Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Palsam küüntele ja nende nahandile (kutiiklile)Tagasi
Palsam küüntele ja nende nahandile (kutiiklile)
18.04.2014 09:56
Бальзам для ногтей и кутикул
Palsam küüntele ja nende nahandile (kutiiklile)
 
Kirjeldus :

 
Palsam on töötatud välja küünte nahandi maksimaalselt täisväärtuslikuks hoolduseks. Oma koostiselt on palsam rikkalik ja suurepäraselt tasakaalustatud toitev kompleks, milline on vajalik küünte normaalseks kasvuks. Palsami regulaarne kasutamine on Teie küünte tervise ja tervise tagatis.

 
Toime :

 
küllastab vajalike vitamiinide, mikroelementide ja aminohapetega, kiirendab küünte kasvu;

 
taastab ja tugevdab küüneplaati;

 
toidab ja pehmendab kutiikli nahka.

 
Sisaldab :

 
Vesi, Sojaõli, Kookoseõli, Maarjaohaka õli, Mesilasevaha, Karbamiid, Glükoos, E vitamiin, F vitamiin, Piimhape, Aminohapete kompleks, Keratiini hüdrolüsaat, Emulsioonivaha, Orgaaniliste soolade kompleks, Letsitiin, Glütseriin, Monoglütseriidid, Aristofleks, Lüofiiliseerimisega kuivatatud jogurt, Dimetikoon, Kusihape, Puuviljahapete estrid, Ristiku ekstrakt, Lutserni ekstrakt, Kinetiin, Parfümeerne kompositsioon, Fenotip.

 
Kasutamine :

 
kergeta masseerivate liigutustega kanda vähene hulk kreemi nahanditele ja küüneplaatidele.

 
 
"Võib olla teoinimene ja samal ajal mõtelda oma küünte ilule". Selle mõtte kirjapanekust on möödunud pool sajandit, kuid ta on jäänud aktuaalseks tänapäevani. Tohutu arv inimesi jälgib oma küüsi ja hoolitseb nende eest, sest need on lahutamatu osa inimese välisest ilust ja peegeldavad samaaegselt kogu organismi sisemist tervist. Kui inimene on terve, siis on terved ka tema küüned. Tervel inimesel kasvavad küüned tavaliselt kiirusega 2-4 mm kuus ja nende täielikule uuenemisele kulub pool aastat. Küüned on roosakat värvi, tihedad, siledad ja läikivad. Kui inimese tervis ei ole korras või ei sisalda tema toit kõiki vajalikke makro- ning mikroelemente, muutub ka küünte värv, ehitus, kasvu kiirus ja väline kuju.

Küüneplaadi kasv saab alguse küünealusest (juurest) ja toimub piki küünelooži. Küüned koosnevad peamiselt keratiinist vaheldumisi rasva ja vee õhukeste kihtidega, mis annavad küüntele läike ning vetruvuse. Küüneplaat on aluse juurest ja külgedelt ümbritsetud küünevalliga (kutiikliga), mis kaitseb küüne kasvutsooni mikroorganismide ja võõrkehade sissetungimise eest. Küünte normaalseks kasvamiseks on vajalikud : aminohapped (eeskätt väävlit sisaldavad), vitamiinid, lipiidid, mikroelemendid (eeskätt tsink, kaltsium, fosfor, seleen). Nende ainete puudumisel muutuvad küüned tuhmiks, neile tekivad laigud, ebatasasused, lõhed ja vaod. Küünte nahand (kutiikel) on samuti üsna kergelt vigastatav ja nõuab säästvat hooldust.

Meie uus toode Palsam küüntele ja nende nahandile (kutiiklile) on töötatud välja arvestades soodsaimat hooldust sellele kehaosale. Oma koostiselt kujutab ta enesest rikkaimat ja suurepäraselt tasakaalustatud toitvat kompleksi :

- 10 aminohapet (tsüsteiin, metioniin, seriin, lüsiin, alaniin, arginiin, treoniin, proliin, glutamiinhape), keratiini hüdrolüsaat, kuivast jogurtist saadud proteiin, mis varustavad küünejuure kasvurakke vajaliku "ehitusmaterjaliga";

- Ca, Zn, Mg ja Cu soolad korvavad mikroelementide defitsiidi;

- E vitamiin, taimeõlid, soja letsitiin, karbamiid ja glükoos niisutavad ja pehmendavad suurepäraselt nahandit, küllastades nahka vajalike lipiididega;

- kuivas jogurtis sisalduvad F vitamiin, A ja B grupi vitamiinid, ristiku ja lutserni ekstraktid, maarjaohaka õli ning taimne kasvufaktor - kinetiin - soodustavad küüneplaadi õiget ja kiiret kasvamist (arenemist);

- piimhape ja tema alküülester pehmendavad nahandit, luues selle pinnale keskkonna, mis takistab haigustekitava mikrofloora arengut.

Palsami küüntele ja nende nahandile (kutiiklile) regulaarne kasutamine - see on Teie küünte tervise ja ilu tagatis.



















Tagasi