Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Kolmekordse toimega spray-seerum juusteleTagasi
Kolmekordse toimega spray-seerum juustele
18.04.2014 10:11
 
Kolmekordse toimega spray-seerum juustele
Liin MIRRA-HAIR, seeria PROFÜLAKTIKA

 
Terved, läikivad, lopsakad ja sõnakuulelikud juuksed on üks tähtsamaid ilu elemente. Kahjuks esineb elus olukordi, kui ei piisa sünnipäraselt ilusate juuste omamisest, sest kui juukseid korralikult ei hooldata, muutuvad nad tuhmideks, murduvateks ja sõnakuulmatuteks.

 
Meie uus kõrgetoimeline ja universaalne vahend Kolmekordse toimega spray-seerum juustele on loodud spetsiaalselt tagamaks kõige täielikum ja mugavam igapäevane juuste ja peanaha hooldus. Vahend ei vaja mahapesemist, on paljufunktsionaalne ja väga mugav kasutamiseks. Seerum pinguldab suurepäraselt peanahka ja ergutab juuksekarvade nääpsude toitumist, mis soodustab juuste struktuuri taastumist ja takistab nende väljalangemist. Tulemusena omandavad juuksed täiendava kaitse ja terve loomuliku läike.

 
Uue toote pinguldav kompleks moodustub ženšenni ja hibiski bioaktiivsetest ainetest, α-hüdroksüühapetest ja nende estritest, PP-vitamiinist ning mürdi ja apelsini eeterlikest õlidest. Sellises kompleksis tugevneb ženšenni triterpeensete saponiinide võimas pinguldav toime hibiski ekstrakti flavonoidide abil, millistes omakorda on ülisuur hulk orgaanilisi happeid, ning eeskätt pürroviinamarjahapet.

 
Nikotiinamiid - PP vitamiin (samas on ta ka vitamiin B3) - tugevdab märgatavalt naha verevarustust ja rakkude energiavahetust, ta on ka keratinotsüütide (sarvainet tootvate epidermise rakkude) ja keratiini liistakute küpsemise faktoriks, samuti kui epidermise niisutamise ja suurenenud naharasu eraldumise korrastamise teguriks. On looduslik antioksüdant.

 
Juuksekarvade nääpsude ja peanaha toitmine saab teoks tänu tervele aktiivsete koostisosade kompleksile : aminohappeline kompleks (koosneb kaheksast aminohappest), keratiini hüdrolüsaadid, kaera, nisu ja rukki proteiinid (valgud), aaloe mahl, takja CO2-kontsentraat, rebasheina ja argaania õlid.

 
Askorbiinhappest (C vitamiin), isokvertsetiinist (P vitamiin) ja tokoferoolist (E vitamiin) koosnev võimas antioksüdantne kompleks tagab naha kaitse ümbritseva keskkonna ja vaba-radikaalse lammutava toime eest. See vitamiinilis - antioksüdantne kompleks tugevdab kapillaaride seinu, takistab kiududevaheliste liidete teket, tagades sellega juustejuurte normaalse toitumise, mis on erakordselt tähtis nende peanahale kinnitumise seisukohalt.

 
Olles oma olemuselt fütoöstrogeen, korrastab biflavonoid isokvertsetiin rasunäärmete funktsiooni, kaitseb kudesid põletike ja enneaegse vananemise eest.

 
Rebasheina ja argaania õlid (berberite kuld) toidavad ja pehmendavad tänu oma erakordsele koostisele suurepäraselt peanahka ja koostoimes E vitamiiniga annavad juustele kordumatu sära, tagades juuksekarva varrele kindla kaitse ümbritseva keskkonna agressiivse toime vastu.

 
Juuksekarva varre kaitsmisest võtavad osa ka Na alginaat (vetikate polüsahhariidid) ja inuliin. Inuliin on looduslik polüsahhariid, lineaalne fruktosaan, mida saadakse sigurijuurest ekstraheerimise teel ja ta koosneb glükoosi ning fruktoosi molekulidest. Ta moodustab nahale ja juustele ülipeene õhku läbilaskva ja puudutamisel meeldiva kile. Koos Na alginaadiga kaitseb inuliin peanahka ülekuivamise ja ärrituse eest ning juuste struktuuri selle lagunemise eest.

 
Lähtudes eespooltoodust võib teha järelduse : sray-seerum on väga universaalne toode. Ta võib edukalt asendada mõningaid pinguldavaid ja toitvaid vahendeid, teda on mugav kasutada, ta ei vaja mahapesemist ja vahendit võib kasutada juuste kergeks stailinguks (stiliseerimiseks) ning soengusse seadmiseks.
 
 

Tagasi