Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Losjoon ihuleTagasi
Losjoon ihule
18.04.2014 10:26
 
корьIgapäevane nahahooldus on keeruline, kuid vajalik protsess. Oma välimuse eest mittehoolitsemine tähendab lubada Teie eal dikteerida Teile oma tingimusi. Aga seda me ei luba! „Inimeses peab kõik olema suurepärane…“ – nii ütleb Anton Tšehhov (vabatõlge). Et hoolitsus naha eest valmistaks Teile tõelist naudingut, pakub Kompanii MIRRA Teile veel üht uut toodet: Losjooni ihule. Uue toote deviis on – Optimaalne hooldus ja laitmatu nahk.

 
Õun- ja piimhappe estrid pehmendavad suurepäraselt nahka, soodustavad vanade rakkude irdumist, naha heledamaks muutumist, silenemist ja sisemist sädelemist. Mõlemad koostisosad niisutavad suurepäraselt nahka, täiendades orgaaniliselt aminohappelise kompleksi (8 aminohapet), glükoosi, karbamiidi ja granaatõuna seemnete CO2 – kontsentraadi niisutavat toimet. Rebasheina, soja, jaapani kummeli ja F vitamiini taimsed õlid tugevdavad naha barjäärseid omadusi, takistades niiskuse kiiret kadu.

 
Spetsiaalne bioaktiivne peptiid ergutab epidermaalset kasvufaktorit, mis tugevdab naha põhivalkude (kollageen, elastiin jm.) sünteesi, mis on vahetult seotud naha prinkuse ja vetruvuse suurenemisega. Troksirutiin, viirpuu CO2 ekstrakt, askorbiilglükosiid, merivaikhape ja apelsini eeterlik õli tugevdavad oluliselt kapillaaride kudesid ja seinu, hoides sel teel ära nii veresoonte haiguste tekke kui tselluliidi progresseerumise. Kummeli, melissi ja aasia vesinaba ekstraktid rahustavad suurepäraselt nahka, kõrvaldavad ärrituse, ergutavad taastumiseprotsesse. Samade taimede polüsahhariidid koos pindaktiivsete ainetega – naatrium alginaadi ja F vitamiiniga - moodustavad nahapinnale õhukese õhku mitteläbilaskva kaitsekile, mis hoiab ära hapendumisstressi tekke.

 
Losjoonil on kerge saladuslik ja lummav aroom, losjoon annab nahale pehmuse ja imelise sametisuse.

 
Kasutades Losjooni nautige tema oivalisi omadusi ja las jääb Teie keha alatiseks nooreka ja ilusaks. Aga vanadus? … Vanadus las seisab ja ootab kusagil kõrvalises kohas – me ei kiirusta!

 
Boris Gorodnitšev, peatehnoloog

Tagasi