Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Päikesekaitse kreem SPF - 30 ( Sun Perotestion Factor)Tagasi
Päikesekaitse kreem SPF - 30 ( Sun Perotestion Factor)
17.04.2014 16:37
Päikesekaitse kreem SPF-30 (Sun Protection Factor)

Vahend kaitseb nahka kahjuliku ultravioletse kiirguse eest ja hoiab ära päikesepõletuste tekkimise. Kreemi koostisesse kuuluvad võimsad looduslikud ja sünteetilised UV-filtrid ning antioksüdandid blokeerivad naha vananemist põhjustavate vabade radikaalide tekke ja tugevdavad naha loomulikke kaitseomadusi.

Orgaaniliste (kaneelihappe ester, bensofenoon-4, octyl triazon), mitteorgaaniliste (titaani dioksiid) ja taimsete UV-filtrite unikaalne sünergiline (vastastikuse toime tugevdamine) kombinatsioon võimaldab kreemil kindlalt kaitsta nahka Päikese põletuse eest ja takistada fotovananemise protsesside kulgemist. Võimas vitamiinide kompleks (E ja C vitamiinid) ning taimede bioloogiliselt aktiivsed koostisosad (rohelise tee, paiselehe ja melissi bioflavonoidid) toimivad tulemusliku antioksüdantse kaitsena ning kahjustatud rakkude taastajana. Taime Holy Herb (naistepuna) ekstrakt kaitseb tänu oma eriliste flavonoidide ning tanniinide sisaldusele rakku toimivalt stressi eest, aktiveerides spetsiifilist valku - stressi markerit ja taastades selle DNH, muutes seega raku täielikult eluvõimeliseks. Võimas kaskaadne antioksüdant RonaCare AP kaitseb täiendavalt naharasu koostisosi, mis tagavad nahale pehmuse ning kõrge barjäärse toime. RonaCare AP toimib "kaitsva süsteemina", hoides ära naha enneaegse vananemise tunnuste ilmnemist. UV-kiirituse toimel annab "kaitsev süsteem" tõuke : UV-kiirituse kaitsesüsteem on valmis ehitatud ja edasine aktiivsete radikaalide teke on tõkestatud. RonaCare AP avaldab katkematut toimet 24 tunni jooksul, seega kestab ta toime veel kaua pärast Päikese käes viibimist, ning ta on võimeline oma kaitsvat toimet kohandades iga inimese organismi individuaalseid tingimusi arvesse võtma.

Kookose- ja kastoorõlid, letsitiin, kusihape, naatrium alginaat ja taimede bioloogiliselt aktiivsed ained taastavad epidermaalse barjääri ja toimivad põletikuvastaselt.

Päikesekaitse kreem SPF-30 aitab omandada ohutu, järk-järgulise, ühtlase ja kaua püsiva päevituse, kaitstes samaaegselt nahka happelise stressi ja selle tüsistuste eest.

Tagasi