Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Kuldne LiinTagasi
Kuldne Liin
18.04.2014 12:34
Kuldne liin on Kompanii MIRRA ainulaadne väljatöötlus. Kompanii pakub välja põhimõtteliselt uue süsteemi küpse ea naha hoolduseks.

Kuldse liini tooted kindlustavad kogu süsteemi küpses eas oleva naha hoolduseks: puhastamise, toniseerimise, niisutamise, intensiivse toitmise ja noorendamise, delikaatse silmalaugude naha hoolduse.

Silmalaugude geel - suurendab rakkude loomulikku elujõudu, taastab vetruvuse ja elastsuse, silendab silmadeümbruse õrna ja tundliku naha peeneid kortse, avaldab noorendavat toimet.

Kosmeetiline piim -  puhastab ja värskendab nahka, suurendab naha pingsust, annab kauaks ajaks puhtuse ja värskuse tunde.

Toniseeriv losjoon - parandab naha hapnikuga varustamise, avaldab kerget koorivat ja valgendavat toimet, normaliseerib naha pH.

Palsam Intensiv - toidab, niisutab ja värskendab nahka, korrastab kiirelt ainevahetusprotsesse, aktiveerib kollageeni ja elastiini loomuliku moodustumise.

Päevakreem Fluid - - taastab naha loomuliku veebilansi, aktiveerib naha kaitsejõudusid, täidab rakud energiaga.

Kõigi Kuldse liini toodete retseptuur ja tehnoloogia on töötatud välja „kuldlõike“ – vahekordade ja tsüklite universaalse seaduse - printsiibil.

Vastavalt Kuldse liini toodete retseptuuri ehituse kontseptsioonile on bioaktiivsed koostisosad grupeeritud kompleksidena, mis on ehitatud üles sünergismi printsiibil, s.t. et üksikute koostisosade toime saab segus võimendatud.

Taastav kompleks sisaldab lõheliste ja tuuraliste kalade marja valgulis-lipiidseid fraktsioone ning mürri eeterlikku õli. Eksklusiivse tehnoloogiaga saadud lõheliste ja tuuraliste kalade marja fraktsioonid sisaldavad:
•    madalmolekulaarsete bioloogiliselt aktiivsete ainete toimivat kompleksi
•    rasvlahustuvaid A, E, D, F ja K vitamiine
•    küllastumatuid rasvhappeid ja fosfolipiide
•    asendamatuid aminohappeid
•    „lühikesi“ lipiide ja peptiide.
Erilist rõhutamist vajab ökoloogiliselt puhastes piirkondades paiknevatest kalamajanditest saadud kalamarja kasutamine Kuldse liini kosmeetikas. Selline kalamari on „elus“, teda ei allutata täiendavale töötlusele ja ta sisaldab ovariaalset vedelikku (ülihinnalist looduslikku vitamiinilis-mineraalset kontsentraati). Mürr on iidsest ajast tuntud ravimtaim, toimiv kortsudevastane vahend enne-aegselt vananeva naha korral. Taastava kompleksi koostisosade peamine toime on kahjustatud ja ealiste muutuste käes kannatava naha korrektsioon omaenda taastumisreaktsioonide kaudu.

Antioksüdantne kompleks kaitseb naharakke vabade radikaalide lammutava toime eest ja koosneb E vitamiinist (-tokoferool atsetaat), šikoniinist (punarusujuure juure pigment) ning epofeenist (viimase põlvkonna antioksüdant ja antihüpoksant, kofermendi Q10 analoog).

Niisutav kompleks – pehmendab ja kaitseb tulemuslikult nahka niiskuse kao eest. Koostisesse kuuluvad pärnaõite ja linaseemnete polüsahhariidid, palmiõli glütseriin ja lõheliste kalade niisa DNH. Koostisosad seovad vee ja moodustavad hüdraatsed kompleksid, mis niisutavad aktiivselt epidermise sarvkihti ja edastavad niiskuse ka naha sügavamatesse kihtidesse.

Aromaatne kompleks sisaldab rosmariini ja pelargooni eeterlikke õlisid. Tugev ja selge rosmariini õli aroom aitab kaasa närvisüsteemi tugevnemisele, suurendab inimese mentaalseid võimeid. Pelargooni õli soovitavad aroomiterapeudid rahustava vahendina, mis kõrvaldav närvipinge ja pehmendab depressiooni.

Kasutades Geeli kompleksis teiste Kuldse liini toodetega kindlustate te oma nahale aktiivse anti-age (vanenemisevastase) hoolduse.

Lisainfo: Kuldne Liin -- presentatsioon Balti konverentsilt (Pärnu 2008)
         


     

Tagasi