Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Kreem-müorelaksant bosvellia ja salvei hapetegaTagasi
Kreem-müorelaksant bosvellia ja salvei hapetega
18.04.2014 13:10
Intensiivse hoolduse liin – MIRRA INTENSIVE.
Noorendav seeria.

Viha, rõõm, pettumus, stressid… Tulemus on n.ö. “näost näha” – miimilised kortsud. Kõige kindlamaks teeks vabanemaks kortsudest ja silendamaks näonahka on näo ringlõikus või muude probleemsete tsoonide (silmalaud, otsmik, kael) naha pingutamine. Ja kuigi seda operatsiooni peetakse “mitte keeruliseks”, võivad selle tüsistused olla naljast kaugel: verevalumid, näonärvide kahjustus, keloidsete armide teke. Teiseks nimetatud probleemi lahenduseks on kaasaajal suure populaarsuse omandanud selliste preparaatide kui Botox ja Dysport süstid. Ja kuigi see meetod on vähem radikaalne, esineb temalgi kõrvalnähte – naha nekroos, põletikulised haigused, verevalumid, hüperkorrektsioon (ülekorrigeerimine), valud.

Nüüd on see kõik minevikku vajunud – ma suudame anda nahale tagasi tema nooruse uusimate tehnoloogiate abil ja peatada mõneks ajaks bioloogilise kella.

MIRRA laboratooriumi teadlased on töötanud välja ainulaadse vahendi miimiliste kortsude korrektsiooniks – Kreem-müorelaksandi bosvellia ja salvei hapetega.

Palsami peamised koostisosad ja nende toime.

Kreemi põhiliseks aktiivseks koostisosaks on biovektoriseeritud nisu proteiinid. Taimne biovektor koosneb palmitiinse keti külge kinnitatud nisu aminohapetest. See koostisosa lõdvendab pehmelt näolihaseid, aeglustades närviimpulsi juhtivust. Tänu temas sisalduvale lipofiilsele osale tungib nimetatud koostisosa sügavale naha alumistesse kihtidesse, avaldades väljendunud ja püsivat toimet.

Aktiivne lisakomponent on bosvellia ekstrakt – bosvellia hapete või mürripuu ekstrakt. Sellel koostisosal on väljendunud põletikuvastane toime, ta lõõgastab meeldivalt nahka ja hoiab ära selle vananemise ning vähendab väliskeskkonna agressiivsete faktorite (tuul, päike, madal temperatuur, keemilised ained jm.) ärritavat toimet. Bosvellia happeid nimetatakse nende lihaseid lõõgastava võime tõttu ka “taimseks botoksiks”.

Kreem sisaldab ka kõrreliste proteiinide hüdrolüsaati, soja-, oliiv- ja kookosõlisid, E ja F vitamiine, melissi ekstrakti, aloe mahla.

Tänu lavendli ja salvei eeterlikele õlidele on kreemil lõõgastav aroom, mis aitab oma soodsa mõju kaudu kaasa aktiivsete koostisosade lõõgastavale toimele nende võitluses miimiliste kortsudega.

Ei ole enam vaja varjata oma emotsioone – miimilised kortsud on kontrolli all!

Firma Courage+Khazaka electronic (Saksamaa) viis läbi oma seadme VISIOSCAN VC 98 abil MIRRA laboratooriumi teadlaste poolt ultravioletses valguses tehtud nahafotode arvulise analüüsi ja sai selle tulemusena ainulaadsed andmed, mis kinnitavad objektiivselt kortsude kiiret silenemist.

Kreem-müorelaksant ühildub hästi teiste kompanii tervistavate vahenditega – tema kasutamist võib edukalt toetada MIRRASIL seeria biolisanditega, MIRRA-TSINK’iga, aroomikompositsioonidega.

    

Tagasi