Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Ära lase oma nahal ära kuivada või kuidas nahka kaitsta kontorisTagasi
Ära lase oma nahal ära kuivada või kuidas nahka kaitsta kontoris
04.07.2014 16:58
Ees on eriti „kuum“ tööpäev kontoris? Kas loodate konditsioneeri päästva jahutuse peale? Elu on loodetevast  palju keerulisem ning luues endale mugavad töötingimused, kuivatab konditsioneeritud õhk meie nahka, muutes seda väsinuks ja elutuks. Kuidas saad aidata oma nahka tööpäeva üle elada ning jääda hooldatuks ja ahvatlevaks?
Kaitse oma nahka!

Parimaks kaitsevahendiks saab olla Kreem geel kaitsev antioksüdantidega ja  õli-rõikapuu ekstraktidega. Unikaalne, innovatiivne kreem soodustab effektiivset ja pikaajalist kaitset linna kahjulike  välistegurite eest: konditsioneeritud ja heitgaasirohke  õhk, tolm, tubaka suits…
Poolläbipaistev õli-rõikapuu proteiinide ja polüsahhariidide kile takistab keemilistel segudel ja raskemetallidel nahapinnal sorbeeruda. Aktiivoksüdantide kompleks takistab happelise stressi arenemise, ennetades sellega vananemise. Kreem geel immendub suurepäraselt, niisutades  nahka ja silendates väiksemaid kortse, annab näole värsket  ning hooldatud ilmet, toimib ka meigi baasina.  Kreem geeli  meeldiv boonus  on SPF 3 faktori olemasolu. Sellest on palju kasu, kui peale koormavat tööpäeva lähete õue kiirgava päikese alla jalutama.
 
Värskenda ja niisuta oma nahka!
Sellisel juhul on sinu asendamatuks abiliseks kontoris Värskendav aqua-spray losjoon rohelise tee ja küpressiga. Aqua spey, mis moodustab pihustamisel peendispergeeritud niisket pilvikest, eemaldab kuivuse ja naha kokkutõmmatud tunnet koheselt, taastab loomulikku hüdrotasakaalu,aktiviseerib naha looduslikku oskust säilitada niskuse oma kudedes. Rohelise tee antioksüdantide ja flavonoidide kompleks neutraliseerib väliskeskonna stressifaktorite mõju ja kaitseb nahka kogu päeva jooksul. Aqua sprey losjooni on võimalik kasutada julgelt ka dekoratiivkosmeetika peale, losjoon tugevdab meigi püsivuse mitmekordselt.
 

Tagasi