Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Aqua-Spray Niisutav LosjoonTagasi
Aqua-Spray Niisutav Losjoon
18.04.2014 12:20
AQUA-SPRAY NIISUTAV LOSJOON rohelise tee ja küpressigan

Igapäevase hoolduse liin – MIRRA DAILY – NIISUTAV seeria
 

•    Niisutab silmapilkselt nahka
•    Kõrvaldab kuivuse ja pinguloleku tunde
•    Tekitab värskuse aistingu
Koostis: deioniseeritud kavitatsioon-aktiveeritud vesi, palmi glütseriin, küpressi eeterlik õli, nõgese, saialille ja rohelise tee ekstraktid, karbamiid (kusiaine), Na- kloriid, solubilisaator polüsorbaat, lehise dikvertiin ( dihüdrokvertsetiin), β-karotiin, antioksüdant ja antihüpoksant epofeen, sidrunhape, katoon, šaromiks.

Toime: niisutab kiiresti nahka ja jätab meeldiva värskuse aistingu. Kõrvaldab pinguloleku tunde, parandab näovärvi, tugevdab veresooni. Soovitav igale nahatüübile.

Kasutamine: piserdada õhukese kihina näole ja kehale.

Lisainformatsioon: Losjoon kõrvaldab ärritusnähud, suurendab naha vastupidavust väliskeskkonna ebasoodsatele teguritele. Hoiab ära enneaegse vananemise, neutraliseerib vabu radikaale. Losjooni soovitatakse igat tüüpi, sealhulgas ka tundliku ning punetavusele kalduva naha kiireks niisutamiseks.

Losjoon-spray koostisesse kuulub roheline tee. Ta on taimsete ekstraktide hulgas esikohal hüdroksiilradikaalide kahjutustamise poolest, avaldab kasvajatevastast, antimutageenset toimet. Rohelises tees sisalduvad polüfenoolid ja katehhiinid avaldavad võimsat antioksüdantset toimet. Katehhiinidel on P-vitamiinne aktiivsus, nad tugevdavad veresoonte seinu ja muudavad need elastsemaks. Koostoimes dikvertiini (millel on samuti P-vitamiinne aktiivsus) ja β-karotiiniga rohelise tee omadused tugevnevad.

Ravimtaimede ekstraktide kompleks avaldab desinfitseerivat, põletikuvastast, rahustavat toimet. Küpressi eeterlik õli lisab vahendile desodoreeriva toime, tugevdab veresoonte seinu. Karbamiid (kusiaine) ja Na-kloriid on NMF – naturaalse nahka niisutava faktori - loomulikud koostisosad. Glütseriin on pehmendav ja niiskust kinnihoidev. Katoon on kaasaegne uue põlvkonna konservant. Antud retseptuuris on ta hädavajalik, kuna losjoon ei sisalda piiritust, samal ajal kui eeterliku õli kontsentratsioonist ei piisa tugevaks antibakteriaalseks aktiivsuseks. Antihüpoksant epofeen korrastab hapniku ainevahetust, soodustab naha pinguldamist ja värvi parandamist.

Päeva jooksul tekivad olukorrad, kui nahk vajab kiiret niisutada, kuid kreemi nahale kandmiseks ei ole vajalikke tingimusi: Te olete tööl, olete kogu aeg „nähtaval“, näiteks olete te nõupidamisel ja teie näol on dekoratiivne kosmeetika, sel-listes tingimustes ei ole niisutava kreemi pealekandmine mugav ja on ka lihtsalt ebahügieeniline. Nüüd aitab Teid losjoon. Selle kasutamine on ülimalt lihtne! Te kannate sellistes tingimustes 30-40 cm kauguselt, pooleldi väljasirutatud käega, näole 2-3 portsjonit (mitte enam)losjoon-sprayd. Aitab sellest, et nägu lihtsalt satuks pihustaja tekitatud pilve sisse, ei ole sugugi vaja taotleda piiskade tekkimist näole. Ei ole vaja hõõruda niiskust näole laiali, vaid lihtsalt oodata selle imendumist, s.t. 10-15 sekundit. Korrata võib protseduuri mõna aja möödudes. Iga kasutaja peab juhenduma oma enesetundest, kuna losjooni ülearu rohke ka-sutamine võib tekitada näole kleepuva aistingu. Losjooni võib kasutada dekorфtiivse kosmeetika peale. Ei ole üldse vaja puudutada nägu kätega. Selline kasutamine on väga mugav!

Losjoon tugevdab teiste kosmeetiliste vahendite toimet, millised on kantud näole hiljem. Nendeks võivad olla suvalisele nahatüübile mõeldud niisutavad ja toitvad kreemid. Igapäevases hoolduses kasutatakse aqua-sprayd järgmiselt: et Teie nahk hoiaks paremini kinni niiskust terve päeva jooksul, pritsige nägu enne kreemi pealekandmist üle spreiga.

Losjoon tugevdab päikesekaitse kreem-geeli „Helios-8“ toimet. Losjooni võib peale kanda nii enne kui pärast geel-kreemi kasutamist. Nad täiendavad hästi teineteist, kuna mõlema vahendi toime põhineb rohelise tee kasulikel omadustel.

Kas võib kasutada aqua-sprayd talvetingimustes? Muidugi võib ja isegi peab, kuid saate isegi aru, et mitte tänaval. Talvel vajab nahk niisutamist mitte sugugi vähem, kui suvel, sest talvel suureneb õhu kuivus oluliselt ning selle all kannatab ka meie nahk. Losjoon-sprei kasutamise skeemid jäävad endisteks.

Ka kehanaha hoolduses on losjoonil oluline koht. Losjooni kasutatakse naha nii-sutamiseks vanni- või dušijärgselt enne niisutava kreemi pealekandmist või selle asemel. Pealegi avaldab losjoon tänu tema koostisesse kuuluvale küpressi eeterlikule õlile kerget desodoreerivat toimet, rikkumata seejuures lõhnaõli aroomi.

A.S.Golubkov
Peatehnoloog

      

Tagasi