Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
MIRRA PROTEIINKOKTEIL VANILJE ICE MOUSSETagasi
MIRRA PROTEIINKOKTEIL VANILJE ICE MOUSSE
25.08.2023 13:31

Proteiinikokteil igapäevaseks kasutamiseks. See on allikas: 3 kvaliteetset valku, kiudaineid (prebiootilised komponendid) ja antioksüdante. Kokteil mõjub soodsalt soolestiku mikrofloorale, toimib immuunsüsteemi tugevdajana ning on tõhus kaalulangetamise programmides.

Maht: 300 g
Koostisained
vadakuvalgu kontsentraat, akaatsiakummi toidukiud, sojavalgu isolaat, veisekollageen, Florationi kiudained (akaatsiakummi, siguri fruktooligosahhariidid), Thixogam S kompleksne toidulisand (paksendajad: kummiaraabik, ksantaankummi), puuvilja viljaliha pulber baobab, papaia ekstrakt, ksantaankummi paksendaja, toidu lõhna- ja maitseaine, karoteenvärv, magusaine sukraloos, L-askorbiinhape, tsinktsitraat, DL-alfa-tokoferoolatsetaat, püridoksiinvesinikkloriid

ToiteväärtusSisaldus 100 g toote kohtaSisu 25 g (1 portsjon) toote kohta% soovitatavast päevasest kogusest *
Valgud, g641621
Rasvad, g7,21,82
Süsivesikud,g0,40,10,3
Vitamiin Е, мg102,525
Vitamiin В6, мg4150
Vitamiin С, мg802033
Tsink, мg10,242,5617
Energiaväärtus, kJ/kcal1400/340350/853

AKTIIVSED KOMPONENDID:

3 valgu kompleks (vadakuvalgu kontsentraat, sojavalgu isolaat ja kollageen) on:
- Ehitusmaterjal kõikidele siseorganitele (aju, süda, neerud, sooled jne), lihastele, luudele, nahale, juustele, küüntele jne.
- Vahend kiireks taastumiseks pärast haigusi, vigastusi, põletusi ja operatsioone
- Tugeva immuunsuse alus ja haiguste peatamise barjäär
- Aktiivne nooruse ja ilu pikendaja
- Tõhus abiline  kehakaalu  normaliseerimiseks ja mugavaks langetamiseks ilma nälgimiseta
- Tugevate närvide, hea mälu, aktiivse elujõu ja hea tuju resurss
Valk on elu arhitekt!

Kiudainete kompleks
Kiudained on looduslik prebiootiline komponent.
Kiudaine akaatsiakumm on võimas soolestiku mikrofloora regulaator (stimuleerib kasulike bifidobakterite ja laktobatsillide kasvu ja aktiivsust ning vähendab patogeenide kasvu). Mõjub soodsalt soolestiku läbilaskvusele (kõhukinnisus või kõhulahtisus), toitainete imendumisele, soodustab detoksikatsiooni, hammaste mineraliseerumist, alandab vere üldkolesterooli ja LDL-kolesterooli taset. Tugevdab immuunsüsteemi ja parandab üldist enesetunnet.

Baobabi puuviljapulber
Kõrge antioksüdantse aktiivsusega baobabi ehk "Aafrika elupuu" viljad on olnud juba sajandeid kuulsad oma toite- ja raviomaduste poolest, on rikkalikult loodusliku C-vitamiini allikas ning sisaldavad ka kiudaineid, kaaliumi, kaltsiumi, magneesiumi ja tsink.

papaia ekstrakt
Papaia ekstrakti peamine toimeaine on papaiin. Papaiinil on kõrge proteolüütiline aktiivsus* (6000 RÜ), see parandab seedimist ja suurendab kaalulangusprogrammide efektiivsust.

* Proteolüütiline aktiivsus iseloomustab ensüümide võimet katalüüsida valkude lagunemist peptiidideks ja aminohapeteks.

E-vitamiin on antioksüdant, osaleb rakkude proliferatsiooni protsessides, kudede ainevahetuses, takistab erütrotsüütide hemolüüsi, hoiab ära suurenenud läbilaskvuse ja kapillaaride hapruse.

C-vitamiin on antioksüdant. Vajalik kasvuks ja kudede-rakkude regenereerimiseks kõigis kehaosades. See aitab toota kollageeni, mis on terve naha, kõhrede, kõõluste, sidemete ja veresoonte jaoks oluline valk. C-vitamiin on hädavajalik haavade paranemiseks ning tugevate luude ja hammaste taastamiseks ja säilitamiseks.

B6-vitamiin - osaleb peaaegu kõigis ainevahetusprotsessides. Tagab närvisüsteemi normaalse toimimise. Reguleerib südame tööd ja vererõhku, alandab kolesteroolitaset. Mõjutab rakkude jagunemise funktsioone ja antikehade tootmist. Sellel on positiivne mõju naha, juuste, küünte seisundile.

Tsink avaldab positiivset mõju rakkude ainevahetusele ja immuunsüsteemi seisundile. See mikroelement on insuliini tootmiseks hädavajalik ja selle puudus võib kaasa aidata insuliiniresistentsuse tekkele. Tsingil on ka põletikuvastased ja antioksüdantsed omadused, see kaitseb rakke oksüdatiivse stressi eest, mis kiirendab vananemis- ja degeneratsiooniprotsesse. Sellel on positiivne mõju naha, juuste, küünte seisundile.

Vastunäidustused: individuaalne talumatus toote koostisosade suhtes.


Tagasi