Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Konditsioneer vigastatud ja värvitud juusteleTagasi
Konditsioneer vigastatud ja värvitud juustele
21.04.2014 16:45
Päikesekaitselise toimega Konditsioneer vigastatud ja värvitud juustele.

Juustehoolduse liin – MIRRA HAIR. Profülaktiline seeria.

Juuste läige ja tugevus on tervete juuste obligatoorne näitaja. Antiikajast peale on tihedad, ilusad ja terved juuksed kehastanud vaimset ainulaadsust, väljendanud inimese moraalset ja füüsilist jõudu, garanteeritud edukust kõigis tema ettevõtmistes. Tervete juuste saladus on üsna lihtne – selleks on täisväärtuslik toit ja õige eluviis.

Juuste läige ja vastupidavus olenevad eeskätt juuste väliskesta (kutiikli) seisundist. Keemiline soeng, pleegitamine ja värvimine, päikesevalgus, kuum kuivatamine ja soengusse seadmine, kammimine, ka tugev tuul ja linnasudu võivad oluliselt kahjustada seda kaitsekihti (mõnikord isegi fataalselt). Juuksekarvad muutuvad tuhmiks, murduvateks, nende otsad hargnevad.

Seetõttu vajavad juuksed hoolduseks toimivaid kosmeetilisi vahendeid ja nelja kohustusliku reegli täitmist: pehme puhastus, toniseerimine, toitmine ja kaitse.

Konditsioneeri peamised koostisosad ja nende toime:

Pehmed amfoteersed pindaktiivsed ained betaiini, merivaik- ja glutamiinhappe baasil eemaldavad juustelt nendele sorbeerunud anion-aktiivsed ained. 
Katioonne guar, keratiini ja kõrsviljaliste proteiinide hüdrolüsaat soodustavad juuste struktuuri taastumist, tagavad nende siidisuse, sileduse kammimisel, terve läike, kohevuse ja alluvuse soengusse seadmisel.

Taimede aktiivsed koostisosad, vitamiinid ja päikesekaitsev vaha loovad juustele kindla kaitse agressiivsete hävitavate tegurite vastu, takistavad struktuurimoodustavate aminohapete lammutamist, värvaine pleekimist ja väljapesemist, avaldavad soodsat mõju juustejuurte ja peanaha seisundile.

Aktiivsete koostisosade kompleks tagab paljude tähtsate probleemide lahendamise:
•    juuste kaitse kahjustavate toimete eest;
•    vastupidavus värvaine pleekimisele ja väljapesemisele;
•    juuste juurte seisundi paranemine;
•    juuste struktuuri taastamine;
•    juuste siidisus ja terve läige;
•    kerge kammitavus, soengu lopsakus.
Päikesekaitsetoimega Konditsioneer vigastatud ja värvitud juustele ühildub hästi nii teiste kosmeetiliste toodete (sealhulgas Juustehoolduse liini omadega) kui tervistavate vahenditega, milliste toime on suunatud juuksefolliiklite ja peanaha toitumise parandamisele (MIRRA-TSINK, seeria MIRRASIL jm.).

Tagasi