Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
VITA FACTORTagasi
VITA FACTOR
14.05.2014 12:10
INFORMATSIOONILEHT Kataloog "Kevad 2014"
VITA FACTOR
Käesolevaks ajaks on parimaks kosmeetiliseks meetodiks võitluses naha vananemisega hinnatud selliste vahendite kasutamine, mis ergutavad peamiste sekretoorsete rakkude - fibroblastide  (aktiivfaasis olevate sidekoerakkude) - tegevust. Kasvufaktori kasutamine sellisel eesmärgil on üks kosmetoloogia kõige viimastest inovatsioonidest. Uue anti-age (vananemisevastase) seerumi aktiivseks koostisosaks on VITA Factor - kasvufaktorite ja tsütokiinide biotehnoloogiline kompleks, mis ergutab kollageeni, elastiini ja hüaluroonhappe väljatöötamist fibroblastide poolt. Retseptuuri on viidud sisse antud valkude sünteesis ehitusmaterjaliks olevad aminohapped, vitamiinid, väärtuslikud taimsed õlid, taimsed ekstraktid ja polüsahhariidid. Kasvufaktorid ja tsütokiinid (mitte eriti suurte mõõtmetega peptiidsed informatsioonimolekulid) - on vastutavad rakkudevahelise koostöö eest, määravad kindlaks rakkude eluvõimelisuse ja nende paljunemise ning kasvu.
Aktiivsed koostisosad : kuue kasvufaktori kompleks (uudistoode!), polüsahhariidne kitiin-glükaani kompleks Vitipure, aminohappe glutamiin ja vitamiini B9 kompleks, tripeptiid-3, E ja A vitamiinid, viirpuu ja nõgese CO2-ekstraktid, oliivi- ja argaania õlid.    
Seerum on soovitav kasutamiseks mitte eraldi asuvatele piirkondadele, vaid kogu näole ja kaelale.
Sobib ideaalselt igat tüüpi nahale.
Kasutamine : Kandke kergelt suruvate liigutustega eelnevalt puhastatud näo ja kaela nahale keskosast alates suunaga perifeerijale kas hommikul või õhtul enne päevase või öise kreemi kasutamist 10-15 päeva kestel.
Kasutage üht profülaktilist kuuri või kogu aasta jooksul olenevalt Teie naha vajadustest.
 

Tagasi