti kergendab olemasolevat pigmentatsiooni. Lisaks nahatooni ühtlustamisele ahendab marjaekstrakt tõhusalt poore, toniseerib nahka ja stimuleerib taastumisprotsessi. Badani ekstraktil on antioksüdandid, põletikuvastased, antimikroobsed ja kokkutõmbavad omadused.


Koostisosad:
Vesi, glütseriin, betaiin, propüleenglükool, trehaloos, aaloe Barbadensise lehtede ekstrakt, butüleenglükool, pentüleenglükool, hüdroksüfenüülpropamidobensoehape, Bergenia Crassifolia juureekstrakt, naatriumhüaluronaat, hüdroparaoksüatsetofenoon, 1,2-metanooldiool

 


Tagasi