Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Geel-korrektor silmaaluste tursete kõrvaldamiseksTagasi
Geel-korrektor silmaaluste tursete kõrvaldamiseks
19.03.2015 13:50
Geel-korrektor silmaaluste tursete kõrvaldamiseks 
 
Toime
Kõik Geel-korrektori koostisosad (nii põhilised kui abiained) toimivad ühises kompleksis. Geel-korrektor korrastab vereringet (minimiseerib paisutsoonide arvu); parendab lümfi äravoolu; võitleb loomuliku vananemise nähtudega (miimiliste kortsude tekkimine, naha vetruvuse kadu jne.). 
kõrvaldab kiiresti silmaalused kotid 
helendab tumedaid ringe ja taastab naha pinguse 
toidab aktiivselt silmalaugude nahka, kaitseb ja niisutab seda pikaks ajaks. 
 
Koostis
Vesi, Maarjaohaka õli, Oliiviõli, Riitsinuseõli, Liposoomid torkiva ruskusega, Ristiku ekstrakt, Lutserni ekstrakt, Rohelise tee ekstrakt, Lina ekstrakt, Hibiski ekstrakt, Granaadi ekstrakt, Luvitool, Aristofleks, Kõrreliste valkude hüdrolüsaat, Hesperidiinmetüülkoliin, Peptiidne kompleks, Dekabeen, Isokvertsetiin, Na alginaat, E vitamiin, Askorbiilglükosiid, Glutamiinhape, Parfümeerne kompositsioon.
 
Kasutamine
Kanda puhtale silmalugude nahale hommikul ja õhtul kas iseseisva vahendina või seerumina kreemi ehk geeli alla. Soovitav kuuri pikkus - 2 kuud.
 
Kommentaar
Ei ole saladus, et silmad on näo kõige ilmekam osa, olles samaaegselt ka näo kõige tundlikum ja haavatavam piirkond. Silmalaugude nahal on rida iseärasusi : 

- rakuridade väiksem arv epidermises, mistõttu on sarvkest õhem - ligi 9 millimikronit (muudes keha piirkondades 13 - 15 millimikronit ja enamgi veel). Eriti kehtib see alalau epiteeli sarvkesta kohta. 

- veresoonte suur hulk. Üsna tihti tekib laugudes venoosne staas (venoosse vere liikumise takistus) derma (naha) pindmistes veresoontes, mis annab nahale sinaka varjundi. See seisund tugevneb üleväsimuse, unedefitsiidi ja aneemia (verevaesuse) korral. 

- nahaaluses kohevas sidekoes praktiliselt puuduvad rasvarakud, milliseid leidub küllaldasel hulgal muude kehaosade nahas. Rasvkoel on võime pidada kinni vett, imedes seda enese sisse ümbritsevast keskkonnast. Tulemuseks on olukord, kus launaha all olev ülearune vesi ei imenduda sisse. See ongi põhjuseks, miks joodud vedeliku hulga suurenedes "reageerivad" sellele esmajärjekorras just silmalaud. Nimelt see kalduvus vee kinnihoidmiseks, mida nimetatakse hüdrofiilsuseks ( hüdratatsiooniks) viibki tursete tekkimisele, eriti ülepingutuse, neerude ja südame-veresoonkonna haiguste korral. Need tursed (eriti alalaul) võivad olla seotud lümfiringe häiretega. 

Loetletud epidermise ja selle sarvkesta iseärasused viitavad naha bärjäärsete omaduste ebatäiuslikkusele. 

Ei tohi unustada, et sellise kaitsetuse korral langeb silmalaugude nahale ometi tohutu koormus! Emotsioonidega seotud miimiline koormus ja kuni 10 000 silmapilgutamist päevas tingivad naha venimise ja lõpptulemusena viivad selleni, et väsimuse ja vananemise tunnused ilmnevad silmade piirkonnas varem kui näo muudes osades. Sellisteks ilminguteks on naha kortsumine, ülalau allavajumine ja alalau nn. "songad". Tumedad rõngad, laugude põletikud, "kotid" ja "kanavarbad" reedavad ümberolijatele halastamatult meie vanuse ja elulaadi. Leppida sellise kurva nähtusega üldjuhul ju ei tahaks. Ja ei lepigi! 

Uus toode GEEL-KORREKTOR SILMAALUSTE TURSETE KÕRVALDAMISEKS aitab vabaneda tervest silmade ümbruse probleemide kompleksist. Toode kõrvaldab kiiresti silmadealused kotid, korrigeerib tumedad ringid ja silmade väsimuse, toidab aktiivselt, kaitseb ja niisutab pikaks ajaks silmalaugude nahka. 

Enne, kui asume põhjalikumalt kirjeldama toodet ennast, tema koostist ja toimemehhanismi, loetleme veel kord need probleemid, milliseid hakkab lahendama meie uus GEEL-KORREKTOR. 

- vereringe korrastamine (paisutsoonide vähendamine) 

- lümfi äravoolu parendamine 

- võitlus loomuliku vananemise tunnustega (miimilist kortsude tekkimine, naha vetruvuse kadu jne.) 

Nüüd, kui eesmärgid on selged, räägime koostisosadest, millised võivad lahendada eespoolloetletud probleemid. 

Kõik GEEL-KORREKTORI koostisosad (nii peamised, kui abistavad) toimivad ühise kompleksina kõigis kolmes loetletud suunas. 

Torkava ruskuse ekstrakt (seejuures liposomaalses vormis) ahendab veene, tugevdab veresoonte seinu, vähendab kapillaaride läbitavust ja haprust, vähendab trombide ning paisunähtude teket. Järgnevat ravitoimet tugevdavad sünergeetiliselt ja täiendavad omalt poolt sellised koostisosad, kui isokvertsetiin, hesperediin-metüül-halkoon, askorbiilglükosiid, K1 vitamiin, rohelise tee, hibiski, ristiku ja lutserni flavonoidid ning gallaatkatehhiinid. Sellise kompleksi soodsa toime terapeutiliseks tulemuseks on kudedesse erituva vedeliku järsk vähenemine ja nahavärvuse üldine helenemine ning tursete vähenemine. 

Paralleelselt vereringe parenemisega ergutab GEEL-KORREKTOR ka lümfidrenaaži. Spetsiaalne peptiid Valiil-Trüptofaan suurendab lümfikanali pulseeriva mooduli kokkutõmmete arvu, suurendades sel teel ka lümfi äravoolu. Sel viisil toimub liigse vedeliku äravool "kottidest", samal ajal kui uue vedeliku juurdevool väheneb. "Kotid" vähenevad silmnähtavalt! 

Maarjaohaka õli, oliivid, kranaadi seemnete CO2-kontsentraat, lipopeptiid Pal-GQPR mitte ainult toidavad, pehmendavad ja niisutavad suurepäraselt silmalaugude nahka, vaid võitlevad ka vananemise ilmingutega, suurendavad naha prinkust ja vetruvust, kõrvaldavad põletikud. Lina ja laminaaria (naatriumalginaadi) polüsahhariidid, E vitamiin, kõrreliste hüdrolüsaadid toimivad nahale liftinguliselt ja tagavad kindla kaitse ümbritseva keskkonna agressiivsete mõjude eest. 

Vajab rõhutamist, et tootes kasutatav spetsiaalne paljufunktsionaalne peptiidne kompleks, mis kujutab enesest kolme aine kombinatsiooni (lipopeptiid Pal-GQPR, dipeptiid Valiil-Trüptofaan ja hesperediin-metüül-halkoon) on töötatud välja just eesmärgiga silmaaluste "kottide" eemaldamiseks. Lisaks sellele parendab see peptiidne kompleks naha pingust, muudab naha siledaks ja pringiks. Kõik need omadused leidnud kinnitust toote väljatöötajate poolt läbi viidud kliiniliste katsetuste käigus (on viidud läbi testid toimesusele). 

Soovitatav kuuri pikkus on - 2 kuud. 

Ja lõpuks, mis ei ole ka vähetähtis : toode on pakendatud ainulaadsesse rull-pakendisse, mis muudab kasutamise mitte ainult mugavaks, vaid ka meeldivaks. Kasutage seda terviseks ja olge ilusad! 

Tagasi