Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Loomuliku ilu peensusedTagasi
Loomuliku ilu peensused
21.04.2014 17:06
Tõsiasi, et just naised armastavad dekoratiivset kosmeetikat, ei vaja tõestamist. Väga populaarsed on venemaalannade hulgas huulepulgad ja tušid, samas ei ole tonaalsete kreemide vastu veel täit usaldust tekkinud. Uuringud on näidanud, et vaid 27 % linnas elavatest naistest peavad vajalikuks “töötada” oma näoga enne meikimist (s.t. valmistada nägu eelnevalt ette kosmeetika pealekandmiseks), maal elavate naiste puhul on see protsent veelgi väiksem.

Eriti suurt huvi pakuvad tonaalsed vahendid, sest neil on nii nahka niisutava ja naha defekte ning kortse varjava dekoratiivse kreemi, kui ka nahale vastava värvitooni andva vahendi omadused.

Püüame koos Teiega saada selgust ikka veel eksisteerivates müütides ja eksiarvamustes.

“Tonaalsed kreemid on vajalikud vaid vinnide ning punetavate lai-kude maskeerimiseks”.

Muidugi ei ole see nii. Ideaalne nahk on vaid üksikutel inimestel. Enamik inimesi aga, isegi kui neil ei ole vinne (akneid), peavad leppima taoliste nahadefektidega, nagu ebühtlane pigmentatsioon, laienenud veresooned, pigmentlaigud, silmatorkavad nahapoorid. Muidugi ei ole see kõik “surmav”, kuid segab ometi korraliku meigi tegemist. Meigikunst vajab “puhast” nägu, siledat ja väsimusmärkideta nahka. Siin ei saa hakkama ilma tonaalse kreemita.

Hämmastavalt õrn ja siidine Mirra Luxe looduslike õlide, taimede aktiivsete ekstraktide ja E vitamiini baasil loodud Tonaalne kreem jaotub näonahal kergelt ja ühtlaselt, muutes selle ideaalselt tasaseks ja siledaks, maskeerib peened kortsud ning ebatasasused. Keem muudab meikimise mugavamaks, vältides põsepuna ja lauvärvide näole kandmisel tekkida võivaid laike.

“Tonaalsed kreemid soodustavad naha veetustamist”.

Ei ole õige. Kaasaegsed tonaalsed vahendid sisaldavad reeglina niisutavaid vahendeid, mis hoiavad niiskust nahapinnal kinni, näiteks karbamiid. Niisutatud nahal on ka parem välimus: naha värvitoon näib ühtlasem ja kortsud on vähemmärgatavad.

Uus Mirra Luxe Tonaalne kreem tagab tänu tema koostisesse kuuluvale tervele reale niisutavate ainete kompleksile: karbamiid, alfahüdroksühapped ja aminohape glütsiin, näonaha vajaliku niisutamise terve päeva kestel. Viimatinimetatud koostisosad parandavad ka mikrotsirkulatsiooni ning avaldavad nahale toniseerivat toimet.

“Tonaalsed kreemid kuivatavad nahka”.

Ei, ei ja veel kord ei. Tonaalse kreemi koostisesse kuuluvad õlid kaitsevad nahka ja väldivad selle kuivamist.

Näiteks, taastavad Mirra Luxe Tonaalse kreemi koostisesse kuuluvad kookos-, soja- ja kastoorõlid ning sojaletsitiin rakumembraane, pehmendavad nahka ja suurendavad tema elastsust, avaldades ühtlasi ka antioksüdantset toimet.

“Tonaalsed kreemid ummistavad nahapoore”.

Ei, nad ei tee seda. Unustage see vananenud ettekujutus tonaalsetest kreemidest. Kaasaegsetel tonaalsetel kreemidel ei ole mitte midagi ühist 60-ndate aastate paksude pastataoliste massidega. Tonaalsete kreemide koostisesse kuuluvate värvainete osakeste mõõdud on niivõrd väikesed, et näärmete viimajuhade ummistamine ei ole lihtsalt võimalik.

Mirra Luxe Tonaalses kreemis leiavad kasutamist uue põlvkonna mikroniseeritud sfäärilised mineraalsed värvained. Spetsiaalse kilega kaitstud värvaine molekulid fikseeruvad naha pinnale ja annavad näole kindla varjundi, pealegi on nad täielikult isoleeritud välistest mõjutustest ja niiskusest. Kile ei lase värvainetel nahaga kontakteeruda, seepärast ei muutu päeva jooksul ka naha toon.

“Tonaalsed kreemid kiirendavad naha vananemist”.

Vastupidi. Tonaalse kreemi kasutamine meigi tegemisel on üks toimivamaid kaitseid välistingimuste (tuul, temperatuuri muutused, keskküttega ruumide kuiv õhk, päikesekiired) vastu ja seega heaks vahendiks vältimaks enneaegset vananemist. Nahaarstid võrdlesid kahte naiste gruppi: ühed kasutasid toone ja teised ei teinud seda. Leidis tõestust, et teise gruppi kuuluvatel naistel ilmusid vananemise tunnused palju varem. Mõnikord oli vahe isegi kuni 10 aastat!

Tonaalne Mirra Luxe kreem sisaldab võimsat antioksüdantset kompleksi, mis koosneb E ja C vitamiinidest ning amalaki õislehiku ekstraktist. See neutraliseerib vabade radikaalide tegevust ja peatab naha vananemise. Kaitseks ultraviolettkiirguse vastu kasutatakse kreemis erilist peendispersset titaani dioksüüdi.

Peale eelpoolnimetatute kuuluvad Mirra Luxe Tonaalse kreemi koostisesse ristiku ja sidrunmelissi ekstraktid, millised on rikkad glükosiidide, flavonoidide ja mikroelementide poolest. Nad toidavad nahka, avaldavad põletikuvastast, taastavat, noorendavat ja pehmendavat toimet.

“Tonaalsete kreemide kasutamine nahal on silmaga märgatav.

Kaasaegsed tonaalsed kreemid on nahal märgatavad vaid siis, kui nad on valesti valitud, kui ei ole arvestatud naha tüüpi, värvi ja individuaalseid iseärasusi. Õigesti valitud kreemi korral selliseid probleeme ei teki.

Mirra Luxe soovitus: Eriti tähelepanelikult tuleb tonaalse vahendi valikul suhtuda õigessevärvivalikusse. Kui hästi valitud tonaalne kreem teie naha tüübile ka ei sobiks, rikub vale värvivalik ometi kõik tehtud pingutused. Mida tähendab siis “õige” värvitoon? See on toon, mis ühtib naha loodusliku pigmendiga. Vaid selline kreem jääb nahal märkamatuks. Kõik muud toonid tekitavad märgatava piiri näo ja kaela vahel ning reedavad sellega kreemi kasutaja. Et mitte eksida värvi valikuga, tuleb pidada meeles, et kõigil tonaalsetel vahenditel on tendents “kalduda” mõne põhitooni – kollase või punase – suunas. Seega tuleb teada oma naha domineerivat värvivarjundit. Kui sellised teadmised inimesel puuduvad, valitakse värvivarjund katselisel teel. Valiku kergendamiseks tuleb nahale üksteise kõrvale kanda proovitriibud. Katsealana võib kasutada kas kõrvalesta või sarnaluu piirkonda. Nendes kohtades on reeglina kõige vähem pigment- või muid punaseid laike. Iseenesestmõistetavalt tuleb valik teha loomulikus päevavalguses.

Ei ole olemas sellist naist, kes ei tahaks omada suurepärast nahka, kuid ka kõige ilusamatel modellidel ajakirjade kaantel on näonahal vead, mis vajavad maskeerimist. Asendamatuks abiliseks on sellisel juhul tonaalne kreem, mille perfektse kasutamise oskuse omandamisel võib saavutada laitmatu näovärvi koos sileda, värske, siidise nahaga.

Mirra Luxe Tonaalne kreem on ideaalne abiline ilu peensuste “häälestamisel”.

Oksana Ivanova,
tehnoloog-väljatöötaja


    

Tagasi