Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Valgendav seerumTagasi
Valgendav seerum
17.04.2014 16:25



On ette nähtud lokaalseks kasutamiseks, vähendab pigmendilaike melaniini ülemäärase sünteesi pärssimise teel, avaldab aktiivset põletiku- ja antioksüdantset toimet. Helendab toimivalt tedretähne, sünnituse- ja traumajärgseid plekke, vähendab fotopigmentatsiooni. Toodet tuleb kanda naha hüperpigmenteerunud tsoonidele hommikuti ja õhtuti mitte vähem kui 3-4 nädala jooksul. Töödeldavad nahaosad vajavad täiendavat päikesekaitset kõrge SPF-sisaldusega vahenditega (kreem SPF-30).

Amalaki õislehiku (P.Emblica) ekstrakt, mida saadakse Phyllanthus emblica-st, milliseid taimi kasutatakse ajurvedas erinevate haiguste korral juba 4000 a. jooksul, sisaldab rohkem kui 50 % (enamasti 65-75 %) madalmolekulaarseid hüdrolüüsitavaid tanniine, millega ongi seletatav ekstrakti kõrge toimesus.

P.Emblica ekstraktil on erakordne toimemehhanism : ta toimib samaaegselt mitmele biokeemilise melanogeneesi (melaniini tekkimise) keti punktile. Amalaki õislehiku ekstraktil on tugev antioksüdantne toime ja ta pidurdab melanogeneesi sel teel, et surub maha superoksidaanioonse radikaali teket.

Lagritsa magusjuure ekstrakti saadakse Uurali lagritsa (lad. k. Glandulifers) juurtest ja maa-alustest lehtedest. Lagritsa magusjuure ekstrakt sisaldab süsivesikuid ja nendega suguluses olevaid ühendeid (glükoosi, sahharoosi, fruktoosi), polüsahhariide, orgaanilisi happeid, fenoolkarboonseid happeid ja nende derivaate, triterpenoide (glütsirrisiinhape, glütsirrisiin, saponiin), vaike, fütosteroide, flavonoide.

Just flavonoidide hulka kuulub peamine lagritsa magusjuure toimeaine - glabridiin. See aine surub maha melaniini tekkimises osalevaid fermente, hoides sel teel ära pigmentlaikude tekke.

Pohla ekstrakt sisaldab arbutiini (23,4 %), kaneeli oksihapete kompleksi (16,8 %), fenoolseid glükosiide (hüperosiid, salidrasiid), flavonoide (kempferool, avikulariin jne.), polüfenoole, orgaanilisi happeid (viinhape, kiniinhape jm.). Tänu arbutiini sisaldusele pidurdab pohl pehmelt ja ohutult melaniini sünteesi, vähendab ferment türosinaasi aktiivsust, avaldab antioksüdantset toimet ellaagilise ja galloonhapete derivaadi - ellagotanniini - kaudu, mõjudes samuti antioksidantselt, põletikuvastaselt, antiseptiliselt ja sarvestunud rakke eemaldavalt.

AHA-happed (Alfa hydroxy acid) - viin-, piim-, sidrun- ja õunhapped - kiirendavad sarvkihi eemaldamist ja epidermise uuenemist. Vastavalt hüpermelanoosi komplekssele käsitlemisele võib kõik Valgendava seerumi koostisosad jaotada järgmisteks gruppideks :

- melaniini moodustumist vähendavad ained - Sepiwhite; amalaki õislehiku-, lagritsa magusjuure ja pohla ekstraktid; C vitamiin;

- sarvkihi koorumist soodustavad koostisosad - AHA happed;

- naha radikaalidevastase kaitse koostisosad (antioksüdandid) - amalaki õislehiku-, pohla-, rohelise tee ja hibiski ekstraktid; C ja E vitamiinid;

- põletiku mediaatoreid (organismis informatsiooni vahendavad ained) alla suruvad koostisosad - viirukibosvellia puu ekstrakt, piparmündi ja salvei eeterlikud õlid, E vitamiin, rebasheina ja jaapani kummeli õlid.

Selline küllastatud Valgendava seerumi koostis võimaldab saavutada püsivat valgendavat tulemust ja vabaneda paljudest tedretähnidest.

Päevakreem Albina.
Kerge kahesuunaline päevakreem : väljendunud nahka helendav ja hiilgavaks muutmine tänu valgust pihustavate osakeste fookus-toimele, ning aktiivne kaitse ja niisutamine kogu päeva jooksul. Lagritsa bioflavonoidid ja amalaki õislehiku tanniinid toimivad kompleksselt pigmentlaikude moodustumise protsessi suvalisele staadiumile, hoides ära hüperpigmentatsiooni ning tagades naha pehme valgendamise ning tema tooni ühtlustamise. Kitiin-glükaani vitamiinne, antioksüdantne ja polüsahhariidne kompleks tagab naha funktsionaalse tasakaalu, vetruvuse, prinkuse ja mikroreljeefi taastamise. Kreem tuleb kanda hommikuti näo eelnevalt puhastatud nahale. Kõik Päevakreemi Albina koostisosad võib jaotada kahte gruppi. Koostisosade esimene grupp parendab näonaha värvi ja ühtlustab tooni : amalaki õislehiku, lagritsa magusjuure, viirukipuu ja pohla ekstraktid hoolitsevad naha kerge valgendamise ja hüperpigmentatsiooni tekkimise eest; piim- ja õunhapped eemaldavad säästlikult sarvkihi; valgust pihustavad osakesed tagavad naha hiilgamise tänu oma fookus-toimele.
Selles koostisosade grupis peatume pikemalt sellisel huvitaval ainel, kui Matlake OPA. See on erakordne uue põlvkonna värvaine, millel on pehme fookus-toime ja võime adapteeruda (kohaneda) olemasoleva nahavärviga. Matlake OPA muudab opaali sarnaselt valgust, mis adapteerub naha värvile, samal ajal korrigeerib värvaine nahadefekte ja maskeerib (peidab) peened kortsud kogu päevaks. Legend räägib, et opaal muudab oma värvust olenevalt teda käes hoidva inimese meeleolust. Selle legendi alusel selgitasid teadlased välja värvide mängu, mis tekitab valguse murdumise põhjustatud spektraalsete kiirte muutumist. Pigmendil on omadus pehmelt fokusseerida ja kohaneda inimnaha värviga, mis annab suurepärase tuhmistava tulemuse. Matlake OPA tugevdab valguse pihustumist, silendades sellega naha väliseid defekte.
Teise grupi koostisosad tagavad naha liftingu, kaitse ja niisutamise : hinnalised soja-, oliivi- ja jaapani kummeli õlid; amalaki õislehiku, viirukibosvellia ja pohla ekstraktid; polüsahhariidne kitiin-glükaan Vitipure kompleks; karbamiid, glütsiin, lina polüsahhariidid; E vitamiin, antioksüdant RonaCare AP; kaneelhappe estrid - need on filtrid, mis kaitsevad nahka UV kiirte eest.
"Tark oksüdant" RonaCare AP on esirinnas kaitsmaks nahka vabade radikaalide eest, hoides sellega ära naha enneaegse vananemise. Toimiv ja stabiilne antioksüdant alustab oma toimimist siis, kui teiste koostisosade aktiivsus hakkab lõppema ja avaldab oma toimet vahetpidamata 24 tunni jooksul. UV kiirguse mõjul "kaitsesüsteem" aktiveerub : oksüdatiivne stress ei toimi, on üles ehitatud kaitse UV kiirguse vastu ja aktiivsete radikaalide moodustumine lakkab. RonaCare AP kohandab kandmisel nahale igale inimesele individuaalse kaitse. RonaCare AP kaitseb naharasu individuaalseid koostisosi, s. t. naha pindmisi lipiide, UV kiirte eest, andes nahale ületamatu pehmuse.
Vitipure - kõrge puhtuseastmega loomulik mitteloomset päritolu biopolümeerne kompleks, milles on sünergeetiliselt võimendatud kitiini ja beeta(1,3)-glükaani toimed. Patenteeritud kitiin-glükaani polüsahhariidne kompleks - Vitipure - avaldab 5 tõestatud toimet :
- taastab kehanaha vetruvuse, prinkuse ja kaitsebarjääri,
- ergutab naha võtmerakkude - keratinotsüütide ja Langerhansi rakkude (epidermise sarvkihis esinevate üksikute suuretuumaliste paljude haaradega rakkude - makrofaagide - nahka sattuvate võõrainete kogujate ning T-lümfotsüütide vahendusel immuunsüsteemi funktsioonides osalejate) tegevust,
- silendab naha mikroreljeefi, niisutab ja pehmendab. Vitipure kasutamine uues Päevakreemis Albina võimaldab korrastada naha seisundit, parendada sarvkihi organiseerumist ja naha pehmenemist, pärssida metalloproteiini aktiivsust, millest oleneb kollageeni lammutamine, taastada juba lammutada jõutud kollageeni, kaitsta nahka kahjulike ühendite eest raskemetallide sidumise teel, kaitsta Langerhansi rakke UV kiirguse kahjustuste eest.
Päevakreem Albina on oma iseloomu poolest erakordne vahend, tema kasutamine tagab kompleksse ja paljutasandilise lähenemise selliste probleemida lahendamisele, kui seda on pigmentlaikude kõrvaldamine, näonaha värvi parendamine, võitlus fotovananemisega, naha küllastamine niiskusega ja selle kaitse UV kiirguse eest.

Tagasi