Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Uma palsam (regenereeriv) tuuraliste kalade kalamarjagaTagasi
Uma palsam (regenereeriv) tuuraliste kalade kalamarjaga
07.05.2014 12:51
Uma palsam (regenereeriv) tuuraliste kalade kalamarjaga 
Kõikide nahatüüpidele.

Tegevus:
Ettenähtud  kõikide nahatüüpide hoolduseks. Omab head toutvat, kapilaaridetugevdavat, bakteritsiitset, regenereerivat toimet. Tõstab naha immuunstaatuse ja selle turgorit . Annab tugevat impulssit naha noorendavatele protsessidele.
Koostis:
Emulsioonkompleks, vesi,viinamarja õli,monarda, lavendli,geraaniumi,piparmündi,teepuu  eeterlikud õlid, beta- karotiin,askorbiil palmitaat,  10% gamogeniseeritud tuuraliste kalade marja.
Kommentaar:
„Uma – balsam“ on unikaalne toode.  Selle koostisses on 10%  gamogeniseeritud tuuraliste kalade marja. Must kalamari on membraanstruktuuride ja geneetilise aparaadi (rakude osakesed) mehhaaniliste fragmentidena. Tänu tuuraliste kalade RNK, DNK – kontsentraadi olemasolule, kreem tugevdab organismi loomuliku immuniteedi. Musta kalamarja kasutamine   annab tugevat impulssit naha noorendavatele protsessidele, kalamari  täidab nahka „elujõuga“, tõstab selle toonuse ja turgorit. On teada, et tuuralised kalad on olnud muutumata olekus (muteerimatta) kolme miljoni aasta jooksul.
1.    Kreem omab head kapilaaride tugevdavat effekti, aitab kaasa naha tihendite laialiimmendusele, omab tugevat haavaparandamise,bakteritsiidse,põletikuvastast  effekti.
2.    Aitab kaasa günekoloogia haigete  operatsioonijärgsete  õmbluste epitelisatsioonile. Koostöös  BIOBALANSSIGA  vähendab vatsaid.
3.    Ei ole olnud täheldatud  nahakihtide ärritusi ja allergilisi reaktsioone.
4.    Oli täheldatud naha turgori ja selle mikrotsirkulatsiooni paranemine,kapillaaride läbilaskevõime vähenemine, valuvaigistav ja toniseeriv toime.
5.    Kreem omab kerget valgendavat effekti,ahendab poore,silendab väikseid kortse.
6.    Täheldusväärne mõju on nii kuivale kui ka rasvasele nahale. Rasvase naha korral toimub lipiidse ja vee metabolismi kiire normalisatsioon, pooride ahenemine. Eriti effektiivne on UMA BALSAMI kasutamine peale SORBENT – PIILINGUT (3063). Kuiva naha puhul on soovitatud  kreemi kasutada 2-3 korda nädalas, lisakreemina, toonuse ja turgori parendamiseks, nahapaksentide normaliseerimiseks.
7.    UMA BALSAM  aitab kaasa naharasu vähenemisele veebalanssi normaalse taseme korral.
8.    Põletikulise naha ja akne korral on soovitatud kasutada kreemi kombinatsioonis OBEREG (3169) palsamiga.
9.    UMA BALSAM omab aroomiteraapilist effekti, s.t rahustavat toimet kesknärvi- ja perifeerse närvisüsteemile.
10.    Kreemi on võimalik kasutada manuaalteraapias , akupunktuuris. Tsooniteraapias põletiku maandamise korral. 
11.    Kreem on demonstreerinud häid tulemusi nahapõletuste reabilitatsioonides.
12.    Palsamit saab kasutada ka näomaskina. Puhastatud nahale kanda paksu kihiga, 10- 15 minuti pärast vajadusel eemaldada kreemi ülejäägid. Protseduur korrata 1-2 kordanädalas. Protseduur on väga effektiivne näonaha pingutamisel.
13.      Kreemi tugev regenereeriv effekt annab võimaluse ravida põletushaavad ja külmetustsest tekkinud kahjud nahapindadel. Aitab kaasa posttraumaatiliste  haavade  ja marrastuste ravimisel . UMA BALSAM langetab põletike ja imeb lahti infiltraate.
14.    Kandes UMA BALSAMIT värsketele haavadele, armistust peaaegu ei toimu.Eriti effektiivne koostöös BIOBALANSSIGA(3164).
15.    On soovitatud kasutada kreemi sünnimärkide eemaldamisel.
16.    Edukalt aitab kaasa troofiliste haavade ravimisel.
17.    On täheldatud igemete tsüstide lahtiimmendamise juhtumeid.Määrida 5-7 korda päevas.
18.    On võimalik kasutada igasuguste põletikute profülaktikas, s.h ka paradantoosil.
19.    UMA BALSAMI kasutamisel koos BIOBALANSSIGA (3164) on täheldatud  papiloomide, rasvkasvajate,  sünnimärkide lahtimmendumist.

Tagasi