Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Palsam näoovaali korrektsiooniks. (PEPTIDITEGA)Tagasi
Palsam näoovaali korrektsiooniks. (PEPTIDITEGA)
18.04.2014 11:08
 
      Minu nägu on minu varandus!

  
Ei ole mingi saladus, et esimesena köidab tähelepanu inimese nägu. Mida ka ei räägitaks, kuid ilu tõmbab alati inimese pilgu enesele. Kuid isegi piltilusad inimesed kaotavad vajaliku hoolitsuseta kiiresti oma Jumala poolt antud näojooned: põsed lõtvuvad, tekib topeltlõug ja veel palju-palju muid iluvigu. Miks siis nahk vananeb ja milliseid vahendeid valida võitluseks selle õnnetusega? Püüame tuua sellesse mõningat selgust.

 
Vananemist mõjutavad asjaolud. Raske on kirjeldada meie üleelamisi iga kord, kui leiame oma näost mõne uue kortsu! Üheks meie palavaimaks sooviks on peatada aeg või siis üldse „kerida“ see tagasi. Nii väga tahaks peatada vananemise protsessi, mis on ometi lihtsalt vältimatu! Ja kuidas ometi leida „igavese nooruse eliksiiri“ valem? Viimaste aastakümnete teaduslikud uurimused on tõestanud: igasse inimorganismi rakku on geenilisel tasemel sisestatud informatsioon sellest, millal algavad organismi vanuselised muutused. Esimesed vananemise tunnused ilmnevad eeskätt inimese näol. Seda protsessi mõjutavad mitmesugused asjaolud. Näiteks pikalt kestev halb meeleolu, hirm, raev, ärritus. Halvasti mõjuvad naha seisundile ja soodustavad selle enneaegset närtsimist suitsetamine ja alkoholi kuritarvitamine, ebakorrapärane söömine, ülesöömine ja alatoitumine, ümbritsev keskkond: tuul, lumi, külm, päike, tolm, vihm. Kuid eriti ebasoodsalt mõjutavad nahka katsed kiiresti vähendada või suurendada kehamassi. Muuseas mängivad näolihaste miimilised liigutused kortsude tekkimises kaugeltki mitte kõige viimast osa: meie näo lihased tõmbuvad päeva jooksul kokku ligi 15 000 korda. Kõik kogetud emotsioonid (eriti just negatiivsed) peegelduvad kindlasti meie näol, jättes sellele oma hävitavad jäljed.

 
Vananemise liigid. Meditsiinitöötajad jaotavad naha vananemise kahte liiki: loomulik ja enneaegne.

 
Loomuliku vananemise tunnused ilmnevad rakulisel tasemel tänu sisseprogrammeeritud bioloogilistele muutustele. Meie igaühe vananemise kiirus oleneb meie oma geenidest ning paljudest muudest nii sisemistest kui välimistest teguritest. Loomuliku vananemise protsess on seaduspärane ja pöördumatu. Seda ei ole vaja karta. Püüdlik enese eest hoolitsemine võimaldab oluliselt kaugemale nihutada seda ebameeldivat momenti ja säilitada kauaks oma noorus ning ilu.

 
Õige hoolitsemise tingimuseks on: usaldage vaid kontrollitud kosmeetilist toodangut ja pöörduge eriala spetsialistide poole, kelle abil teete õige hooldusvahendite kompleksi valiku vastavalt teie eale ja nahatüübile.

 
Enneaegne vananemine sõltub vaid erinevate väliste ja sisemiste tegurite toimest ning seda on võimalik aeglustada, kui piirata paljude eelpoolnimetatud väliskeskkonna tegurite toimet ja välistada vastutustundetu suhtumine oma organismi. Kortsude teke toimub järk-järgult ja väikesed miimilised kortsud muutuvad ajaga sügavateks kortsudeks ning voltideks. On leidnud tõestust, et juba 35-ndateks eluaastateks on igal teisel kaunima soo esindajal olemas terve valimik standardseid kortsusid: otsmikul, ninajuurel, „kanavarbad“ silmanurkades. 40-ndateks eluaastateks hakkab naise nahk tuhmuma, näolihased nõrgenevad, mida näitab „topeltlõua“ ja väljendunud kortsude teke kaela ja dekoltee piirkonnas; tekib ealine pigmentatsioon. Selle tulemusena tekivad sügavad kortsud, näo esialgsed piirjooned kaovad, tekivad lottis põsed. Kuidas vältida kõiki neid pahandusi? Ja kui nad ongi juba olemas, siis kuidas pehmendada neid ilminguid?

 
Kuidas võidelda õigesti vananemisega? Meie soovitus on: ilu – see on töö! Ei ole võimalik paari nädalaga hakkama saada kõikide juba tekkinud probleemidega. Ja aitab teid selles meie kosmeetika ning MIRRA asjatundlikud konsultandid! Teile soovitatakse spetsiaalseid vahendeid „sõjategevuseks“ võituses kortsudega. Selleks on meie töötajate poolt loodud ainulaadne seeria MIRRA INTENSIV: kosmeetika, mis tagab naha lisahoolduse ja millel on niisutavad ja pehmendavad omadused. Ainulaadne vahend võitluseks vananemisega. Säilitab kauaks loodusliku ilu, aeglustab naha vananemist ja annab talle tagasi kaotsiläinud veetluse – nüüd kujutab see enesest reaalsust. Ainulaadne valem ja eksklusiivsed tooted leidsid endale koha Kompanii MIRRA uues tootes.
 
Niisiis tutvuge:

 
Palsam näoovaali korrigeerimiseks on revolutsiooniline toode näo, kaela ja dekoltee piirkonna naha bioliftinguks. Milles seisneb siis palsami ainulaadsus? Palsami spetsiaalne valem sisaldab kasvufaktorit kinetiini, isokvertsetiini ja uusimat peptiidest kompleksi epidermaalse kasvufaktori TGF-β aktiveerimiseks. See kiirendab oluliselt kollageeni ja elastiini sünteesi nahas. Kõrreliste ja keratiini proteiinid, vitamiinid, aminohapped ja taimsed ekstraktid ergutavad rakulist aktiivsust ning suurendavad oluliselt tema kaitsepotentsiaali. Palsami korrapärane kasutamine võimaldab realiseerida rakulise kosmeetika põhimõtet: nahavigastuste ja ealiste muutuste korrektsiooni kudede endi taastumisprotsesside ergutamisega.

 
Tõestatud tõhus toime. Kosmeetilise Korrektsiooni Meditsiinilises Keskuses „EKLAN“ läbiviidud kliinilised uuringud kinnitasid: Näoovaali korrektsiooni palsami kasutamisel ühe kuu jooksul (aprobantide vanus 38-63a.) paranes naha elastomeetria (vetruvus) „topeltlõua“ piirkonnas 30 %! Leidis testust, et palsami korrapärane kasutamine võimaldab säilitada näoovaali, vabaneda kortsudest, annab Teie nahale vetruvuse ja värskuse.

 
Peatehnoloog A.Golubkov

 

Tagasi