Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Seboreguleeriv toonik MIRRA INTENSIVE liini ANTI-AKNE seeriaTagasi
Seboreguleeriv toonik MIRRA INTENSIVE liini ANTI-AKNE seeria
14.04.2014 10:16
Uus ANTI-AKNE seeria aitab lahendada vinnlööbe (akne) probleemi, võimaldab luua täiesti uue strateegia rasuse seborröa (rasuvoolu) ja vinnlööbega tüsistunud naha hooldamiseks.
         Kohustuslikuks vahendiks igapäevaseks nahahoolduseks on - Seboreguleeriv toonik.

Uus ANTI-AKNE seeria 
aitab lahendada vinnlööbe (akne) probleemi, võimaldab luua täiesti uue strateegia rasuse seborröa (rasuvoolu) ja vinnlööbega tüsistunud naha hooldamiseks.
         Kohustuslikuks vahendiks igapäevaseks nahahoolduseks on - Seboreguleeriv toonik. Tooniku ideaalselt tasakaalustatud kompositsioon sisaldab kõiki noore naha hooldamiseks vajalikke koostisosi. Puuviljahapete, ženšenni, kummeli ja aaloe aminohapped ja bioaktiivsed ained niisutavad pikaks ajaks nahka, soodustavad tema pH taastumist. Spetsiaalselt valitud ravimtaimede bioaktiivsete ainete kompleks, tsink, aselaiinhape ja atsetüülmetioniini allantoiin [allantoiini ja väävlit sisaldava aminohappe metioniini derivaadi kompleks - võimas seborröa(rasuvoolu)- ja vinnlööbe vastane ning haavuraviv toime] puhastab poore, korrastab naharasu eritumist ja takistab vinnlööbe tekkimist. Antioksüdantne kompleks adapteerub individuaalselt igale eraldi inimesele, tagades sellega kompleksse kaitse negatiivsete väliskeskkonna tegurite vastu. Toonikul on suurepärane nahka matimaks muutev toime. Kõrvaldab nahaärrituse ja tagab pikaks ajaks värskuse ning mugavuse tunde.
         Kahtluseta võib Seboreguleeriva tooniku kõige eksootilisemaks koostisosaks pidada Luud lõunamürdi ("uus-meremaa" teepuu) eeterlikku õliSee on Uus-Meremaa pärismaalaste (maooride) traditsiooniline ravivahend, mida kasutatakse haavade ja põletuste ning nahapõletike raviks. Luud-lõunamürdi õlist said eurooplased teadlikuks kapten Cook´i ekspeditsioonide kaudu, kes kasutas taime kuivatatud leti tee valmistamiseks.  Luud lõunamürdi eeterlik õli sisaldab erakordset β-triketoonkompleksi (leptospermoon, iso-leptospermoon, flavesoon), millel on lai toimespekter selliste mikroorganismide suhtes, kes tekitavad nahaärritust, põletikke ja nakkusi. Seetõttu kasutatakse seda ainet laialdaselt spetsiaalse suunitlusega ravi- ning kosmeetilistes toodetes kui viiruste-, bakterite- ja seentevastast koostisosa. Lisaks sellele on luud lõunamürdi eeterlikul õlil bioloogiline antioksüdantne ja vananemisevastane toime - see tagab naha kaitse enneaegse UV-kiiritusest tingitud vananemise vastu; vähendab epidermise paksenemist, vähendab oluliselt kortsude esinemist.
         Seega on Seboreguleeriv toonik paljufunktsionaalne toode, mis :
- pinguldab, niisutab ja puhastab intensiivselt nahka;
- soodustab naha pH taastumist ja korrastab rasunäärmete tööd;
- takistab nahapõletiku ja vinnlööbe teket.
Peatehnoloog B.N.Gorodnitšev    

Tagasi