Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
5 sammu naha tervenemiseleTagasi
5 sammu naha tervenemisele
26.09.2014 15:30

Atraktiivne välimus on võtmesõnaks mitmes inimese elusfääris, just sellepärast 

5 shagov k zdorovoy kozhe.jpg

kõik tahaksid omada head ja ilusat nahka. Tekib loogiline küsimus - mis on see tervisliku naha iseloom? Tervislikul nahal on ühtne toon ja tekstuur, kerge mattiline läige, kitsad poorid, kus puuduvad põletikulused elemendid. Kas see on võimatu? Kõik me oleme ju nii erinevad!  Aga ei, oma struktuurilt ja funktsionaalsusest on nahk kõigil ühesugune, erineb ainult selle füsioloogiline seisund, mida on võimalik reguleerida. Sellest lähtudes ei ole vahet, missugune nahk  Teil on, kas rasvane või kuiv, kombineeritud või tundlik, noor või eakas, kõik need nahatüübid võivad olla tervislikkud. Toome mõned lihtsad sammud, mis aitavad Teile astuda "õigele teele":

 

I samm. Määrake oma nahatüüp. Just sellest peaks algama Teie teekond tervemale nahale. Seda on võimalik teostada kas kosmetoloogi abiga või lihtsa testiga, mille abil saate testida oma naha seisundit antud hetkel ning väljavalida õiged kosmeetilised vahendid. Just selline test on olemas MIRRA sügiskataloogis. Hea teada, et vanusega nahatüüp muutub, seepärast nahka testida on vaja regulaarselt.

II samm. Valige välja baashoolduse tooted. Igasugune nahk nõuab põhihooldust igapäevaselt: puhastus, toniseerimine, 

5 shagov k zdorovoy kozhe2.jpg niisutamine, toitmine ning kaitse. Õigesti koostatud ning tasakaalustatud hooldusprogramm, aitab Teile saavutada maksimaalselt positiivset tulemust. MIRRA sügiskataloogis saate uurida igast hooldusetappi tähtsusest Teie nahale.

 

III samm. Määrake oma naha individuaalnõuded. 

Pigmentatsioon,akne,kortsud,koorimine,nahatundlikus - need on mõned probleemid, mis võivad Teie nahka tabada elu jooksul. Lähtudes Teie naha individuaalnõuetest on vaja korrigeerida  Teie baashooldust ,täiendates naha igapäevahooldust. Ei tohi unustada järjekindlust : pole mõtet kasutada 3-4 toodet korraga lahendamaks eriülesanded. Heal juhul saavutate sel korral tulemuse puuduse, halvemal juhul aga allergianähtuste väljakutsumise. Tähtis on aru saada probleemi põhjust ning selle lahendmise suunad.

5 shagov k zdorovoy kozhe3.jpg

 

IV samm. Toetage oma nahka.Nagu on ammu teada,  naha tervislik seisund sõltub organismi üldseisundist. Vajalike ainete puudus,kroonilised haigused,nõrgenenud immuunsus kutsuvad esile siseorganite aktiivsuse langemise, organism ei suuda vastu töötada keskkonna kahjulikele teguritele ning tagajärjeks varajased kortsud, akne, põletikuline kapilaarvõrgustik. MIRRA bioloogiliselt aktiivsed toidulisandid (BAT) aitavad taastada elujõu, normaliseerivad siseorganite tööd, viivad organismist toksiinid ja slakkid, rahustavad igapäevaelu närvipinged ning toovad nahale tervislikkuma seisundi. Toidulisandite kõrge terapeutiline ja profülaktiline potentsiaal ilma riskideta ja kõrvaltoimedeta teeb neid asendamatuks elukaaslasteks teel tervislikule nahale. Veel palju kasuliku infot BAT kohta leiate MIRRA sügiskataloogis. 

V samm. Jätke nahk rahule. Olete edukalt

5 shagov k zdorovoy kozhe4.jpg

 sooritanud kõik sammud teele tervislikkule nahale: tuvastasite nahatüübi ja selle individuaalnõuded,koostasite igapäevahooldusprogrammi ning toetasite nahka biolisanditega. Olete paljuga hakkama saanud ning Teie nahk on ideaalseisus, see särab seestpoolt ning tõmbab ligi oma  tervise säraga. Kas midagi ei tekita rohkem muret?! Siis jätke ta rahule. Muidugi koos Teiega jääb baashooldus, sest ka tervislikku nahka  on vaja hoida, pole mõtet otsida midagi uut. Kui programm toimib, siis pole vaja seda ka muuta. Kui aga tekivad probleemid, MIRRAl on alati vajalikud tooted, mis  neid lahendavad!

 

Lõpusõnaks niipalju, et teekond tervislikkule nahale sõltub ainult Teist, kuna ilus ja tervislik nahk on looduse poolt antud nahk ja kogu elu jooksul teostatud hoolduse koostöö.

O.Ivanova

MIRRA peatehnoloog.


Tagasi