Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Laste šampoon aaloe mahla ja kummeligaTagasi
Laste šampoon aaloe mahla ja kummeliga
18.04.2014 11:48
Laste liin

Laste šampoon aaloe mahla ja kummeliga

• Puhastab õrnalt juukseid.

• Šampooni tekitatud pehme vaht ei ärrita silmi.

• Toidab juuksesibulaid.

Koostis: vesi, pehmete pindaktiivsete ainete kompleks, aaloe mahl, kummeli ekstrakt, glütseriin, glükoos, Na bensoaat, kõrreliste proteiinide hüdrolüsaat, polükvaternium 10, piimhape, sidrunhape, parfümeerne kompositsioon, A vitamiin, E vitamiin.

Lapsed tähendavad meile kõike! Hoolitsemine lapse tervise ja heaolu eest on tema vanematele reeglina prioriteetne eesmärk. Eriti suur tähendus on hoolitsusel lapse elu algusperioodil, kui toimub lapse eneseregulatsiooni mehhanismide ning naha enesekaitse ja isetaastumise häälestumine, millised hakkavad määrama tema tervise ja kogu edaspidise elu kulgemist. Igasugune sekkumine peab sellel ajal olema äärmiselt pehme, õigesti reguleeritud ja võimalikult minimaalne.

Uus lastele mõeldud šampoon vastab kõigile kaasaegsele laste kosmeetikale esitatavatele tingimustele.

Tänu glükoosi, kokamfoatsetaadi, glutamiin- ja steariinhapete baasil loodud pehmete pindaktiivsete ainete kompleksile puhastab šampoon pehmelt ja toimivalt lapse juukseid, moodustades õrna vahu, mis ei ärrita tema silmi.

Spetsiaalne päevalillest saadud koostisosa (oleiinhappe glütseriil), mis oma koostiselt sarnaneb naharasu loomulikele koostisosadele, tugevdab ja säilitab lapse peanaha lipiidset kihti.

Aaloe mahl, kummeli ekstrakt, glükoos, A ja E vitamiinid hooldavad juuksejuuri, mõjuvad rahustavalt ja antiseptiliselt.

Kõrreliste proteiinide hüdrolüsaat ja polükvaternium 10 suurendavad juuste siledust ja vetruvust, takistavad juuste sassiminekut ja kergendavad lahtikammimist.

Šampoonil on „maitsev“ puuviljalis-lilleline lõhn ja ta sobib ideaalselt meie laste juuste eest hoolitsemiseks.

B.Gorodnitšev
peatehnoloog, toote väljatöötaja
 

Tagasi