Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Niisutav Geel-lubrikantTagasi
Niisutav Geel-lubrikant
18.04.2014 12:50
Intiimne liin – MIRRA INTIM – Tunnete harmoonia
 
Niisutav Geel-lubrikant vareskolla ekstraktiga

Meie kompanii intiimsfäärile toimivatest toodetest on hästi tuntud palsamid MIRRA-LVITSA ja MIRRA-EVA, niisama kui PESEMISVAHT intiimseks hügieeniks (Intiimne liin – MIRRA INTIM seeriast Tunnete harmoonia). Käesoleval ajal on intiimsete vahendite grupp oluliselt laienenud – sellesse kuuluvad kompaniis väljatöötatud geel-lubrikandid.

Lubrikandid (libestid) – on spetsiaalsed määrded, millede peamiseks ülesandeks on intensiivne niisutamine; eriti tähtis on see suguelundite nahkkatete ja limaskestade kuivuse või suurenenud tundlikkuse korral. Tulenevalt oma koostisest hoiavad libestid ära valuliste aistingute ja mittesoovitavate nähtude tekke intiimse läheduse korral (mikrolõhed, hõõrdumised jne.), korrastavad mikrofloorat ja väldivad põletike teket, vähendavad psühhoemotsionaalset ülepinget, aitavad saada jagu ebamugavustundest ja ebakindlusest.

Niisutav geel-lubrikant erineb teistest libestitest tugevama toimega tänu oma väljendunud niiskusthoidvatele omadustele; teda saab soovitada mitte ainult kui intiimse läheduse prolongeerijana (pikendajana), vaid ka kui desodoreerivat ja toniseerivat vahendit mugavama intiimse kontakti saavutamiseks.

Peamised kostisosad ja nende toime

Geeli koostisesse kuuluvad teineteist suurepäraselt täiendavad taimsed koostisosad – polüsahhariid (disahhariid) trehaloos ja valge liilia ekstrakt.

Looduslik polüsahhariid trehaloosil on erakordselt tugev niiskusthoidav võime. Pealegi takistab trehaloos tänu oma molekulaarsele struktuurile ja keemilistele omadustele lenduvate aldehüüdide teket ja rasvhapete lagunemist. See omakorda aitab suruda maha ebameeldivat spetsiifilist füsioloogiliste eritiste ja keha (higi, naharasu, karvad jms.) lõhna, mis sõltub organismis toimuvatest hormonaalsetest ja ealistest muutustest.

Valge liilia kuulub ürgsete taimede hulka. Sajandeid kestnud rahvameditsiini huvi selle valitud lille vastu on seotud tema raviomadustega, mis leidsid oskuslikku kasutamist Tiibetis ja Hiinas, Vanas Kreekas, Ida- ja Lõuna-Aasias, Taivani saarel ja Filipiinidel. Valge liilia sibulast ja kroonhtedest tõmmiseid ning keediseid kasutatakse ka käesoleval ajal suurepäraste valutustavate, haavu parandavate ja toniseerivate vahenditena.

Niisutav geel-lubrikant ühildub hästi teiste tervistavate vahenditega, milliste toime on suunatud nahale ja limaskestadele optimaalsete niiskustingimuste loomisele, kuivuse kõrvaldamisele, toniseerimisele ja ebameeldivate lõhnade kõrvaldamisele. Sellisteks biolisanditeks on MIRRA-TSINK, MIRANDA-2, PUHASTAV Vannivahend TONUS+O, Aroomikompositsioon FEMINA (AROMA-5), Duššigeel ROHELINE SAHIN jm.

Kasutamine

Kantakse enne intiimset lähedust väliste suguelundite puhtale nahale. Pealekantava geeli hulk ei pea olema suur, kuid küllaldane mugavate aistingute saamiseks. Tähtsaks geeli omaduseks on tema kasutamise võimalus koos muude kosmeetiliste ja tervistavate vahenditega.
 

      

Tagasi